Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

wiggins 29 skokova u aktuelne dve tekme. još je drevni kawhi lepo govorio, board man gets paid.

 

wiggie, wiggie, wiggie, can't you see?
Sometimes your boards just hypnotize me
And I just love your flashy ways
Guess that's why they broke, and you're so paid (uh)

  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Odgledao utakmicu sa zakašnjenjem, mada sam sa zadovoljstvom prebacivao reklame i ostala stopiranja. 

 

Kao prvo, kapa dole Wiggins-u. Odigrao je kao Kawhi iz najboljih dana, nisam verovao da ovako može da odigra. Sve mu je išlo osim trojki, fantastičan u odbrani i agresivan u napadu. Jimmy Butler pustio suzu gledajući ovo, onu mušku, najtežu. Green je isto imao sjajnu utakmicu, iako statistika to ne pokazuje. Svugda ga je bilo, trudio se, asistirao, zatvarao rupe, promašivao otvorene trice, tipična Draymond partija. Siguran sam da je imao najmanje par blokada, ali vidim da nisu zapisane u statistici. Honorable mention: Gary Payton II. Denveru, reaguj!

 

Drugi utisak večeri je Stef. Ne znam šta mu bi večeras, par puta je upropastio dva na jedan i imao neke poteze kojima je i Smart pozavideo. Ali ajde, nije zasrao kada se utakmica lomila, teško je kada te Keltske aždaje drže na oku celu utakmicu, mada sam više očekivao od njega. 

 

Što se tiče Kelta, suviše soliranja i nabijanja glava u zid. Ne verujem da mogu ovako lošu tekmu da ponove, očekujem da će da se vrate svesti u šestoj i da časno izginu u sedmoj. Baš im fali neki prirodni plejmejker koji može nešto da iskreira, Smart i White su sjajni defanzivci ali su limitirani na drugoj strani terena, pogotovo što se tiče organizacije. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, AgroLaki said:

 

Jel se spremas da pozoves na rostilj ili ne ponavljas Frensinu gresku?

Kakav crni roštilj. Svaki otpor šampionu Istoka koji ovi rebuilding momci sa srcenateren pristupom uspeju da ostvare je kao pobeda. Samo lagano, očekuju nas dve užasno teške utakmice, moramo naporno da radimo i da napredujemo.

  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...