Wesley Sneijder Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Neverovatna stvar, MVP 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Zaključ'o noćas Jokara b2b MVP! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Filadelfija je noćas izgubila od Toronta, a Nagetsi dobili Memfis, plus sad ova Jokićeva statistika o 2000-1000-500, ne vidim kako Jokić gubi MVP priznanje. Filadelfija ima skor 49-31, a Denver 48-33, što je smešna razlika, imajući još uvid da Jokić ima i 7 utakmica više odigranih. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 8, 2022 Author Share Posted April 8, 2022 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Jokica će vjerovatno odmarati naredne utakmice. Pa će možda imati još koji poraz, ali mislim da to ne bi trebalo uticati, ali mo zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 10 minutes ago, Bojdo said: Jokica će vjerovatno odmarati naredne utakmice. Pa će možda imati još koji poraz, ali mislim da to ne bi trebalo uticati, ali mo zna. Ostala je utakmica protiv lejkersa koja je nebitna, milvoki i phila beze valjda samo 2 pobede, phila izgubila veceras..to je to, osim ako ne bude neke kradje B2B MVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 1 hour ago, Bojdo said: Jokica će vjerovatno odmarati naredne utakmice. Pa će možda imati još koji poraz, ali mislim da to ne bi trebalo uticati, ali mo zna. Imaju samo protiv Lejkersa utakmicu. Tu jedna 30&15 partija u 1 poluvremenu i cao dovidjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Uvjek mi je gotivno vidjeti koliko Malone gotivi Jokaru ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Porter i Murray se ne vraćaju u PO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 6 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 13 minutes ago, Bojdo said: Porter i Murray se ne vraćaju u PO? Verovatno ce odluciti kad vide kakva je ekipa u plej ofu.Tako je i receno nedavno,da je odluka prakticno dogovor igraca i tima.Poslenje lekaraske prognoze za Mareja su bile april... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 On 4/6/2022 at 10:39 PM, DameTime said: All-NBA timovi: 🥇Curry, Dončić, Durentula, Giannis, Jokić 🥈CP3, Ja, Tatum, LeBron, Embiid 🥉Ice Trae, DeRozan, Brown, Butler, BamBam Adebayo MVP: Jokić, Giannis, Embiid DPOY: Giannis, Gobert, Smart ROY: Cunningham, Mobley, nemam trećeg EOY: Kleiman, Harrison, Eversley 6MOY: Herro, Simons, nemam trećeg COY: Williams, Jenkins, Udoka MIP: Simons, Morant, Garland Top 10: Giannis trenutno najbolji igrač u ligi, Jokić odmah iza njega, ostali nek se poređaju kako im je volja. Durant, Curry, Embiid, Morant, Dončić, LeBron, CP3, DeRozan. no love for d-book? curry nista ne igra vec tri meseca, trejo pitanje da li ce uvesti svoju (dosta dobru ekipu) u playoff, a tesko da je i derozan zasluzio vise all-nba mesto nego nas pametni knjiski decko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 23 minutes ago, stoudemire said: no love for d-book? curry nista ne igra vec tri meseca, trejo pitanje da li ce uvesti svoju (dosta dobru ekipu) u playoff, a tesko da je i derozan zasluzio vise all-nba mesto nego nas pametni knjiski decko. Haha sori, više ljubavi ima za CP3. 😉 Kao što rekoh, stavila sam ga u All-NBA 2nd team ali sam se predomislila. Steph i DeRozan su za moj pojam imali dovoljno brutalne trademark delove sezone (koji nisu trajali tipa 2-3 utakmice) da ih ubacim, a Trae igra sjajno i ne verujem da će ATL ispustiti PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 (edited) All-NBA timovi: 🥇 Durant, Giannis, Jokić, Ja, Booker 🥈Trae, Tatum, LeBron Siakam (mnogo bolja sezona + PO), Embiid , Dončić, 🥉 DeRozan, Brown LaVine (neuporedivo lepši igrač, a i bolji), Butler CP3, Towns, Curry MVP: Jokić, Giannis, Embiid DPOY: Giannis, Gobert, Smart ROY: Mobley,Cunningham, Barnes, Wagner, Kuminga EOY: neznam 6MOY: Herro COY: Thibodeauxxe MIP: Morant, Garland, Simons, Bane edit: editovao. Edited April 8, 2022 by freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Ne znam zbog čega ljudi stavljaju Butlera u neki od all nba timova. Em je šuterski očajan, em je dosta utakmica propustio. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 u pravu si skroy, nisam ni gledao, samo sam editovao Dametime post, daj mi 5 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 jel 76ers izbegavaju poziciju dva zbog njetsa ili tripujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Klej opet divljao, dok su bile otvorene trojke sve je milina, kad krenu duge dvojke Oskar Šmit style dođe mi da se samoubijem kašikom za cipele... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 2 minutes ago, freethrow said: kad krenu duge dvojke Oskar Šmit style dođe mi da se samoubijem kašikom za cipele... jos je lepa brena to opevala duge dvojke za igranje catch n shoot je za gledanje 7 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 5 hours ago, Wesley Sneijder said: Neverovatna stvar, MVP Svaka čast Vučiću 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Da li Jalen Green moze u trku za ROTY? Poceo je sezonu bas slabo, ali je u punom gasu vec izvesno vreme. 17ppg, prvi ruki u istoriji koji je vezao 5 meceva sa 30+ poena. Ne znam da li je pozicija na tabeli faktor kada se gleda to priznanje, nekim rukijima je svakako bilo puno lakse da odmah pokazu svoj potencijal jer neki igraju u jacim timovima (cle, gsw, tor). Svakako mislim da Green ima mnogo visok plafon i velike sanse da bude nba superstar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 1 hour ago, freethrow said: u pravu si skroy, nisam ni gledao, samo sam editovao Dametime post, daj mi 5 minuta Vidim da nemaš pametnija posla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts