Horium Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Mislim da je Sarlot povukao QO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Jeste, velika je sansa da ostane bez ugovora ovog leta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 3 minutes ago, Horium said: Mislim da je Sarlot povukao QO. E to nisam ispratio. Znam da se pojavila prica da ce mozda povuci QO. Mislim da je prerano da povuku QO imajuci u vidu da nije neki jak, oko 6 mil $ a imaju vremena jos neke 3 nedelje fore da to urade, mozda malo manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 mislim da se tu ne radi o parama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: mislim da se tu ne radi o parama Kako mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Report: Hornets "Expected" to Withdraw Bridges Qualifying Offer Vest od subote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 7 minutes ago, Miki28 said: Kako mislis? pa mislim da odluka da povuku ponudu nije zbog kinte, u smislu da misle da vredi ili ne vredi toliko…ili da pokusaju da iskoriste situaciju da ga potpisu z manju lovu rekao bih da nba poslednjih godina ima bas nisku ili nultu toleranciju za ovo i da miles verovatno zavrsio svoje tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: pa mislim da odluka da povuku ponudu nije zbog kinte, u smislu da misle da vredi ili ne vredi toliko…ili da pokusaju da iskoriste situaciju da ga potpisu z manju lovu rekao bih da nba poslednjih godina ima bas nisku ili nultu toleranciju za ovo i da miles verovatno zavrsio svoje tamo Moguce ali mislim da im je rizik u smislu da imaju jos vremena da povuku ponudu, treba da sacekaju dal ce neke druge ekipe biti zainteresovane za njega. Taj QO je na godinu dana i uvijek mozes da ga waive ili buyout da odradis. Jeste strasno sta je uradio ali jbg, svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. Ali sad kad si spomenuo, mislim da su upravo Hornetsi imali problema sa nekim od igraca prije 10 godina i da je bio suspendovan neko vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 13 minutes ago, NikadProtivKaline said: pa mislim da odluka da povuku ponudu nije zbog kinte, u smislu da misle da vredi ili ne vredi toliko…ili da pokusaju da iskoriste situaciju da ga potpisu z manju lovu rekao bih da nba poslednjih godina ima bas nisku ili nultu toleranciju za ovo i da miles verovatno zavrsio svoje tamo jaxson hayes ce igrati i dalje, lance stephenson je valjda trudnu devojku gurnuo sa stepenica i nastavio da igra, darren collison je isto imao neki domestic violence ovo je velika vest jer se desilo dan pred fa. za ronda od pre mesec-dva vec svi zaboravili da je vitlao pistoljem pred detetom... no svakako zasluzuje da ide u zatvor malo da se smiri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Oduzilo se ovo oko KD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Možda ostane KD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Normalno je da ce oduziti. Nece biti trejdovan, bar do 15. jula minimum. Mozda doceka i avgust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) Za Kajrija je gotova stvar, već je kupio vilu u LA. Mislim, koja bi se ekipa zanosila i razbijala pola tima za rentu od jedne godine. Edited July 4, 2022 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Zanimljivo 👀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 warriorsi su jedina ekipa gde za obe strane ima smisla trejdovati. sa ostalima je mnogo teze, zato je i tesko zamisliti da ce pasti trejd. jedino da netsi ne izadju u susret durantu, a ne vidim razloga zasto bi to radili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Sudeci po Gaginim "smile" reakcijama na moje i Drakijeve postove o Kajriju, deluje da mu nece biti dovoljna ni 2 respiratora ako na kraju dodje kod nas Mada, nije ni cudo, mnogi sirom sveta bi pocrkali od muke da se to desi a kamoli dezurni LBJ hejteri na forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 moze kajrara, moze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Uh uh Toronto to land Kevin Durant Vegas odds drop to +235 from +6000 + https://www.instagram.com/p/CfmkyQRFc6t/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: moze ako to znaci cam johnson, crowder, shamet, saric i svi moguci pikovi koje mozemo da im damo. ako idu i ayton i bridges onda trejd nema smisla. gledacemo besomucne izolacije bookera i duranta i promaju u reketu. basicaly nets of the west i ispadanje u prvoj rundi playoffa uz negledljivu kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Sve ok, ali razmišljam kako Toronto može da sklopi dobru ponudu, a da budu konkurenti za šampionat. Mislim smešno je da će najozbiljniji saigrači da budu FVV i Siakam. Neozbiljno za borbu za titulu.. Teoretski i da ostane Trent, to će biti mršava ekipa. FVV-Trent-Durent-Siakam-Bučer. Bez ikakve šanse za apgrejd, jer su svi pikovi prodati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 On 7/3/2022 at 10:16 PM, gggggggg said: durant jos uvek ima 33. Kod Ibake stoji 32 : ) Free agent big man Serge Ibaka has agreed to re-sign with the Bucks on a one-year contract, according to Shams Charania of The Athletic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, Stari Wook said: Kod Ibake stoji 32 : ) Free agent big man Serge Ibaka has agreed to re-sign with the Bucks on a one-year contract, according to Shams Charania of The Athletic welcome back 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) 1 hour ago, gggggggg said: warriorsi su jedina ekipa gde za obe strane ima smisla trejdovati. sa ostalima je mnogo teze, zato je i tesko zamisliti da ce pasti trejd. jedino da netsi ne izadju u susret durantu, a ne vidim razloga zasto bi to radili. Koliko je uopste Durant bolji od dua Poole-Wiggins? Pri tom bi moralo jos pikova da se prikaci i nekog od mladih aseta Wisman/Kuminga/Moody. Slicna mi je prica i za Finix, em das svu dubinu em dobijes veliku glavobolju. Jedino sto u njihovom slucaju svakako ostaju bez Aytona... Edited July 4, 2022 by LordOfTerror Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 ma gde bolji, poole i wiggins prvaci, durant 0-4 u prvoj rundi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts