Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
8 hours ago, Constantin said:

Ne preteruj...50% pa i više nije čulo za njega...

Koštunica mode - izvini, ali o kome se radi? @FrediB isto pitanje.

Edited by Darko
Saznao u međuvremenu - Velimirović. I da, budale.
  • Like 1
Posted
33 minutes ago, Darko said:

Koštunica mode - izvini, ali o kome se radi? @FrediB isto pitanje.

Eto, u suštini, ti si dao odgovor....sve ostalo pokriva google...

Ali...."ovo" je dobilo dozvolu od REM-a da preko IPTV ide u etar i pokrene svoju TV. Baš bacaju bahato rukavicu u lice....

Posted
1 minute ago, Constantin said:

Eto, u suštini, ti si dao odgovor....sve ostalo pokriva google...

Ali...."ovo" je dobilo dozvolu od REM-a da preko IPTV ide u etar i pokrene svoju TV. Baš bacaju bahato rukavicu u lice....

Evo resenija (glasom Zorana Radmilovica u predstavi Radovan III)

giphy.gif

:default_coffee:

Posted
15 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pogledajte samo te lobanje

Bukvalno su svi isti. Zadrigli, a napucani. Crne majice, farke, neke paćoti cipelopatike, kačket. Pederuša ili torbica. Verovatno za orbit i antiseptik za ruke. 

Posted

Nema potrebe preterivati, to što je Dejan Tomašević sns govno i turbo zilot ne menja činjenicu da je bio veoma uspešan košarkaš svojevremeno i da je imao veoma zavidnu sportsku karijeru.

Posted
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nema potrebe preterivati, to što je Dejan Tomašević sns govno i turbo zilot ne menja činjenicu da je bio veoma uspešan košarkaš svojevremeno i da je imao veoma zavidnu sportsku karijeru.

Tim je vece razocarenje sto je u SNS. Cime su ga privoleli da bude njihov pitam se?

Posted (edited)
6 minutes ago, Don Dusko said:

Tim je vece razocarenje sto je u SNS. Cime su ga privoleli da bude njihov pitam se?

lokacija za gradnju

Edited by Perkos2
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Vidim pitaju ga na tviteru kako se proveo sinoć u Cetinjskoj.... verovatno seo u neki lokal pa ga narod "dočekao" 

Posted
7 hours ago, Olosh iz Junkovca said:

Cuo sam da se sad koristi rec Kivot, 

i pozdravljam. Sa osisanom latinicom Kad napises ‘pljunuli mu u civot’ nije to to bez slova tj. 
Ali kivot resava te probleme. Kudos

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
15 hours ago, medobrundo said:

Retko glup predlog akcije od strane Moramo/Zajedno za petak. Jbt, jel mogu makar jednu-dve od tih čuvenih fokus grupa da odrade..

A šta su predložili?

I šta je uopšte plan za protest u subotu? Napraviti krug oko Tašmajdana i tu raditi šta tačno? 

Posted

Stanislava Pak napusta SNS takodje. Napustaju ih svi koji su na papiru proevropski orjentisani.

Mislim, ona kao ona nije bitna, Sormaz je po znacaju 10 puta bitniji, ali se nesto desava ocigledno.

• Like 1
Posted
Just now, djole said:

A šta su predložili?

I šta je uopšte plan za protest u subotu? Napraviti krug oko Tašmajdana i tu raditi šta tačno? 

Podeliti grupu na deo u Takovskoj, deo u Aberdarevoj i deo u Ilije Garasanina ulici i ostanak sve 3 grupe na licu mesta dok se RTS ne "dozove pameti".

:default_coffee:

Posted
10 minutes ago, McLeod said:

Stanislava Pak napusta SNS takodje. Napustaju ih svi koji su na papiru proevropski orjentisani.

Mislim, ona kao ona nije bitna, Sormaz je po znacaju 10 puta bitniji, ali se nesto desava ocigledno.

To znaci da nema nista od uvodjenja sankcija Rusiji i resavanja Kosova, odnosno da Hil, Eskobar, Makarona i Svorc nisu dovoljno zavrnuli jaja nasem malom psihopatu. 

Daj boze da nam uvedu vize, prezivecu 3-4 godine bez Evrope, samo da se resimo ovog degena. 

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
18 minutes ago, McLeod said:

A možda će samo pristupiti nekom novom "proevropskom" pokretu koji Vučić osnuje. Ko zna šta oni muljaju 

• Thanks 2
Posted

Ma jok, slusao sam je sad, zena zvuci kao neko kome je kap prelila casu. Imala je problema sa decom, verovatno je ovo jako trigerovalo i odlucila da izadje, ne verujem da je nesto strateski.

Ona vec pet, sest godina nije bitna uopste u SNSu, ako je ikad i imala neku recimo Sormazovu vaznost.

Sto se tice implikacija u vezi sankcija Rusiji moguce, samo sto nije to glavna fora.

SNS nikad nije ni imao ideologiju pa da bi sad napustali zbog toga. Zorana i Sormaz su napustili jer nisu dobili sta su trazili, a trazili su naravno ministarska mesta. Prica se da je Sormaz najvise popizdeo jer je Martinovic dobio a on ne, i onda je tu poceo haos, izgubio je i mesto u glavnom odboru i onda sta mu ostaje nego da izadje, isto i Zorani. Pak je izasla jer joj je na licnom nivou pukao film ocigledno, zaista izgleda kao slomljena zena, tako i zvuci.

Ali opet je indikativno jer ne mogu vise sve da namire i to ce onda puci na ovaj ili onaj nacin. Jedino je stvar sta ce on uraditi, pa da ne vuce neke poteze koji ce nas ugrobariti jos vise.