Jump to content

gggggggg

Recommended Posts

Prica bi bila slicna, ali u sustini u tom scenariju bi se Hoksi kladili na to da je Trej bolji od Spide i na to da je njihov supporting cast bolji od Jute.

Sto mislim da je fair enough opklada, mada bih ja pre doveo Ejtona nego Gobera.

Edited by Horium
  • Like 7

Bilo bi prilicno interesentno da Hawksi trejduju za Rudyja. Ima on taj problem kad ga se izvuce na perimetar ali mogli bi to Hawksi solidno pokriti sa Hunterom i Reddishem na krilima jer su obojica ogromni. Sto se tice same odbrane u reketu i zastite obruca Rudyju tu nema ravnog. 

4 hours ago, Horium said:

Prica bi bila slicna, ali u sustini u tom scenariju bi se Hoksi kladili na to da je Trej bolji od Spide i na to da je njihov supporting cast bolji od Jute.

Sto mislim da je fair enough opklada, mada bih ja pre doveo Ejtona nego Gobera.

Što i jeste. 😉 

• Like 1

4 hours ago, kojan said:

Nesto imam utisak da bi ista prica bila u Atlanti za Gobera. Trae = Donovan sto se tice odbrane i opet bi muceni Rudisa morao sve da krpi cini mi se (da ne spominjemo hertera i bogija koji takodje nisu neki defanzivci). Takodje mislim da neka pokretnija petica vise odgovara za Traea da vrti pnr

Bogdan kada je zdrav se pokazao kao dobar defanzivac

• Like 1

1 hour ago, Sjećaš li se Rum kasato said:

Odličan posao za Mavse. Dali su tri nebitna igrača i pick sa kraja prve runde, a dobili su jednog kvalitetnog startera, igrača koji može da pokrije obje visoke pozicije.

Za obe ekipe dobar posao. Hjuston se resio plate i igraca koji nije u ribild timeline-u, koji je u poslednjoj godini ugovora. Pik je nizak, ali ipak frp.

• Like 2

1 minute ago, LayupFromTheMidget said:

i uz goru odbranu Wooda umesto Klebera.

zašto umesto klebera? meni se wood i kleber čine prilično kompatibilni

kleber je dobar defanzivac i spotup šuter za tri a hrišćansko drvo dobar oko obruča za 2na2 sa lukom i tako

čini mi se da je dwight powell tu odd man out.

• Like 1

1 minute ago, uini said:

zašto umesto klebera? meni se wood i kleber čine prilično kompatibilni

kleber je dobar defanzivac i spotup šuter za tri a hrišćansko drvo dobar oko obruča za 2na2 sa lukom i tako

čini mi se da je dwight powell tu odd man out.

Powel je i sada ood man out sa svojih 5 minuta na startu utakmice.
Nece sigurno da izbace Buloka ili Brunsona (ako ne zapali isti). Wood-DFS-Luka-Bulok-Brunson

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...