StefanPG Posted Monday at 09:37 PM Posted Monday at 09:37 PM Ocekivao sam blagu prednost, ali ne ovo rutiniranje. Idemo dalje 🎉 1 4
Kooineeperk Posted Monday at 09:42 PM Posted Monday at 09:42 PM Cestitke, rasrafili ste nas na cinioce 🙂 Bolje da se ne vracamo u Moracu, da zavrsite posao u Beogradu. 2 1
MV91 Posted Monday at 09:59 PM Posted Monday at 09:59 PM Жакељ ради фантастичан посао, та школа из Приморске сада је већ дала два озбиљна АБА тренера. Плус је екипа баш гладна, 70% тима кида да би се продало следеће године. 1
goldberg bcd Posted Monday at 10:58 PM Author Posted Monday at 10:58 PM 1 hour ago, JPM said: Respekt! Back to the drawing board. Desi se, seti se sebe i prosle sezone kada si pisao da ce Mega da izbaci KKCZ. Nije se desilo, naravno. Noc za uzivanje, ovaj tim Buducnosti je najbolji kada igra protiv ovako lose motivisanog protivnika. Tada lete na terenu i svi se bacaju za loptu. Mec je prelomila ona trojka uz faul Rasheeda. Morgan se baca za loptu, Jovanovic leti na terenu, Yogi standardno trpa kada nije egal rezultat, Magee ubica, Tanaskovic sjajan u skoku, na kraju se i Kamenjas probudio. Ne volim bas ovoliku razliku, nije ovo realno. Treba dobiti jos jednom skupocenu ekipu KKCZ, ako nista drugo potuci se sa njima i u cetvrtak, pa ako se izgubi tu je popravni u klizavoj "Moraci". Ruzne scene na 61:42, ne znam sta je svima trebalo ono. No, to je ABA liga, standardno se desava divlji zapad na mecevima ekipa sa vrha tabele. 1
JPM Posted Tuesday at 06:12 AM Posted Tuesday at 06:12 AM 7 hours ago, goldberg bcd said: Desi se Desi se, naravno. Nije ovo za tebe 😛 Vracaj se na F1 prognozu da imam nekog ispod sebe na tabeli. 1 1
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 06:49 AM Posted Tuesday at 06:49 AM Ima i do nase katastrofalne forme ali je Buducnost ekipa sa glavom i repom i stvarno odlicnom kohezijom, sjajno vodjena i sa pravim domacim parketom. Kad gaze, gaze do kraja. Bice vraski tesko vratiti seriju dole. 1
Nemam_ti_kad Posted Tuesday at 07:06 AM Posted Tuesday at 07:06 AM Stvarno ne razumijem kako neko moze da gadje igrace na terenu, sve i da se igraju pobiju izmedju sebe odakle ti pravo da gadjas nekog. To je minus za nas veliki. 5
JPM Posted Tuesday at 07:14 AM Posted Tuesday at 07:14 AM 6 minutes ago, Nemam_ti_kad said: To je minus za nas veliki. Nije samo za vas. Sad je za vas jer ste domaćini, ali svi su takvi, užas. Mora da se to preseče, nema sporta bez toga. Inače ako Budućnost prođe u finale i ne igra sledeće godine Evroligu to je novi poraz sporta. 1
DameTime Posted Tuesday at 07:29 AM Posted Tuesday at 07:29 AM Budućnost i jeste najviše pokazala u ABA ligi ove sezone, igrali su konstantno dobro i to prvo mesto u regularci nije bio bezveze. Roster je korektno sklopljen u odnosu na finansijske uslove i, što je najbitnije, odlično vođen sa klupe. Očekujem pobedu i u Areni, doduše ne sa 30 razlike, ali ipak pobedu. Takođe smatram da je realni ishod da ovaj tim osvoji ABA ligu i ne bih imala nikakav problem s tim. Treba malko prizemljiti BG blizance. Atmosfera u Morači užasna, tj. užasno je ponašanje navijača. Mislim da se nikom više ne gleda 2 i po sata ludila u prekidima i pražnjenjima tribina. 8
Chaos Is Me Posted Tuesday at 08:09 AM Posted Tuesday at 08:09 AM Budućnost je pre svega fizikalnija i atletski bolja nego ranije. Čak i igrači koji nisu neki talenti poput Tanaskovića, Slavkovića i Kamenjaša...makar su fizikalni, veliki i voljni da se pobiju. Što se samog kvaliteta tiče, mislim da su jedino Sulaimon i Morgan igrači za nešto više od jakog evrokup tima. Wright je solidan ali ima previše mana koje bi mogle da se eksploatišu na višem nivou. Za sinoćnju partiju svaka čast, pošteno rašrafljivanje Himkija...čuj mene Darušafake. 4
Dzo23 Posted Tuesday at 09:23 AM Posted Tuesday at 09:23 AM Čestitke ekipi Budućnosti i od mene. Odlična ekipa je ove sezone sklopljena. Naravno, najveće zasluge idu sjajnom Žakelju. Odučio je od košarke precijenjenog Sferopulosa.
StefanPG Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pola sale suspendovano za sledeci mec, majstorica ili finale… Idioti
goldberg bcd Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago On 5/27/2025 at 10:09 AM, Chaos Is Me said: Budućnost je pre svega fizikalnija i atletski bolja nego ranije. Čak i igrači koji nisu neki talenti poput Tanaskovića, Slavkovića i Kamenjaša...makar su fizikalni, veliki i voljni da se pobiju. Što se samog kvaliteta tiče, mislim da su jedino Sulaimon i Morgan igrači za nešto više od jakog evrokup tima. Wright je solidan ali ima previše mana koje bi mogle da se eksploatišu na višem nivou. Za sinoćnju partiju svaka čast, pošteno rašrafljivanje Himkija...čuj mene Darušafake. Za Rasheeda se slazem, naravno, ali ne znam sta vidis u Morganu. Prilicno lenj igrac, nizak za cetvorku, spor za trojku, ispada u odbrani. Jedino ima taj sexy sut za tri poena. Mislim da su i iz KKCZ namerno prikocili i cuvali snagu na kraju. Da, nece igrati Kalinic, ali to je i dalje tim sa 10 vrhunskih igraca, po dva na svakoj poziciji + Lazic. BTW, potpisujem ono sto je napisao @JPM, samo zbog toga bih i voleo da KKB nekako osvoji ABA ligu pa da vidimo da li ce Bodiroga i ovog puta da kaze "nemaju sigurno mesto, ali imaju prioritet za dobijanje WC", sa sve osmehom od uva do uva.
StefanPG Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovamo se cekaju pare od drzave i dalje, Bokan je po ko zna koji put najavio izlazak iz kluba, jer od sponzora ostaju samo pare od opstine koje nas sleduju, a ovamo samo obecanja. Sto se EL tice, licno se ne opterecujem, smatram da nam nije potrebna trenutno, bolje napasti trofej EC do godine. Sa eventualnom prodjom u EL, opet bi doslo do rasformiranja trenutnog sastava i kupovine polovnjaka i fenjer tabele, jer realno preko 7-8 miliona nemamo da skrpimo za EL. Sa ovim rosterom tesko da se sta moze pokazati. U sustini najbolje bi bilo zadrzati trenutnu osovinu tima, sa malo slicne nadogradnje. 1
Recommended Posts