Klotzen Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Dobro je ovo, opozicija ne sme da mu dozvoli da pregazi ove teme gomilama gluposti koje izbacuje svaki dan. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Bravo za Savu, imam 100 zamerki na njega ali ovako se podnosi žrtva za opšte dobro, a ne palamuđenje po tviterima. Moraće jednom sve ovo da eksplodira, nijedna opruga, koliko god bila savitljiva, ne može natezanjem da se dezintegriše, moraće kad tad puka fizika da odradi svoje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Slazem se. Nisam bas za Savu, ali lik je uradio 100 puta vise od mene za ozdravljenje ovog drustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Što ovako ne odnesoše ove druge iz opozicije, nego samo Savu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 4 hours ago, 40Wins said: Operisao sam oba ramena, mislim da ne bih preziveo ni psihicki ni fizicki ovakvo iznosenje... Da bog da ovi kerovi rusili hotel Jugoslavija. Zašto mrzim pandure, part 49322340382. Još jednom ću ponoviti - moje dete, ako ga budem imala (nadam se da hoću), može da bude sve sem pandur. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Onomad su u Španiji i Rusiji zaplenjene velile kolicine kokaina i pohapšeni neki ljudi odavde. Drma se mrcini pozicija u narko biznisu, zato je Laki malo i nervozan, gubi konce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Da li negde kazu kako je Savo? Zato sto je u neproverenim izvorima izasao naslov da je otpusten iz bolnice i da nema nikakve povrede...U trenutku dok kucam i N1 prenosi isto.... Sledeca vest - Momirovic podneo ostavku.... and counting? Hocu da kazem da tu ne moze da bude kraj nasilno datim ostavkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 9 hours ago, fancy said: I usput... ti si beše negde napolju? Neka Fr? Da li zaista misliš da je zezanje s građevinskim materijalom od azbesta plus redovne kontrole i sve što ide uz to, podjednako lagana priča tamo gde si i ovde u Srb, urušenog sistema, obesmišljene struke, nepostojećih procedura i sa ovom garniturom beskrupuloznih ubica na vlasti? Jeste ja sam u Fr. Nije lagana prica bila ni ovde a jasno mi je da je jos manje lagana prica u Srbiji. Ovde je poumirao izvestan broj ljudi koji su radili na kampusu ali uglavnom oni koji su radili direktno udisuci azbestnu prasinu tj koji nesto buse i slicno u zidovima, tj lokalni vodoinstalateri, gradjevinci itd itd - to je ogroman kampus i poveci broj ljudi je naravno odrzavao zgrade kampusa. Medju njima se pojavio poveci broj kancera i smrtnih slucajeva, u medjuvremenu se shvatilo da je azbest kancerogen i zbog toga je odluceno da se kampus na neki nacin srusi i renovira - to je trajalo skoro desetak godina deo po deo se radio naravno vrlo pazljivo. Priznajem da nisam cula ni za jednog kolegu koji je radio tamo kao profa ili naucni radnik a da je dobio taj kancer - ne znaci da ih nema ali cula sam za neke tehnicare ali nisam za ove druge koji nisu bili u situaciji da direktno udisu azbest. Ovo sam napisala povodom posta ne secam se cijeg, forumasa koji je napisao da ce gledati da sto vise bude van Beograda tokom rusenja hotela Jugoslavije, cini mi se da je to preterana preventiva u smislu da je azbest izuzetno stetan i kancerogen ako se udise velika kolicina te prasine sto je slucaj ljudi koji rade direktno na tome. Nisam strucnjak gradjevinac i nisam strucnjak za azbest i nisam strucnjak ni za gradjevinske radove u Srbiji, ali htela sam malkice da smanjim osecaj neke opste katastrofe koja ce se desiti u celom Beogradu zbog hotela Jugoslavije. Nadam se i zelim iz sve snage da se renoviranje hotela Jugoslavije dobro odradi kao sto se odradilo (nadam se) pri renoviranju jednog od univerziteta u centru Pariza. Kajem se sto sam se mesala uopste, slobodno izbrisite sve moje postove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Ne zamjavaj te se sa jajima, bilbordi su postavljeni visoko, gadjala i nikako da ga pogodim gde treba. Ovo je efektnije, kosta 410 rsd za farbu, 3 h u policijskoj stanici, davanje izjave i......gotovo, mogu mirno da spavam, od mene toliko. P.S. Nakon polivanja opstine, presla sam preko, u kaficv, narucila kapucino i sacekala policiju koja se pojavila za nekin 20 minuta, ocinkali me ovi iz kafica jer su videli tragove farbe na mojim rukama. Trebalo je malo da vezbam to polivanjem.....😆 10 21 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 11 minutes ago, Pletilja said: Ne zamjavaj te se sa jajima, bilbordi su postavljeni visoko, gadjala i nikako da ga pogodim gde treba. Ovo je efektnije, kosta 410 rsd za farbu, 3 h u policijskoj stanici, davanje izjave i......gotovo, mogu mirno da spavam, od mene toliko. P.S. Nakon polivanja opstine, presla sam preko, u kaficv, narucila kapucino i sacekala policiju koja se pojavila za nekin 20 minuta, ocinkali me ovi iz kafica jer su videli tragove farbe na mojim rukama. Trebalo je malo da vezbam to polivanjem.....😆 GOSPOĐETINA ❤️ 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago On 11/15/2024 at 11:47 PM, Darko said: Jel stvarno ima toliko retarda u Srbiji @MeanMachine i @JohnnyDragon? Izvinjavam se na izrazu ali teško da nađem adekvatniji. Evo jos malo https://www.facebook.com/share/r/15PHwEAuj9/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Ludilo, @Pletilja objasnila principe gerilskog ratovanja 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Pletilja za lice opozicije! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago @Pletilja 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 1 hour ago, JohnnyDragon said: Bako bako 😅👌 https://www.evrsac.rs/gde-vodi-opoziciono-laganje-naroda-baka-bacila-crvenu-farbu-na-gradsku-kucu-u-vrscu/ Btw, screanshotovati ceo tekst za slučaj da obrišiu , te ih tužiti ih po više osnova. To je moj savjet. Sraman teks, nije trebalo da ga postirate, ovde na forumu bi moralo da bude jasno da mislim svojom glavom. Laz je i da sam zaboravila 2 prstena u toaletu, ako su nesto i nasli, to nije moje. A i lepsa sam u prirodi, casna rec! 😆 Necu da ih demantujem, to je takva ljiga da u to necu da se mesam. Ovo je bio licni cin, cin gradjanskog aktivizma sa ikonografijom mladih aktivista Bg i NS, kao znak moralne podrske njihovim naporima. Da sam razmisljala o tome da ce mi se slika pojaviti bilo gde u javnosti, verovatno bih ovo uradila nocu i sad mi je zao sto to nisam uzimala u obzir, meni publicitet ne treba. Sin je besan, kaze da cu umreti u Padinjaku, cerka uspanicena, ima i ponosnih ali se mene to ne dotice. Kod kuce sam, sama, u potpunom miru. Srce mi je (uvek) na mestu. P.S. Ne pravite od ovog cirkus, jednostavno je, kupis farbu, skines poklopac i polijes rezim kako znas i umes. Odes. Edited 13 hours ago by Pletilja 13 19 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Bravo @Pletilja drago mi je da delim virtualni prostor sa tobom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 hour ago, Pletilja said: Sin je besan, kaze da cu umreti u Padinjaku, cerka uspanicena, ima i ponosnih ali se mene to ne dotice. Budite sigurni, ponosna su i Vaša deca na Vas, 100%, samo znaju od kakvog zla su pobegli i brinu se za Vašu sigurnost. Od njih danas nema ponosnijih osoba. Ja bih sigurno bio 👊 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ne mogu da se otmem utisku da se AV napada samo zato sto je Srbin, bas kao sto i Kurti hapsi samo Srbe. Sto bi se reklo, ne napada se Srbija zbog Vucica, vec Vucic zbog Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago U suštini si u pravu, da je Vučić predsednik Papua Nove Gvineje ne bi ga niko odavde napadao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago https://n1info.rs/vesti/vesic-medju-uhapsenima/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, JohnnyDragon said: https://n1info.rs/vesti/vesic-medju-uhapsenima/ Znam da to još uvek ne znači ništa, skoro ništa, ali lepo zvuči. Edited 2 hours ago by Div 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Sa fiokom Vesića moze eventualno da se poredi fioka Čovića. Tako da postoje dve varijante. Jedna je da je ovi neki dil. Druga je da se Vucic potpuno pogubio i da u panici vuče poteze i da ce dati svakog samo vlastitu guzicu da sačuva. U svakom slučaju se pokazalo da na Vucica samo i samo ozbiljan pritisak utiče Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 7 minutes ago, berti said: Sa fiokom Vesića moze eventualno da se poredi fioka Čovića. Tako da postoje dve varijante. Jedna je da je ovi neki dil. Druga je da se Vucic potpuno pogubio i da u panici vuče poteze i da ce dati svakog samo vlastitu guzicu da sačuva. U svakom slučaju se pokazalo da na Vucica samo i samo ozbiljan pritisak utiče Prva varijanta 99.9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ovo sa hapšenjem više liči na još jednu predstavu nego na pravi obračun sa kriminalcima. Imali su dovoljno vremena da pripreme scenario i režiju, da osmisle obraćanje, koje nije najavljeno u trenutku dok ovo pišem, ali sam siguran da će ga biti. Ne bi me iznenadilo da je ekipa kojoj su prvo objavljeni inicijali prošetala do neke policijske stanice, gde su popili kafu, a zatim otišla kući uz uputstvo da se pritaji na nekoliko dana. Ako do sada niko nije uhapšen niti optužen za mnoge druge svinjarije, ne verujem da će to biti slučaj ni sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Gotovo sigurno je opcija 1. Samo tu ima problem sto je, čak i za Vučića i SNS standarde prihvatanja najgoreg šljama, pritvor realno balast za neka buduća angažovanja. U smislu da sutra opet bude ministar nečega akokad bude oslobođen svih optužbi. Tako da će Vesara pre underground nakon svega. Iako, uz svu mržnju koju imam prema čoveku, ne kapiram baš do kraja kako je on odgovoran za ovo kad je bio na čelu ministarstva koje, kolik razumem, nikakve dozvole nije davalo za vreme njegovog kratkog ministrovanja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts