Dracarys Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Ostaje činjenica da su Morent i Tauns teško precenjeni igrači 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Wolvesi samo 12 poena u poslednjoj četvrtini. Izrazito nestabilna ekipa, ogromne amplitude kod njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 U ovoj fight plej-of košarci KAT totalni non factor. Slab na skoku, do šuta ni da dođe... Pomalo iznenađujuće. Džezeri bez ikakve hemije u ekipi, a ko ili šta je ušlo u Maxi-ja đavo bi znao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 8 minutes ago, Dracarys said: Ostaje činjenica da su Morent i Tauns teško precenjeni igrači Vise Towns nego Morant. Morant se u drugom poluvremenu ipak iskupio. Bane odigrao bas jako. Najzasluzniji on i Clark za pobedu, no ipak sramota Minesote sta je ispustila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Mavsi sasuli 13 trojki za poluvreme. Igraju sa mnogo većom energijom od domaćih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 3 minutes ago, Horium said: Vise Towns nego Morant. Morant se u drugom poluvremenu ipak iskupio. Bane odigrao bas jako. Najzasluzniji on i Clark za pobedu, no ipak sramota Minesote sta je ispustila. Slažem se da je bolji Morent, tu nema dileme, ali ja sam ubacio i Morenta, jer se pre ovog plej ofa kotirao po listama all nba u prvoj i drugoj postavi. Znači da je precenjen dečko i od njega se znači očekuje da bude silan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 (edited) Curry je komotno mogao odmarati ovu seriju, i bez njega bi razvaljivali cirkus odbranu Denvera i prošetali se. Edited April 22, 2022 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Grumenja igraju najgoru košarku u dosadašnjem toku plej-ofa. Aaron i obruč kod Don Kihot i vjetrenjače. Negledljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 22, 2022 Author Share Posted April 22, 2022 nista lepse nego citati hotejkove gage i grofa. svaka utakmica neko drugi je overated i underated. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 (edited) 19 minutes ago, gggggggg said: nista lepse nego citati hotejkove gage i grofa. svaka utakmica neko drugi je overated i underated. Pa reci gde grešimo, konkretno za ovaj slučaj, pa da vidim, možda i grešim, čovek sam pre svega. Ja svakako nikad ne baziram prema jednoj utakmici. Očekujem po završetku serije da Gober uhvati Mičela za vrat, Dulov zahvat. Luka i ne mora da se vraća u ovu seriju, neka se sprema za Finiks. Edited April 22, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 denver je sve dao i opet gube nisam u svom zivotu video ovako nemocnu ekipu kao denver, bukvalno se mole bogu da ovi promase neki sut, da odbrane ne mogu nista makar mi je drago sto sam video koliko je aron gordon smece, to sam samo potvrdio danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 (edited) Još su bili u fazonu bolje GSW, Currya će biti rovit, a zapravo Curry i nije potreban. Edited April 22, 2022 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Nije kriv Gordon, već apsolutno nedorasla spoljna linija - sigurno ubjedljivo najlošija od svih plej of ekipa. Osim što su loši tehničko-šuterski, fizički su potpuno ispod NBA standarda - nesposobni da naprave bilo kakvu štetu protivniku u defanzivi. I tu ne može ništa da se učini, nažalost. Gledajući večeras Grizlije uvjeren sam da Ratnici neće imati ovakvu šetnju u polufinalu, već pravi rat sa neizvjesnim ishodom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Konačno malo fight-a na 1600 m! Idemo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 22, 2022 Author Share Posted April 22, 2022 (edited) gobert izasao i jazz se sa paschallom vratio u mec ali se gobert opet vratio i dallas opet otisao na 10 razlike. ne kazem da je on krivac ali opet ako vec nesto ne stima snyder bi morao nesto da menja. videcemo u game 4, ovo je za sada bas lose od jazz, iako nisam ni oceikivao previse od njih. denver ako ovo izgubi bice to sedma uzastopna izgubljena utakmica u playoffu... Edited April 22, 2022 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 22, 2022 Author Share Posted April 22, 2022 kakvi napadi denvera kada se odlucivalo prvo mmoris airball trojku, pa barton sutne sa 10 metara g naravno promasi, jokica iznenadilo sto je ovaj sutnuo pa nije bio ni na skoku iako je daleko najvisi na terenu, pa questionable faul u napadu gordona, pa je bilo jos nesto da bi na kraju kada je vec skoro sve bilo reseno green sa 5 faula ukrade zivu loptu od jokica dok se ovaj guzio i resio seriju. bice ovaj nas prvi mvp koji ce biti sweepovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Kad ti jedini igrac u spoljnoj liniji koji igra odbranu Rivers cemu da se nadas? Ne registrujes Rida za po koji bi u svakom slicaju bio korisniji od Kampaca. Mora ozbiljan rebuilding spoljne linje, povratak Mareja i MPJ ce znaciti za napad ali odbrana ce biti i dalje katastrofa. Ako bi mogli da vrate Herisa i uvaljaju Bartona za dzak krompira bilo bi super 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 dati brunsonu dzak para cestitke manu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Каква врећа гована је ова екипа Денвера осим Јокаре. Невероватно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 7 hours ago, gggggggg said: wow barkley sta je smesno ocekujem da jokic dobije mvp nagradu dok su jos u playoffu i kod kuce Ode debeli prst na pogrešan smajli. Izvinjavam se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 27 minutes ago, Урош19 said: Каква врећа гована је ова екипа Денвера осим Јокаре. Невероватно. Čak i ako se vrate Murray i MPJ, nije dovoljno protiv top timova ali bi bar bilo neke neizvesnosti. MNOGO im fale odbrambeni igrači, pogotovo na spoljnim pozicijama. Pre su imali Gerija, Craig-a, Grant-a, pa i Plumlee-a - i nisu im našli nikakve adekvatne zamene. Tu je još bio Millsap, ali on je sada gotov. Da ne zaboravimo povređenog PJ Doziera. U svakom slučaju, veliki posao očekuje Nuggets front office ako hoće da naprave neki rezultat. Ali pošto im je vlasnik takođe vlasnik Arsenala, teško da će od toga biti nešto. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Ali scena gde Vigins skace izmedju njih trojice u napadu a oni samo gledaju... I naravno Barton jedan od igraca sa najmanjim iq-om u ligi, pogubio se u svakoj rotaciji u odbrani u poslednjih 5min, sutira trojku preko ruke u 10oj sekundi napada min pre kraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Ispada Denver, ispao Partizan...E moj Lučo - šta ćemo sad?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 18 minutes ago, Darko said: Čak i ako se vrate Murray i MPJ, nije dovoljno protiv top timova ali bi bar bilo neke neizvesnosti. MNOGO im fale odbrambeni igrači, pogotovo na spoljnim pozicijama. Pre su imali Gerija, Craig-a, Grant-a, pa i Plumlee-a - i nisu im našli nikakve adekvatne zamene. Tu je još bio Millsap, ali on je sada gotov. Da ne zaboravimo povređenog PJ Doziera. U svakom slučaju, veliki posao očekuje Nuggets front office ako hoće da naprave neki rezultat. Ali pošto im je vlasnik takođe vlasnik Arsenala, teško da će od toga biti nešto. Ne pratis hokej i americki fudbal, vlasnik Remsa koji godinama prelazi preko SC i dovlaci veca imena(sto i prilici LA) da bi ove godine osvojili SB. U hokeju vlasnik Colorado Avalanchea koji je jedna od najboljih ekipa u ligi i koja malo choukuje u PO. Mnogi su ih videli u poslednje dve sezone da igraju finale SC, ceka se da konacno jednom odu do kraja. Kvalitet je tu. Verovatno od Denvera i jeste mrka kapa, finale Zapada u nekim narednim sezonama je max. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts