gggggggg Posted June 15, 2022 Author Share Posted June 15, 2022 bogdanovic, huerter i pre svega hunter su daleko bolji defanzivci od conleya, bogdanovica i mitchella, ali u sustini, da, verovatno bi prica opet bila ista. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) Prica bi bila slicna, ali u sustini u tom scenariju bi se Hoksi kladili na to da je Trej bolji od Spide i na to da je njihov supporting cast bolji od Jute. Sto mislim da je fair enough opklada, mada bih ja pre doveo Ejtona nego Gobera. Edited June 15, 2022 by Horium 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 trajče je bolji igrač, moram to nevoljno da kažem ipak, mislim da bi full on trajče experience došao sa centrom kao što je ayton a ne gobert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Bilo bi prilicno interesentno da Hawksi trejduju za Rudyja. Ima on taj problem kad ga se izvuce na perimetar ali mogli bi to Hawksi solidno pokriti sa Hunterom i Reddishem na krilima jer su obojica ogromni. Sto se tice same odbrane u reketu i zastite obruca Rudyju tu nema ravnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 15, 2022 Author Share Posted June 15, 2022 reddish je u januaru trejdovan u new york. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Zaboravio sam to totalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 4 hours ago, Horium said: Prica bi bila slicna, ali u sustini u tom scenariju bi se Hoksi kladili na to da je Trej bolji od Spide i na to da je njihov supporting cast bolji od Jute. Sto mislim da je fair enough opklada, mada bih ja pre doveo Ejtona nego Gobera. Što i jeste. 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 4 hours ago, kojan said: Nesto imam utisak da bi ista prica bila u Atlanti za Gobera. Trae = Donovan sto se tice odbrane i opet bi muceni Rudisa morao sve da krpi cini mi se (da ne spominjemo hertera i bogija koji takodje nisu neki defanzivci). Takodje mislim da neka pokretnija petica vise odgovara za Traea da vrti pnr Bogdan kada je zdrav se pokazao kao dobar defanzivac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 55 minutes ago, Dracarys said: Bogdan kada je zdrav se pokazao kao dobar defanzivac Solidan™️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Na kraju će da potrejduju sve pikove što imaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Punicemo Lejkerse direktno iz Sakramenta, ole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 16, 2022 Author Share Posted June 16, 2022 (edited) christian wood trejdovan u mavse za marjanovica, burkea, chrissa i ovogodisnji 26. pik Edited June 16, 2022 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Odličan posao za Mavse. Dali su tri nebitna igrača i pick sa kraja prve runde, a dobili su jednog kvalitetnog startera, igrača koji može da pokrije obje visoke pozicije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 2 hours ago, gggggggg said: christian wood trejdovan u mavse za marjanovica, burkea, chrissa i ovogodisnji 26. pik Boban u Hjustonu, napokon moj nba zivot ima smisla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 1 hour ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Odličan posao za Mavse. Dali su tri nebitna igrača i pick sa kraja prve runde, a dobili su jednog kvalitetnog startera, igrača koji može da pokrije obje visoke pozicije. Za obe ekipe dobar posao. Hjuston se resio plate i igraca koji nije u ribild timeline-u, koji je u poslednjoj godini ugovora. Pik je nizak, ali ipak frp. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Spoiler 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 sjajan trejd za dallas. a generalnom menadzeru rocketsa treba oduzeti dozvolu za rad. das dosta dobrog visokog za 26. pika na slabom draftu i tri igraca koji u najboljem slucaju mogu biti 12-13 igrac u timu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastotako Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 @stoudemire Wood nema trade value zato sto je los defanzivac. Ove igrace ce sve otpustiti, stvorili su mesto za Banchera, i pokusace da daju 17+26 za pick u top 12. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 1 minute ago, zastotako said: i pokusace da daju 17+26 za pick u top 12. možda ako bi dali i npr usman garubu na te relativno bezvredne pikove Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 OK-OK trejd za obe ekipe, nece Wood da resi probleme Dalasa igrace ovo sto igraju prangijanje za 3 do smrti uz goru odbranu Wooda umesto Klebera. Dok bi za Majami ovo bio top potez, takav jedan fali uz Bama na pf. Ali dobro verovatno ce da Riley juri Beala ili nekog slicnog kapitalca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: i uz goru odbranu Wooda umesto Klebera. zašto umesto klebera? meni se wood i kleber čine prilično kompatibilni kleber je dobar defanzivac i spotup šuter za tri a hrišćansko drvo dobar oko obruča za 2na2 sa lukom i tako čini mi se da je dwight powell tu odd man out. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 1 minute ago, uini said: zašto umesto klebera? meni se wood i kleber čine prilično kompatibilni kleber je dobar defanzivac i spotup šuter za tri a hrišćansko drvo dobar oko obruča za 2na2 sa lukom i tako čini mi se da je dwight powell tu odd man out. Powel je i sada ood man out sa svojih 5 minuta na startu utakmice. Nece sigurno da izbace Buloka ili Brunsona (ako ne zapali isti). Wood-DFS-Luka-Bulok-Brunson Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 ne svidja mi se nesto ovaj potez dalasa ocekivao sam da pucaju na nesto bolje pod kosem 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts