Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Na telegramu čitam da je devojčica koja je nastradala ostala tu jer je majka otišla unutra da kupi karte i onda kada se ovo srušilo majka istrčala napolje da vidi šta se dešava. Horor film za svakog roditelja. 

Nisam siguran da imamo unutrašnje snage za bilo kakve promene. Previše se kritične mase iseljavalo ovih godina da bi ljudi koji žele promene zbog boljeg sistema vlasti pobedili. Mislim da tu većinu koja glasa ili podržava njega može samo neka nasilna promena vere ili otimanje dela države (tradicionalna vrednost) da pokrene ali bi možda onda svojim spinovanjem i to ublažili.

Jako mi je teško da priznam ali za budućnost mog deteta mislim da je najbolje da se iselim odavde.

• Tuzno 3

Najpametniji su oni, a to je ogromna većina mojih prijatelja, koji su se još 1994. pokupili i otišli odavde. Od Kanade do Novog Zelanda...

U retrospektivi, 5. Oktobar zapravo i nije trebalo da se dogodi - dao je lažnu nadu mnogima i zaustavio ih da ne odu makar u drugom talasu... Za mnoge je sad kasno da pale, ali decu makar mogu da sklone.

Spremajte ih na vreme.

12 minutes ago, fancy said:

Najpametniji su oni, a to je ogromna većina mojih prijatelja, koji su se još 1994. pokupili i otišli odavde. Od Kanade do Novog Zelanda...

Tu smo bili i mi. Hvala roditeljima za hrabru i pametnu odluku!

• Like 1

Poverenje možda i nema ali podršku bezobzirnih, sebičnih, licemernih pokvarenih oportunista spremnih da gaze preko leševa zarad svoje koristi svakako ima.

A takvih je... ovde, sasvim dovoljno da nesmetano može da nastavi da nas ubija dokle god je nekom zaposlena sestra, snaja, kum, stigao džak brašna, 3000 veća plata, 700 din. veća penzija, dete primljeno u "pun" vrtić, sin položio vozački, ćerka primljena na budžet, u katastru zadržan predmet, na sudu nestao prekršaj itd...

• Like 1