Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

toppin i quickley protiv nejači čarobnjaštva. duletova franšiza prop'o

 

 

 

Oh well. I’m sure head coach Tom Thibodeau will talk about the never-say-die spirit of his team, who played to win even when the season is lost. Having watched this game, I would say that’s mostly bullshit.

 

 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Russ [Westbrook) never respected Frank [Vogel] from Day 1,” said one Lakers staff member with knowledge of the situation. “The moment Frank said anybody who gets the rebound can bring it up the court, which is just how the NBA is played these days, Russ was like, ‘Naw, I’m the point guard. Give the ball to me. Everybody run. Frank was like, ‘No, we have Talen [Horton-Tucker)] We have Austin [Reaves]. We have Malik. We have LeBron. We have AD. They can all bring the ball up.’ He was like, ‘Nope, I’m the point guard. Give me that s—. Everybody get out the way.’

почело је прање руку од довођења вестбрука

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, MrTripleDouble said:

Sve mi se vise cini kako smo 'obmanuti'  da je liga ove sezone izjednacenija nego ikada, i kako se blizi kraj sezone ja sam sam sve uvereniji da cemo opet gledati reprizu finala iz prosle sezone. 

 

Sunsi su jednostavno predominantni na Zapadu, i mislim da bi tu jedino Warriorsi iz prvog dela sezone imali sansu u medjusobnom duelu. Oni Warriorsi koji su na bozicnoj utakmici pokazali kako se moze i treba igrati protiv Sunsa, ali ne verujem da oni mogu ponovo da prikazu takvu igru jer su u dosta kompleksnoj situaciji.

 

Na Istoku kao jedine takmace Bucksima vidim Celticse i eventualno Heat, uz ogradu da ih nisam mnogo gledao ove sezone, ali da me ne bi cudilo i da ispadnu u prvoj rundi, od zavisnosti od matchupa.

 

 

 

Hm, pa ne bih rekla da smo obmanuti. Kad se kaže da je liga ujednačenija ne misli se na to da su svi kvaliteta Sansa i Baksa. To jesu dva najbolja tima u ligi.

 

Ali ako pogledaš tabelu, recimo, Istoka, prvih 10 ekipa na tabeli ima rekord .500 i iznad. Takođe svih 10 ekipa igra sjajno i ima svoje kvalitete. Ako situacija ostane kakva je sada a ATL uđe u PO, ne može se reći da je Majami nešto posebno dominantan u tom match-upu i sl.

 

Zapad je nešto slabiji od Istoka no i tu imaš Kliperse koji su trenutno u play in zoni a igraju odlično s obzirom da su veći deo sezone bili bez dva najbolja igrača.

Edited by DameTime
nepismena
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

lol, broj godina je komedija kao i sam MJ

 

Negde je dodato, a negde oduzeto.

 

Što se tiče GOAT-stva, MJ je uvek imao sve igrače zdrave na raspolaganju, bar one glavne, plus nije igrao sa protivničkom ekipom koja može bar malo da prismrdi GS-u.

  • Ha-ha 5
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

chicago u poslednjih deset utakmica:

 

skor 3-7; off rtg 110.8 (25.), def rtg 121.0 (28.) net rtg -10.2 (28.) gori su od kingsa, pacersa, lakersa, thundera, pistonsa...

 

sesti na istoku. uvek mi smesno kada kazu da je istok bolji od zapada.

 

Edited by gggggggg
Link to comment
Share on other sites

Nema sumnje da je njihov rang zbog fenomenalnog prvog dela sezone. Sada su cirkus, ne zna se ko kosi, a ko vodu nosi.

 

Kada bi se izuzela ova ekipa i dalje nemam sumnju da je istok bolji od zapada, jer koja ekipa van Finiksa je ozbiljan pretendent za titulu?

 

Denver samo sa Jokićem je veliko ništa, Kavaj i kada se bude vratio, ne očekuju se od njega prajm partije, a velika je verovatnoća i da idu odmah na Finiks gde će biti odmah guženi, jer ne verujem da dobijaju Minesotu u plej inu koja je u velikoj formi i da odu na sedmo mesto.

 

Ostaje samo još GSW, ako se kojim slučajem Kari iskoljeba iz povrede i Voriorsi prežive prvu rundu, a velika je verovatnoća da će biti tako, jer idu na Denver.. Juta, Dalas, Memfis, Minesota, nikome ne verujem.

Link to comment
Share on other sites

Pa vidis da MJ hoce da ucini goat trku zanimljivijom, spreman je da nam izvadi trn iz oka i da nam pokloni Hejvorda i Rozira ; ne postoji bolja ponuda od ove, po cenu i da LeBron izadje s izjavom "Ne vredi, nisam goat" a da nam najveci pomogne da imamo bar normalan tim narednu sezonu/dve..  Ajde Djordano, toliko nam dugujes obzirom da ti ceo zivot gledamo u ledja 

 

---

 

Gledao Miami-Charlotte pre neki dan, grize Sarlot posto su im sve tekme sad do kraja biti-ne-biti, al dzaba.. Kad je Majam zategao odbranu, i kad je krenula suterska eksplozija obrisali su parket Hornetsima... Udje nekonstantni Duncan Robinson i spakuje za redom 6 trojki, ukljuci se Strus, cao zdravo...Prebrisase parket sa njima. Juce isto gledao protiv Atlante dok nisam zaspao, cela tekma na noz, Atlanta cesto preuzimala vodjstvo, ali evo vidim, ponovo pobeda. A i Atlanta je takodje u slicnoj poziciji kao Sarlot, grizu za svaku pobedu. Jos je ostao Orlando i da se krunise lepa sezona kao #1 seed. 

 

 Preveliki suterski potencijal ima ova ekipa, posebno jer i Lowry ponovo igra odlicno a puno sam sumnjao u njega zbog godina i raznih izostanaka, ali deluje da ce biti kao i uvek -> najbolji, kad je najpotrebnije. Bela braca Duncan, Strus i Tajler Hero su ozbiljne haubice --> Herro je vec buduci all-star igrac (bzvz sto jos uvek ulazi s klupe) posto sem strasnog suta poseduje sve kvalitete dobrog all-round beka. Mocan je u driblingu, ima sjajne floutere i leanere, dobar kreator, a lepo puni i defanzivne skokove. Strus je jos veci od RObinsona i bolji defanzivac, za sada ponavlja Duncanovu sutersku sezonu od pre 2 sezone kada je bio otkrovenje. Sada taj Duncan ne mora da bude starter, vec moze da udje po potrebni i natrpa nekog. I to cak nisu ni obicni spot-up suteri, neko odlicno izlaze iz blokova, sutiraju van balansa... jeste suterski pao ove godine, ali decko ima puter ruku. 

 

 Lowry je i odlican 3pts suter iz spotupa, preko ruke, kako god hoces, izgubio je na brzini i nema tih kamikaza prodora kao pre, ali pregled igre i postavljanje u odbrani i dalje vrhunsko. Jimmy ce poboljsati sut u PO, ali je pravi lider i sigurno najnesebicniji superstar od svih, rilja odbranu i baca se u aute po lopte,  zahvaljujuci njegovom neforisranju, odmaranju mnogi igraci proigraju i Spolstra ima puno resenja. Pogadja on dobro duge dvojke, nekako mu je statistika/uticaj i igra u rangu Vejdovih postLebron dana, od 2014 pa dok se nije ugasio. Juce komentator rece Jimmy ne gleda toliko puno da forsira da daje poene na pocetku utakmice, podize igru kako utakmica odmice.... i slazem se sa tom konstatacijom. Dosao je u pravu fransizu, decko nece da trpi nerad i prenemaganje. Adebajo ima neverovatan uticaj na igru, slicno kao Grin u onom GS-u a napadacki je talentovaniji na njega + Taker cija vrednost uvek raste u plejofu zbog korner-trica i divljacke odbrane/hasla, a i ovi momci Caleb Martin, Dipo, Kiffacha, Gabe, Dedmon svi znajau svoju ulogu i spremni su da uskacu i zrtvuju se. 

 

 Grofe, navijamo za Majami i Rozira/Hejvorda, nije sad vreme da ucestvujemo u goat debatama

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Dracarys said:

lol, broj godina je komedija kao i sam MJ

 

Negde je dodato, a negde oduzeto.

 

Što se tiče GOAT-stva, MJ je uvek imao sve igrače zdrave na raspolaganju, bar one glavne, plus nije igrao sa protivničkom ekipom koja može bar malo da prismrdi GS-u.

 

imao je kerra i rodmana i harpera a lebron kurac. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, gggggggg said:

chicago u poslednjih deset utakmica:

 

skor 3-7; off rtg 110.8 (25.), def rtg 121.0 (28.) net rtg -10.2 (28.) gori su od kingsa, pacersa, lakersa, thundera, pistonsa...

 

sesti na istoku. uvek mi smesno kada kazu da je istok bolji od zapada.

 

 

Pa upravo ovo što Dracarys kaže, za razliku od nekih drugih timova na Istoku oni su jače krenuli sezonu pa im je pala forma, ali su te pobede dovoljne za 6. mesto na tabeli. Medjutim niko se ne zanosi da će oni osvojiti. 

 

Istok jeste jači od Zapada možda ne u apsolutnom smislu, već ima više timova koji igraju sjajnu košarku (sa nekom koncepcijom). I svakako je zanimljiviji. 

 

4 minutes ago, Miki28 said:

Kako za koga😀 za mene april 2023😂😂😂

 

Mašina se nije upalila. U pitanju je star motor i mnogo su kilometara već prešli 🙃

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...