fancy Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Oseća se kod Seke taj jak vajb Spoiler u vezi Ristovskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 „Uvek ću birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera“: Lidija Vukićević napustila UDUS Niz se nastavlja. Očekujem da sledeće oglašavanje bude „Ta-ta-ta-tira, neću više da se igram s vama jer ostajem sa drugarima”, a mogao bi da ih napusti i Lepomir Ivković. Onaj ko nabroji bar dve bitne uloge ovog drugog zaslužuje pivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 17 hours ago, DameTime said: BIA i panduri... šljam Iskrenog sam mišljenja da i najdemokratskije države imaju veću štetu nego korist od tajnih službi, a ovakve kao naša isključivo štetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Dace bog kada ovi padnu sa vlasti da se novine i TV Informer prve ukinu. Slucajno sad cuo sta pricaju to je ono da nepoverujes... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Trebalo je da stanu ispred njih 15 minuta i ćute. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 (edited) https://www.reddit.com/r/serbia/s/Fehr6KsRUV Slagao nije trepnuo, bukvalno se niko nije oglašavao protiv litijuma od nabrojanih. Ipak, moram mu odati priznanje kako je sportski sve to podneo. Edited December 27, 2024 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Znači roditelji dižu kredite Mada svaka budala koja se upeca ovo i zaslužuje da završi na ulici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 1 hour ago, Урош19 said: https://www.reddit.com/r/serbia/s/Fehr6KsRUV Slagao nije trepnuo, bukvalno se niko nije oglašavao protiv litijuma od nabrojanih. Ipak, moram mu odati priznanje kako je sportski sve to podneo. Nek je Jokicu na cast sto ga ova spodoba na ovaj nacin koristi. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 U moru neozbiljnih postova koje pisemo na kosarci trenutno, dosao sam ovde da se malo uozbiljim. Gledam ovih dana sve sto ova decurlija radi i budem i ponosan i tuzan. Za ponos, svakako ne treba da objasnjavam, rade ih klinci svaka im cast, samo neka ostanu zajedno, slozni, da istraju, a mi matori cemo da pomognemo. Tuzan sam jer nisam bio student 90ih, moje vreme za to je nesto kasnije doslo, kao srednjoskolac sam hteo da krenem za Beograd 5. oktobra, ali mi moji nisu dali, iako su opoziciono orijentisani tada bili, jer sam jos bio golobradi deckic (da sam barem bio punoletan). Moje studentsko vreme je proslo u medjuvremenu (uspesno, razume se, nisam kao ovi SNS-studenti studirao do 40ih), i tokom mojih studentskih dana nije bilo ovakvih akcija... E zato sam tuzan. Ne zato sto nisam imao priliku da ucestvujem (mislim, mogu i sad, naravno po strani, kao matorac u odnosu na njih), nego sto imam neki osecaj da smo mi, moja generacije i bliske, koje su dosle posle tih 90ih, bile u naponu snage sredinom 2000ih, propustili da i mi uradimo nesto, uljuljkali smo se, mislili smo da ce od sada sve biti ok, demokratija, otvorenost ka Evropi i svetu... a onda ubiju premijera, a mi nista. A da smo i mi nesto uradili, barem "samo vas gledamo" varijantu, mozda ne bi bilo potrebe za ovim danasnjim, masovnim studentskim protestima. Tako da, deco danasnja, izvinite sto smo vas doveli u ovaj polozaj sada, da vi morate opet da radite, ono sto su i generacije pre moje morale, a mi nismo 😞 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 1 minute ago, Don Dusko said: Nek je Jokicu na cast sto ga ova spodoba na ovaj nacin koristi. Mos misliti da se Jokic sad oglasi i da podrsku studentima? Acika bi implodirao momentalno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Izgleda da Ivan Ivanović i ne zna više koga da pozove pa mu večeras gost Branko Ružić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 6 hours ago, DJ_Vasa said: „Uvek ću birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera“: Lidija Vukićević napustila UDUS Niz se nastavlja. Očekujem da sledeće oglašavanje bude „Ta-ta-ta-tira, neću više da se igram s vama jer ostajem sa drugarima”, a mogao bi da ih napusti i Lepomir Ivković. Onaj ko nabroji bar dve bitne uloge ovog drugog zaslužuje pivo. Lepomir Ivkovic je imao dvije uloge zivota - 1996 kao Slobin hemoroid, a briljirao je u rimejku 2018 kao Vucicev hemoroid. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Mada vidim da Oskarovi mediji ošinuli po Ružiću. Ne mirišu ga već odavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Nevezano za to sto ja to ne slusam sto ona peva ali kakva govna Ali najjace luksuz od 3000 evra i privatni parking 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 14 minutes ago, srlepajce said: Nevezano za to sto ja to ne slusam sto ona peva ali kakva govna Ali najjace luksuz od 3000 evra i privatni parking Dok je pevala od nek se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije nije im bilo bitno gde zivi i u kakvom luksuzu zivi. Govna. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 On 12/26/2024 at 6:03 PM, DameTime said: BIA i panduri... šljam O ovome se ne pise dovoljno. Nije jedini targetiran, daleko od toga. Poluge pritiska su porodica, saveti, pa sve do direktnih pretnji s nepoznatih brojeva. Sve smisljeno da ide tik pred NG. Iskreno se nadam da ce se Univerzitet hitno izjasniti i osuditi ovo... Zakuvava se, postaje napeto... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 4 hours ago, Clash said: Mos misliti da se Jokic sad oglasi i da podrsku studentima? Acika bi implodirao momentalno. I Porzingis i Adebayo da podrže studente i toeto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Ako neko bude gledao II sa Ružićem nek prenese ovde utiske ako ga ne mrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 https://www.ozonpress.net/drustvo/incident-u-ivanjici-bahati-vozac-projurio-kroz-okupljene-gradjane/?fbclid=IwY2xjawHb1ZtleHRuA2FlbQIxMQABHTKR_YbDnnrmybjzyvxF1Y4FfntOk5ae9OgiXMrM749WxT2b8tLznKQWPQ_aem_vlGiSFMvg5e1fGNVpZC5IQ Nastavlja bagra da se zaleće kolima na ljude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Ne želim uopšte da gledam Ivanovu emisiju. Taman sam ga pohvalila i on dovede Ružića kao gosta, tačno će SPS nastaviti da jaše još 30 godina. Hahahhahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 9 hours ago, sasha arsenal said: ... Nastavlja bagra da se zaleće kolima na ljude. Ove budale se igraju s vatrom pogotovo u manjim sredinama. Narod se oslobađa straha i pitanje je dana kad će nekog ovakvog da izgaze i olupaju mu auto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 11 hours ago, fancy said: Ako neko bude gledao II sa Ružićem nek prenese ovde utiske ako ga ne mrzi Mrzi me, a i nije lako opisati taj osecaj mucnine dok sam ono gledala, ali pokusacu. Bila je to vrlo ocigledna priprema za dan posle i jos jedno docekivanje na noge SPSa, posle bogzna kojeg po redu pada. Jeste se tu nesto insinuiralo da bi bas bilo cool da Ruzic preuzme stranku jer je kao mladji i ni luk jeo ni luk mirisao, samo radio svoj posao. Ali ne sumnjam da je i Dacic bio saglasan sa svim tim, sto se mora nije tesko. Jos malo pa ce obojica ispasti nevine zrtve prvo Milosevica, a sad i Vucica, fuj! Pricalo se tu i o dobrim starim vremenima i kako su Ivanovic i Ruzic pre 20+ godina postali drugari jer su obojica tako cool likovi, o socijaldemokratiji za koju srblje ne bi ni culo da je SPS dosledno ne promovise sve ove godine kao ideju vodilju koja ih prosto tera da se uglave u svaku vlast, inace ne bi oni… Onda kao Ivanovic prica nesto pozitivno o studentima, tu i tamo malo potkaci Dacica, a Ruzic se na sve to kao nesto smijulji i ne kaze nista. Ali stoicki tu sedi i ne suprostavlja se, i to ce sutra valjda biti krunski dokaz kako su oni sve vreme bili okey s tim. Ma kako da ne! Bilo je reci i o Ruzicevoj ostavci onomad i kako je on to hteo jos prvog dana, ali dusmani mu nisu dali. Tacno bi to mogao i Vesic da kaze za par meseci kad zasedne kod Ivanovica, sto da ne? Jedan od jacih utisaka mi je bilo i to kako su opozicioni politicari jedva i pomenuti, kao potpuno nebitni, seprtlje koje ne znaju da li su posli ili su dosli, sto je i jedini razlog zbog kojeg stalno gube izbore, nema pokradenih izbora, medijskog cerecenja ili nekog treceg razloga. Nesto malo vise respekta se pokazalo za one bivse zute, ali vise u smislu da su pametniji medju njima ili mrtvi ili preleteli u sns, ovo sto je ostalo na opozicionoj strani nije vredno pomena. Da nista ne znam o srpskoj politickoj sceni, tacno bih pomislila da je tu neki dvopartijski sistem u kojem je sns vlast, sps opozicija, a neki studenti smorovi trenutno prave nered, ali sredice se to i opet ce biti kao sto je uvek bilo, a i mnogo bolje kad na vlast dodju mlade snage, olicene u liku Ruzica. Koji je samo par godina mladji od Vucica, manje od deset mladji od sefa si Dacica, ali tu predstavlja nekog omladinca s iskustvom, bas ono sto nam u ovom trenutku treba. Da nije tako principijelan, tacno bi mogao da povede one studente koji se onako opiru opozicionim politickim strankama, ali to je samo zato sto te stranke ne valjaju, ako uopste postoje. Sve u svemu, bilo je to caskanje dva simpaticna i vickasta mladica pred kojima je buducnost. Rekao bi covek da su u ranim tridesetim, tek malo stariji i iskusniji od studenata koji protestuju, a ne da su obojica udarili u pedesetu i da imaju decu studentskog uzrasta, plus masla na glavi dovoljno da budu oduvani zajedno s Vucicem, Dacicem i ostatkom ekipe. Bljak za obojicu i za svakog onog ko ubuduce sedne Ivanovicu na ono kanabe! 14 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Auuu @vilhelmina šta bi tek bilo da te nije mrzelo Thanx Otprilike sam se nadao da će biti upravo ovako, koliko god to surovo zvučalo... Negde počinju da se pojavljuju pukotine u do sad monolitnoj strukturi vlasti ovde. Šta god mislili o Ružiću on je jedini ikad u zadnjih 12 godina koji je dao neku ostavku. To je bilo, a i dalje, je za njih nezamislivo. Ako će on da bude neko ko će da završi s Ivicom (plus nekoliko istaknutih SPS glava - SĐD, Bajata i tako te njuške...) tako što će pomoći njihovom privođenju pravdi, ja nemam problema s tim. SPS ima svoje do groba odano i disciplinovano biračko telo koga se u ovoj situaciji sada, 2024 AD u Srbiji, ja nikako ne bih odricao. Moj unutrašnji beskompromisni opozicionar, tj. srce, kaže - na vešala sa svima njima, moj praktični politički mozak kaže - daj mi par dobrih prebega kao svedoke saradnike da što pre završimo s radikalskom kugom. U svakom slučaju, ako je Ružić ozbiljan da pomogne, i ako isporuči, izuzeo bih ga od 6. Oktobra koji ovog puta ne smemo da preskočimo. E i da dodam kod onog "nezamislivo" za ostavke - bilo je ne samo to nego i zabranjeno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Kad se setim onog aleksandra antića, koji se jedva suzdržao da ne pusti suze posle nekih izbora, nisam siguran u revitalizaciju uz pomoć šaljivog, ako će i dalje imati one katode. Više je neki fejslifting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts