mr clutch Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 12 minutes ago, oubrevo. said: ja mislim da bi markif i markus dobili braću jokić u laboratorijskim uslovima, tj bez pomagala & bojazni da će završiti karijeru zbog toga jokićevi burazeri mi više izgledaju kao da se voze na vajb "vidi me što sam spreman na sve i lud na PCPu" nego što su stvarno spremni da srede nekoga ako nije prase od 7 kila Lagano Jokic braca resavaju 3 na 2 sa Morisima. Ipak ih krasi IQ za razliku od Morisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 2 minutes ago, mr clutch said: Lagano Jokic braca resavaju 3 na 2 sa Morisima. Ipak ih krasi IQ za razliku od Morisa. a ne, računam samo burazere bez jokića. FERKA to bi stvarno bila debilna tuča ali ne uzdam se u ove bukače, mislim da su moriseji spremniji there is a light that never goes out. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Jebote, o cemu mi pisemo ovde. Nisu dosta lose reklame i srednji prst repki, nego nam jos privatizuje i pikto... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 uđi u morisej ekipu frensise. ja imam buraza na fantaziju, ti korene u finiksu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 (edited) Jel mahao peskirima Udonis Haslem dok je bila frka? Edited November 9, 2021 by Miki28 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 17 minutes ago, Miki28 said: Jel mahao peskirima Udonis Haslem dok je bila frka? Мислим да је оштро ширио руке. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 6 hours ago, freethrow said: Rubio je Standard and Poor mans Teo Magija, a onda je Kari neka vrsta Stefena Pena za bednike, ukoliko sam dobro ispratio logiku? Je l i dalje misliš da nećemo ući u plejof? edit: je l ja tripujem ili je Stefen opasno osedeo sa ovim šišanjem? Nijesam ni rekao da nećemo ući u PO, već da će biti velika borba da se uhvati prvih 6 mjesta. I dalje mislim da će biti gusto. Ovaj raspored na startu izgleda kao da su da ga napravili u kancelariji uprave Voriorsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 40 minutes ago, oubrevo. said: a ne, računam samo burazere bez jokića. FERKA to bi stvarno bila debilna tuča ali ne uzdam se u ove bukače, mislim da su moriseji spremniji there is a light that never goes out. Znam 2 stvari u zivotu. Zivot nije fer, i Jokici nisu fer. Ok, sam cu izaci. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 6 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Nijesam ni rekao da nećemo ući u PO, već da će biti velika borba da se uhvati prvih 6 mjesta. I dalje mislim da će biti gusto. Ovaj raspored na startu izgleda kao da su da ga napravili u kancelariji uprave Voriorsa. dubsi prvi na zapadu. priznaj grehe betolingare. ja sam zaveden fritrou & bil simons narativom i hajpujem do plejofa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ameri misle da ovde još ratna zona i da su Jokićeva braća zbog toga opasna, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ne. Ovaj raspored može jako da zavara. Ima ekipa dosta mana, nema smisla zatvarati oči. Svakako da je bolje nego prošle sezone, nema sumnje da su Bjelica i Porter dobri potezi, a Poole je narastao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Lako je Dubsima kad pored Big 3 imaju i Steph Curry plus na lageru i Klay Thompsona. Jordan Poole is the MAN💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Miki ima autorsko pravo na ovaj stiker sa stisnutim pesnicama. Ko oće da ga koristi mora da mu uplati harač. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ide i Deron Williams izgleda u neke borilačke vode, videćemo da li će proći kao Nate Robinson. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 23 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Ne. Ovaj raspored može jako da zavara. Ima ekipa dosta mana, nema smisla zatvarati oči. Svakako da je bolje nego prošle sezone, nema sumnje da su Bjelica i Porter dobri potezi, a Poole je narastao. očigledno nisi slušao prvih deset minuta pretposlednjeg bill simmons podcasta. a ni fritroua sve ove godine. ja sam totalno u hajp-vozu, nikad slabiji zapad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 5 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Miki ima autorsko pravo na ovaj stiker sa stisnutim pesnicama. Ko oće da ga koristi mora da mu uplati harač. Polako pretendujem na jos 2, 👌 i 🔥. Ta 2 kad vidis odmah sve jasno, MELO! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 1 minute ago, Miki28 said: , MELO! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 (edited) @oubrevo. Tako su i veliki ruski pisci pisali da je zapad propao, ali su se zajebali. Šalim se, definitivno nema ekipe u konferenciji na koju bih stavio pare. Može komotno jedno 6-7 ekipa da izađe iz konferencije. Niko ne zna šta će biti sa tim igračima koji treba da se vrate. U kakvom će stanju biti posle pauze? Slažem se tu, nije konferencija neki bauk, ali ima tu dosta kvaliteta i dalje. Edited November 9, 2021 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ja mislim da bi markif i markus dobili braću jokić u laboratorijskim uslovima, tj bez pomagala & bojazni da će završiti karijeru zbog toga jokićevi burazeri mi više izgledaju kao da se voze na vajb "vidi me što sam spreman na sve i lud na PCPu" nego što su stvarno spremni da srede nekoga ako nije prase od 7 kila Ti si luuuud. U laboratorijskim uslovima, bez hladnog oružja (noževa, bodeža, boksera, grlića flaša, francuskih ključeva, bejzbol palica, pajsera, teleskopa, glava ventila od hidranta, turpija, makaza), u relativno zatvorenom prostoru, Nikola lagano rešava braću Moris sam, plus mu ostaje snage da juri Batlera i Haslema po dvorani. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Just now, freethrow said: Ti si luuuud. U laboratorijskim uslovima, bez hladnog oružja (noževa, bodeža, boksera, grlića flaša, francuskih ključeva, bejzbol palica, pajsera, teleskopa, glava ventila od hidranta, turpija, makaza), u relativno zatvorenom prostoru, Nikola lagano rešava braću Moris sam, plus mu ostaje snage da juri Batlera i Haslema po dvorani. ne čitaš pažljivo, izuzeo sam paganinija iz scenarija samo dve budale vs dve budale. advantidž moriseji 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Auuu maj bed, onda da, tu se svakako slažem. Mislio sam da je 3 na 2. Jeste, imaju malo taj ibarska pečenjara vajb... fghjdsfsffdfs hggghghg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 @oubrevo. znao sam da ce mi biti jedan od omiljenijih igraca u ekipi ali da bude najomiljeniji nisam ocekivao ali ipak Melo je Melo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 (edited) "Mikijeva pesnica i Titova šoljica kafe, dva strašna simbola". Edited November 9, 2021 by Betolingar Misdongard 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Gde je sada Nugi kada je najviše potreban? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 geolokejtuje familiju Morisej. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts