Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Eto nove sile za zapadu😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 jos samo da odu james jones, devin booker, deandrea ayton, chris paul, jae crowder, cameron payne, bismack biyombo, landry shamet i steva ce biti mozda srecan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Sta li ce Pat Satan Riley da spremi kao paket za Crowdera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Slavlje u Finiksu moze da pocne Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 22, 2022 Author Share Posted September 22, 2022 (edited) sta je sada ovo Edited September 22, 2022 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Ja procitah da je u pitanju konsens opstenje sa zaposlenom u organizaciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 samo nek je consensual i sensual. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Ko nije imao seks sa koleginicom/ kolegom na poslu nek' prvi baci kamen Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 15 hours ago, Miki28 said: Mogao bi @freethrow da otvori novu temu u cast njegovih pulena? Hvala na ukazanoj ogromnoj časti (ne zezam se, I mean it), ali nema šanse da stignem da napravim nešto dostojno foruma i topika za kratko vreme, a i realno slabo poznajem barem 10 franšiza. U haosu sam od potpune promene životnog ritma, imam neke porodične haose koji se polako rešavaju i zaista ne stižem ništa sistematično da uradim, smo površna sranja, a topik zaslužuje najbolje - kao i prethodnih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 41 minutes ago, Milos 3.14 said: Ko nije imao seks sa koleginicom/ kolegom na poslu nek' prvi baci kamen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 1 hour ago, Milos 3.14 said: Ko nije imao seks sa koleginicom/ kolegom na poslu nek' prvi baci kamen definiši "na poslu" 😏 ps. e moj ime uđoka... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 1 hour ago, Milos 3.14 said: Ko nije imao seks sa koleginicom/ kolegom na poslu nek' prvi baci kamen koliko imas tacno kamenja? 1 hour ago, freethrow said: a i realno slabo poznajem barem 10 franšiza. a i to sto poznajes nam treba za fantazi, tako da bih ja svakako vetovao i da si prihvatio ovaj kuluk, jer vrebaju neradnici i svakakvi elementi. ili bih te terao da pises paralalelnu realnost, sto opet zahteva troduplo vise vremena da bi bilo uverljivo. ti bi bio u challenge accepted fazonu ali ipak ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 29 minutes ago, Davai Davai said: definiši "na poslu" 😏 ps. e moj ime uđoka... Da "sa posla" je pravi izraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 22, 2022 Author Share Posted September 22, 2022 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ja procitah da je u pitanju konsens opstenje sa zaposlenom u organizaciji kaze woja da suspenzija moze biti za citavu sezonu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Meni je ovo iskreno preterivanje. Sve naravno pod uslovom da je bilo konsensualno a ne da je Udoka nastupao "sa pozicije moći". Jebiga, nikad se ne zna kad i u kojoj situaciji će strast da plane. Njemu dovoljno pakla i bez odluke kluba, ako ima porodicu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Mislim da se ovakve situacije na poslu uvek svode na poziciju moći, ukoliko pričamo o bilo kakvom corporate modelu, što Seltiksi svakako jesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Ne sviđaju mi se takve generalizacije, mislim da privatnost i pravo na dobrovoljni izbor partnera treba da prevagnu u odnosu na korporativni imidž, naravno pod uslovom da ne dolazi do sukoba interesa i protežiranja nekog zato što je sa nekim. Ima npr ogroman broj primera gde su igrači pravili decu čirlidersicama (mislim da je Dwight Howard tu šampion), pa bi se po toj generalizaciji moglo zaključiti da nastupaju sa pozicije moći u tim situacijama međutim ne sećam se da se dizala frka oko toga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Quote The America I loved was a simpler place. A place where you could show your dick to subordinates without fear of repercussions from the woke mob. Jedan mvp post sa rgm-a, inace knicksovac 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 22, 2022 Author Share Posted September 22, 2022 rosas je pre nekoliko meseci dobio otkaz zbog slicne stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Za sad su nabacana neka imena - Bob Iger, Bezos, Laurene Jobs, Musk, Ellison... Iger tu jos dodje i super-sirotan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 (edited) @Chaos Is Me Svaka cast na sirini. Nesto pravim petorku omiljenih igraca od kad pratim NBA(a da nisu sa nasih prostora). Bilaps-Roj-Pirs-Melo-Garnet je moj izbor. Manu sesti covek. Tumbao sam pozicije ali bi proslo u danasnjoj kosarci. Edited September 22, 2022 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Jedan mvp post sa rgm-a, inace knicksovac Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Veliki pozdrav Bobbyu od mene pred odlazak u itekako zasluzenu i prilicno okasnelu menadzersku penziju uz prigodnu numeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Bojan ce odgovarati ovim Pistonsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts