SteveFrancis#3 Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Ne secam se da je problem bio u pukom faktu da je prevario zenu (sto je naravno samo po sebi nekul). Bilo je tu jos detalja, ko je pratio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 I u mojoj (gde imam 3 nedelje pravo da javim takve slucajeve inace bi uslo u compliance - takvi su Ameri jbg). Ali jedino sto sam hteo reci - da je razlika ogromna izmedju slucaja Green i Udoka i da je svako bez greha onaj, sto bi rekli braca Jevreji, koji treba da baci prvi kamen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 zato i bacamo kamenje torimaux 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Javite Delgadu,Pelinka do 2026 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 4 minutes ago, uini said: zato i bacamo kamenje torimaux Vazi, bacaj(te). Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 @Problem sa licnim greskama mislim da se nismo razumeli, izvinjavam se, nisam bio dovoljno jasan. Šalio sam se za Udoku, to je bilo malo sarkazma, naravno da ne treba da ga nabode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 7 minutes ago, freethrow said: @Problem sa licnim greskama mislim da se nismo razumeli, izvinjavam se, nisam bio dovoljno jasan. Šalio sam se za Udoku, to je bilo malo sarkazma, naravno da ne treba da ga nabode. A ono ostalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Kakvo magare. Sta je ovo, "Izvini sto sam te udario i sto je to iscurilo u javnost pa si ispao sisica"? 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Explicit mode on. Za Udoku se šalim, smešno mi je kako dve ubedljvio najjače ekipe u NBA uspeju da naprave dramu dve tri nedelje pred sezonu. Žao mi je. Nije problem što Ime plodi, to je prirodno i razumljivo i ljudski. Smešno mi je što je tu očigledno bilo i elemenata maltretiranja, a sve sa ženama menadžmenta u ultracorporate okruženju. Taj deo nije baš najbistriji, ali dobro. Za Drejmonda se ne šalim - onaj udarac je divljački, proračunat i isplaniran. GSW od svih ekipa, kao predstavnik liberalnog dela Kalifornije i kao grad umetnika, Jella Biafre i meka LGBT zajednice, od svih gradova ne bi smeo da fura fazon "tukli smo se mi na treninzima pa nam ništa ne fali", to je u ovom slučaju fejk i lažno moralisanje (paradoksalno). Ne možeš da pokrivaš i objašnjavaš kako kada bi stavio kameru u stanove video bi ovakve kućne rasprave pa ih ne bi iznosio u javnost. Kerr je jako glupu izjavu dao - ispada da je to praksa, a poređenje sa domaćinstvima je u najmanju ruku neumesno. Ono nije bilo koškanje koje je preraslo u tuču. Mogao je lepo da ga sačeka i da ga i sa leđa izlupa. Odvratno je sve zajedno. Ništa, daj da potpišemo onog Kritertona i Arenasa i doyaya. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 1 minute ago, freethrow said: smešno mi je kako dve ubedljvio najjače ekipe u NBA uspeju da naprave dramu dve tri nedelje pred sezonu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastotako Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Pa nije problem sto je Udoka prevario zenu. Nije, vode otvoreni brak vec godinama. Problem je sto je Udoka predator, tezak sociopath, napada zene, dan za danom, agresivno. Njemu je promiskuitet iznad Wilta, danas je to problem ako saljes svakakve slike i tekstove. Tokom sezone je dobio opomenu vlasnika i Stevensa. Odluka da ga ne izbace ce oboriti i Stevensa. Posle tog razgovora je nastavio kao i dalje i uspostavio odnos za zenom jednom od vlasnika. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 @uini 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 3 hours ago, Horium said: Kakvo magare. Sta je ovo, "Izvini sto sam te udario i sto je to iscurilo u javnost pa si ispao sisica"? Pre je Drejmond ispao sisica. Ali, da, kapiram šta misliš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 18 minutes ago, freethrow said: Pre je Drejmond ispao sisica. Ali, da, kapiram šta misliš. Ma jasno da je samo Magare ispalo kukavicko i jadno. Pul nema cega da se stidi, nije mogao da zna da je njegov veteranski teammate koji ima vise od deceniju profesionalnog iskustva jedan priglup nasilan manijak koji toliko nema samokontrolu da napada saigrace uz nameru da nanese tesku telesnu povredu iz maltene cistog mira. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Sad kad Poole dobije koje milionce vise😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 (edited) Veceras igramo predsezonsku utakmicu u Oaklandu, nadamo se da ce igraci biti oprezni ako se Drej nadje negde blizu dvorane. Edited October 9, 2022 by delgado 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 (edited) 3 minutes ago, delgado said: Veceras igramo predsezonsku utakmicu i Oaklandu, nadamo se da ce igraci biti oprezni ako se Drej nadje negde blizu dvorane. Tu je Lebron, sigurni smo😉 GS bez Stepha i Klaya i naravno Greena. Schroder konacno stigao u SAD. Edited October 9, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Očekuje se zabava na bazenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Bron i Dray idu posle tekme kod Grina kuci na after, Grin otvara dobro vino i VHS kasete starih MMA meceva da gledaju zajedno J. Poole krece na privatne casove kod Jamesa Johnsona da bi mogao da se zastiti ubuduce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 1 hour ago, freethrow said: Očekuje se zabava na bazenu. gotov je poole, ovo ga je toliko potreslo da lacombe lacobe lacosta pravi ocajnicki sign n trade fournier za djordana 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Nisam ispratila situaciju sa Grinom pa sam danas sela da se informišem. I tako ja skrolujem kroz objave i komentare, čitam i frapirana sam koji broj komentara je u stilu: ma da, Grin je majmun, ali sigurno to nije cela priča, mora da je mali nekako isprovocirao... (kratka suknja fazon) Znači jbt, apsolutno ne postoji opravdanje za njegovo ponašanje i kao što je neko napisao - vreme je da se prekine romantizacija ovako toksičnih oblika ponašanja. Najviše od svega razočarava reakcija Stiv Kera, ovo nije što ga je zveknuo, nego što imamo snimak. A šta bi bilo da nema snimka, ucenili bi Pula ugovorom da ne sme da progovori o ovome ili? Bullshit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 9, 2022 Author Share Posted October 9, 2022 59 minutes ago, DameTime said: Najviše od svega razočarava reakcija Stiv Kera, ovo nije što ga je zveknuo, nego što imamo snimak. A šta bi bilo da nema snimka, ucenili bi Pula ugovorom da ne sme da progovori o ovome ili? Bullshit. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 7 hours ago, delgado said: Veceras igramo predsezonsku utakmicu u Oaklandu, nadamo se da ce igraci biti oprezni ako se Drej nadje negde blizu dvorane. Vestbruk ne mora da bude oprezan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 53 minutes ago, gggggggg said: ? Pa postavljam (legitimno) pitanje kakva bi njegova reakcija bila da nije dokumentovano i izašlo u javnost. Ovako ispada nije što je lopov nego što je uhvaćen u krađi, ili u ovom slučaju, nije što je udario nego što je to zabeleženo pa sad moramo da rešavamo javno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Sve te tuce medju igracima na treninzima se resavaju I ostaju u svlacionici. Ko zna, koliko je samo tuca, prozivanja, napusavanja bilo medju saigracima pa su bili sankcionisani ili ne, a da mi to ne znamo. Problem je verovatno, sto je to izaslo u javnost a nije trebalo da se siri, jer je Sama vest o tome bila skandalozna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts