freethrow Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Monfis mi ne uliva poverenje i imam utisak da smo ih dobili na nekih 60%. Ja je strava, Bane je dobar i JJJJJJ je odličan, ali ostatak ekipe onako... Možda Klarkson podivlja a rokstedi nauči košarke, ali nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 11 minutes ago, freethrow said: Monfis mi ne uliva poverenje i imam utisak da smo ih dobili na nekih 60%. morant je odigrao koliko, tri ili četiri od 6 tekmi? edit: tri tekme je bio out plus završnicu one u kojoj se povredio, ogugl'o sam Edited June 21, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 9 minutes ago, freethrow said: Monfis mi ne uliva poverenje i imam utisak da smo ih dobili na nekih 60%. Ja je strava, Bane je dobar i JJJJJJ je odličan, ali ostatak ekipe onako... Možda Klarkson podivlja a rokstedi nauči košarke, ali nisam siguran. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 prokurcili se ovi ratnici. sada im niko nije ravan u ligi a do pre mesec dana su kukali na sve i svasta 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 A do juce su se bojali krispolovila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 7 minutes ago, gggggggg said: prokurcili se ovi ratnici. sada im niko nije ravan u ligi a do pre mesec dana su kukali na sve i svasta još 360 dana qrčenja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Mozemo jedno pitanje ove koje prate draft? Zbog cega Ivey-a ovog niko te razmatra kao top 3 pika kad se ovakva Morantovska igra vec 15 godina fenomenalno prenosi na NBA parkete? U najgorem slucaju dobijes league pass favorita za narednih 5 godina? Sa druge strane ako su top 3 pika zacementirana kako niko ovog Banchera ne spominje kao prvog pika? Pre bih izabrao tog bivola iako mi mnogo lici Rendla i kladio se da ce razviti sut za 3. Umesto da biram izmedju ovog Jabari Smitha koji deluje kao atletski mocni Govnington i Holgrema koji deluje kao da je nastao tako sto je Pokusevski silovao Pecarskog. 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 10 minutes ago, LordOfTerror said: Holgrema koji deluje kao da je nastao tako sto je Pokusevski silovao Pecarskog. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited June 21, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 54 minutes ago, LordOfTerror said: Umesto da biram izmedju ovog Jabari Smitha koji deluje kao atletski mocni Govnington i Holgrema koji deluje kao da je nastao tako sto je Pokusevski silovao Pecarskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 53 minutes ago, Dracarys said: Greota. Izasli su neki snimci pre oko godinu dana na kojima je imao oko 250kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 https://podcasts.apple.com/us/podcast/steve-kerr-and-jonathan-givony/id986595124?i=1000567281089 steve kerr gost 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Vol očekivano uzeo plejer opciju, verovatno najgori ugovor u istoriji NBA. Šarlot se jako interesuje za Vestbruka. Inače, Pul će papreno da košta, ako uopšte budu i planirali da mu daju takav ugovor, inače GSW ništa ne košta da ga zadrže još jednu godinu, pa da ide na RFA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 (edited) ... Edited June 21, 2022 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Koliko ja vidim Šarloćani žele da potrejduju ceo tim, sem Bola i Bridžisa. Ako propadnu želje za Irvingom ili Bilom, onda može Rozir, Plamli, Đubre i PJ za kornjaču i pika. Rozir-Monk-Bron-AD-Plamli PJ i Đubre sa klupe. Nana i THT-a uvaliti za jednog skorera sa klupe, radio bi i Erik Gordon koji će biti jeftin, ne verujem u te priče gde će neko dati pika za njega, možda samo eventualno druge runde. Odbrana ne bi postala nešto bolja, ali bi sada spejsing bio fantastičan, ispunjen trojkašima i najzad bi imali upotrebljivog centra koji je jak u odbrani i spreman da prati lobove Brona. Klupa bi isto bila solidna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Vidim da želite Starca Lunija? A za Poola, pa ne znam, pretpostavljam da će da ga zadržimo pa da vidimo da li će Mudi biti bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ne vidim da Lejkersi nekako mogu da uzmu Lunija, jer MLE nemaju. Ja sam 100% siguran da njega nego potpisuje za 10 miliona po godini, sve ispod toga je čista krađa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) Navodno je Indiana odbila RW, THT i FRP za Brogdona. Toliko o vrednosti kornjace 🥴 Edited June 21, 2022 by LordOfTerror 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ponuditi Kornjaču, Obrvu, THT i FRP za Brogdona, javlja mi se da bi to prihvatili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 26 minutes ago, LordOfTerror said: Navodno je Indiana odbila RW, THT i FRP za Brogdona. Toliko o vrednosti kornjace 🥴 To su ovi iz Bleacher reporta pogrešno razumeli. Fejk informacija. Kao i uvek lupetaju i izvadili iz konteksta radi klikbejta. edit: Edited June 21, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 33 minutes ago, freethrow said: Vidim da želite Starca Lunija? nema igraca kojeg ne zele. mislim da ce zavrsiti sa lavineom bealom grantom jamesom i davisom kao prvom petorkom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Da li već da krenem da kukam i slutim crne slutnje za novu sezonu, ili da sačekam novi topik? Koji će, btw, otvoriti ko? @freethrow ili @Malkolm Brogdon kao oni verujući, mada bih volela i da nam Lord zabiberi 😆 Spoiler Dame je već na parketu i u trening sali, znači očekujem povratak među 10 najboljih te da čelendžuje Stefa koliko može kao top PG. To znači njegov 40-50 ppg streak pred AS + winning streak POR, ulazimo u PO sa 7. pozicije i ispadamo od Klipersa u R1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 hour ago, Dracarys said: onda može Rozir, Plamli, Đubre i PJ za kornjaču i pika. Ne vidim apsolutno nijedan razlog sto bi Hornetsi ovo prihvatili. Jedino ako je Jordan totalno skrenuo s uma i ima neki fetis na olinjale alfa muzijake. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts