Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

36 minutes ago, Radalek said:

Bas suprotno, Mitchell je dokazano losiji igrac od Murraya. Posle tog bubble playoffa, Murray ulazi u sezonu sa samo 2 meseca odmora i povredjen i dolazi na svoje tamo posle nove godine. Imao je niz od 25 utakmica pre nego sto je povredio koleno gde je imao 25/5/5 uz 52/42/95 procente sto je suludo dobro. Efikasniji i pritom ume da odigra nesto i u odbrani za razliku od Mitchella. Da li ce biti povredjen ili ne, to ne znamo ali znamo da je ACL oporavak drugaciji nego sto je bio nekad, samo pogledaj kako Lavine izgleda.

 

Denver bi bio lud da trade Murraya 1 za 1 a kamoli da dodaje nesto.

 

ne treba zaboraviti da je mitchell imao 35/5/5 protiv clippersa prosle sezone. kada dodje playoff on obicno doda gas.

 

na kraju, da sam gm ili igrac, skoro uvek bih pre igrao sa murrayom nego mitchellom. ovaj drugi ima neki cudan vibe...

 

 

Edited by gggggggg
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Green23 said:

Mnogi zaboravljaju da su Jokić i Marej bili među najboljima u pnr igri, i fantastično se razumeju. Jednostavno kada dođe stani pani, mogu rešiti svaku odbranu. 

 

Nisam sigurna da li je bolji Mičel ili Džamal, ali ovo 👆 je glavni razlog što Denver NE treba da ga trejduje.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Green23 said:

Mnogi zaboravljaju da su Jokić i Marej bili među najboljima u pnr igri, i fantastično se razumeju. Jednostavno kada dođe stani pani, mogu rešiti svaku odbranu. 

Mislim da su jedini duo koji je u toku jedne sezone imao 100+ medjusobnih asistencija, pre 2 godine. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

BIG3 :roflmao:

 

Ne znam više šta bih rekao, sem da ponavljam, ako ne bidne Vestbruk trejdovan za Irvinga, nećemo imati šansu osvojiti titulu. Vestbruk bilo gde da bude trejdovan, ništa nećemo dobiti slično Irvingu, zbog toga se Voriorsi i boje ovog trejda i najglasniji su u pljuvanju Vestbruka, pored navijača LAL naravno.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, delgado said:

Gubim nadu u trejd Vestbruka, a i RL mi je bezveze. 

 

kad sam u ranoj fazi sezone nudio grofu randle+fournier = russ, rekao mi je da ima boljih dilova.

kaži mu da ako ubaci jedan unprotected frp (dal' 2027 i 2029, zaboravih), ne mora ni da se izvinjava.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, KfJ said:

Nisam pratio letnju ligu, ali procitah da je pik Kingsa dobar ubod

 

14 hours ago, uini said:

 

pisao sam i ja na osnovu hajlajca i in/depth tekstova ali nisam bio na tviteru  🙃

 

 

Ne samo sto je top kosarkas, nego je i humble guy, a za 5 godina humble bb god. 

 

Fox-Huerter-Mari-Barnes-Sabonis.

 

Vodja drugog unita - Micel. 

 

Samo da se dogovore lepo da kruzi lopta, da ne bude ono: Ja moram svojih 15 da ispucam, pa cemo za ostalo lako. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mitchell u Nuggetse je niđe veze, nit im treba takav tip igrača, ali da je glava za glavu u limbu bolji igrač od Murraya - to mi je no brainer. Potcenjuje se ovde lik koji je sposoban da svoju ekipu u PO stavi na krkače. Nije baš elita lige ali nije preko noći postao odron od igrača. Svakako ne treba Denveru, a posebno da trejduju igrača za koga znaju da se uklapa kad je zdrav.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Green23 said:

I nikako zaboraviti da je Denver birao Mičela za Jutu da bi dobili Lajlsa i birali Lidona 😄 

Ovo se vise puta ponavlja ali nije tacno. Jazz je birao a ne Denver. Razmenili su pikove i Jazz im je rekao koga da biraju. U tom trenutku Denver ima Murraya i zdravog Harrisa koji je imao sjajnu sezonu iza sebe, sve i da su zadrzali pik ne bi birali Mitchella nego neko krilo a cilj im je bio OG.

Ocekivali su da ce biti dostupan kao 23. pik pa su trade down ali ih je Masai zajebao i birao ga jedno mesto pre njih. Connelly je hteo i vrapca u ruci i goluba na grani i ostao i bez jednog i bez drugog. OG sa trinaestog mesta bi izgledao kao reach tada ali su trebali da ga uzmu. Jedan what if jer OG na onakav tim Denvera pre povrede Murraya bi bilo zastrasujuce.

Edited by Radalek
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Mike Vorkunow@TheAthletic

 

Even using conservative estimates — just five-percent annual jumps in the cap — a player drafted in 2022 could get to a billion dollars in contracts alone. A player drafted this year would make roughly $144 million over the first three years of his designated max extension, and then could sign another extension. In 2032, with a projected salary cap at about $200 million, he could sign a five-year, $403 million deal. When that contract runs out, there could be another three-year, roughly $287 million deal waiting.

That could be on the low end of the projected scale. The 2025 cap could spike dramatically; that’s when the new media rights deal will kick in. The NBA could sign a new TV deal for as much as three times its current size.

“I think there’s going to be a huge jump,” Bartelstein said. “The NBA is as hot as can be and everybody wants a piece of it. People can’t get enough of it.”

Agents are already expecting that to impact the league dramatically, though no one is willing to attach a number to what the 2025 cap may be. The NBPA opted against cap smoothing in 2016, the last time a new media rights deal kicked in, and there was a 34 percent increase in one offseason.

But even without that kind of tremendous leap, the cap could grow at an even quicker pace than those timid expectations. It jumped roughly 10 percent this summer into the 2022-23 season. Over the last decade, the 2014, 2015, 2017 and 2019 offseasons have seen the cap increase by more than five percent. The cap was $58,044,000 for the 2012-13 season, it will be $123,655,000 in 2022-23.

Aside from the TV money (or streaming money), increased immersion into sports gambling could bring an infusion of cash into the league. As could new sponsorship opportunities — the NBA added marquee items like jersey patches in recent years. Expansion continues to loom over the league’s future. That would increase the pot of money available to players by even larger sums, with players guaranteed 49 to 51 percent of BRI under the current collective bargaining agreement. (Owners aren’t struggling either, taking their share of the BRI and seeing franchise valuations skyrocket, which are excluded from revenue sharing.)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...