stoudemire Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Au. Očekujem da Luka još trejduje Kjubana i Klebera, pa da zatvaramo. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) zinger za dinwiddiea, wowow ne znam sta mavsi zele da postignu ovim? mozda gresim ali stekao sam utisak da je letonac igrao sve bolje i bolje. Edited February 10, 2022 by stoudemire 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Втф далас 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Unicorna dadoše tek tako? Svakako je trebalo da bude trejdovan, ali opet... Bez obzira na imena u Bruklinu i Fili, Milvoki je i dalje najjači tim Istoka. Iskusniji su za titulu + inteligentno dopunjavaju roster. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10, 2022 Author Share Posted February 10, 2022 1 minute ago, stoudemire said: zinger za dinwiddiea, wowow ne znam sta mavsi zele da postignu ovim? da ne placaju novi ugovor brunsonu. sad videh kako je dugacak bertansov ugovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 9 minutes ago, stoudemire said: Nah, Harden asistent #1 u NBA vec godinama -------- Obozavam trade deadline! By far najzanimljiviji deo NBA lige, gde pride pola planete postane instant GM i to jako pronicljiv, svakako vise od real gm-ova. Sigurne su samo 3 stvari- radjanje, umiranje i hvatanje za glavu na 99% nba trejdova 😁 Edited February 10, 2022 by Alex_Serbia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Nah, Harden asistent #1 u NBA vec godinama znam, nego eye-test ume da zavara posto je covek brutalno ball dominant. deluje kao da se ne odvaja od lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Nisam mislio da postoji trejd u kom obe ekipe mogu da izgube, ali evo nakon što pročitah ovo za Dalas-Vašington, shvatio sam da je nivo nenormalnosti uprava NBA klubova dostigla neke nove visine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 ALi zašto obe izgubile? Meni taj trejd ekšli ima smisla i to skroz, čisto igrački, da ne ulazim u pare? Doduše ja nekako verujem da Dinvidi može da bude dobar i koristan u pravom timu, ali verovatno grešim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Porzingis koji odigra pola sezone je opet vredniji nego ova 2 mediokriteta sa prelosim ugovorima. Ne zna se koji je grdji od kojeg. Pored svega jos imaju Brunsona + Dragic za kojeg imaju realne sanse da ga pokupe u buyout marketu. Doncic da se pokupi i da zapali u neke Kingse nista mu gore ne bi bilo jer ove ceka preskup roster naredne 3-4 godine bez ikakvog upsidea veceg od 1st round exita. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Sama cinjenica sto se resili Porzongisa je odlicna za tim. Ako Bertans bude zdrav odlican fit za Doncica. Dinwidie deluje kao raspad totalni ali mozda nesto izvuku od njega... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 6 minutes ago, freethrow said: ALi zašto obe izgubile? Meni taj trejd ekšli ima smisla i to skroz, čisto igrački, da ne ulazim u pare? Doduše ja nekako verujem da Dinvidi može da bude dobar i koristan u pravom timu, ali verovatno grešim. Zato što je Vašington dao Herela za neku siću Hornetsima, koja je tu poenta? Uzmeš Porzingisa i Iš Smita, daš Dinvidija, Bertansa i Herela koji ima odličnu sezonu. KP ima ugovor na još dve i po godine, rastući koji će ići do 35M, a ja čisto sumnjam da bilo ko može da gradi franšizu oko Bila i Porzingisa. S druge strane, Dalas bolje da je npr pokupio Haliburtona kad ga je Sakramento već poklanjao, ovako ne vidim šta su konkretno dobili. U Bransonu i Porzingisu su imali iste, čak i bolje verzije Dinvidija i Bertansa. Edited February 10, 2022 by mind. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Ovo je npr odličan trejd Finiksa. Uzeli čoveka sistema koji će odlično izvršavati svoje zadatke. Dali četvrtog centra i pika koji će biti verovatno među poslednjim. Smislen potez. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 4 minutes ago, Miki28 said: Spoiler Zar tako prema šrafu koji nedostaje Lejkersima... 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 6 minutes ago, Miki28 said: Suplje-prazno na prvi pogled. Mada bih ja zadrzao Denisa u HOU i posle leta, za neki mid ugovor tipa 4/65, nista preko toga. Edited February 10, 2022 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Previše hejta za Lejkerse na topicu. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 1 minute ago, mind. said: Ovo je npr odličan trejd Finiksa. Uzeli čoveka sistema koji će odlično izvršavati svoje zadatke. Dali četvrtog centra i pika koji će biti verovatno među poslednjim. Smislen potez. super trejd. craig je zestok defanzivac koji je bio dobar kod nas na putu do finala, moze da cuva vise pozicija, a u napadu ne sme da se ostavi sam na trojci. stix smith ima dosta dobar potencijal ali phoenix nema vremena da razvija igraca trenutno tako da se nadam da ce naci neku ekipu gde igrati vise i standardno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Just now, Alex_Serbia said: Suplje-prazno na prvi pogled. Mada bih ja zadrzao Denisa u HOU i posle leta, za neki mid ugovor tipa 4/65, nista preko toga. Ne vjerujem da ce ostati u Hjustonu, bice buyout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts