Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Explicit mode on.

Za Udoku se šalim, smešno mi je kako dve ubedljvio najjače ekipe u NBA uspeju da naprave dramu dve tri nedelje pred sezonu. Žao mi je. Nije problem što Ime plodi, to je prirodno i razumljivo i ljudski. Smešno mi je što je tu očigledno bilo i elemenata maltretiranja, a sve sa ženama menadžmenta u ultracorporate okruženju. Taj deo nije baš najbistriji, ali dobro.

 

Za Drejmonda se ne šalim - onaj udarac je divljački, proračunat i isplaniran. GSW od svih ekipa, kao predstavnik liberalnog dela Kalifornije i kao grad umetnika, Jella Biafre i meka LGBT zajednice, od svih gradova ne bi smeo da fura fazon "tukli smo se mi na treninzima pa nam ništa ne fali", to je u ovom slučaju fejk i lažno moralisanje (paradoksalno). Ne možeš da pokrivaš i objašnjavaš kako kada bi stavio kameru u stanove video bi ovakve kućne rasprave pa ih ne bi iznosio u javnost. Kerr je jako glupu izjavu dao - ispada da je to praksa, a poređenje sa domaćinstvima je u najmanju ruku neumesno. 

 

Ono nije bilo koškanje koje je preraslo u tuču. Mogao je lepo da ga sačeka i da ga i sa leđa izlupa. Odvratno je sve zajedno. Ništa, daj da potpišemo onog Kritertona i Arenasa i doyaya.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Pa nije problem sto je Udoka prevario zenu. Nije, vode otvoreni brak vec godinama. Problem je sto je Udoka predator, tezak sociopath, napada zene, dan za danom, agresivno. Njemu je promiskuitet iznad Wilta, danas je to problem ako saljes svakakve slike i tekstove. Tokom sezone je dobio opomenu vlasnika i Stevensa. Odluka da ga ne izbace ce oboriti i Stevensa. Posle tog razgovora je nastavio kao i dalje i uspostavio odnos za zenom jednom od vlasnika.

  • Tuzno 2
  • WOW 3
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, freethrow said:

Pre je Drejmond ispao sisica. Ali, da, kapiram šta misliš.

 

Ma jasno da je samo Magare ispalo kukavicko i jadno. 

 

Pul nema cega da se stidi, nije mogao da zna da je njegov veteranski teammate koji ima vise od deceniju profesionalnog iskustva jedan priglup nasilan manijak koji toliko nema samokontrolu da napada saigrace uz nameru da nanese tesku telesnu povredu iz maltene cistog mira.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, delgado said:

Veceras igramo predsezonsku utakmicu i Oaklandu, nadamo se da ce igraci biti oprezni ako se Drej nadje negde blizu dvorane. 

Tu je Lebron, sigurni smo😉 GS bez Stepha i Klaya i naravno Greena. 

Schroder konacno stigao u SAD.

Edited by Miki28
typo
Link to comment
Share on other sites

Nisam ispratila situaciju sa Grinom pa sam danas sela da se informišem. I tako ja skrolujem kroz objave i komentare, čitam i frapirana sam koji broj komentara je u stilu: ma da, Grin je majmun, ali sigurno to nije cela priča, mora da je mali nekako isprovocirao... (kratka suknja fazon) Znači jbt, apsolutno ne postoji opravdanje za njegovo ponašanje i kao što je neko napisao - vreme je da se prekine romantizacija ovako toksičnih oblika ponašanja. Najviše od svega razočarava reakcija Stiv Kera, ovo nije što ga je zveknuo, nego što imamo snimak. A šta bi bilo da nema snimka, ucenili bi Pula ugovorom da ne sme da progovori o ovome ili? Bullshit.

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, DameTime said:

Najviše od svega razočarava reakcija Stiv Kera, ovo nije što ga je zveknuo, nego što imamo snimak. A šta bi bilo da nema snimka, ucenili bi Pula ugovorom da ne sme da progovori o ovome ili? Bullshit.

 

?

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, gggggggg said:

 

?

 

Pa postavljam (legitimno) pitanje kakva bi njegova reakcija bila da nije dokumentovano i izašlo u javnost. Ovako ispada nije što je lopov nego što je uhvaćen u krađi, ili u ovom slučaju, nije što je udario nego što je to zabeleženo pa sad moramo da rešavamo javno. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sve te tuce medju igracima na treninzima se resavaju I ostaju u svlacionici. Ko zna, koliko je samo tuca, prozivanja, napusavanja bilo medju saigracima pa su bili sankcionisani ili ne, a da mi to ne znamo. Problem je verovatno, sto je to izaslo u javnost a nije trebalo da se siri, jer je Sama vest o tome bila skandalozna...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...