Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma jeste sve to tačno što kažeš, statistika mu je super, sjajan u odbrani, MVP plej ofa verovatno zasad, itd. Međutim, i dalje smatram da nije na nivou istinskih superzvezdi poput Lebrona, (zdravog) Kavaja, Embida, Jokića, Janisa... I mislim da će se to pokazati, posebno ako finale bude Milvoki - Majami. Tj. videće se razlika, velika, između kvaliteta Janisa i Džimija. To je moje mišljenje, moguće je sasvim da grešim. Će vidimo. 

• Like 1
Posted

Kako sipa Memfis.

Ker je posle 4 dana za pripremu utakmice smislio da im opet ostavlja otvorene suteve stvarno neverovatno...

Pri tom ovo napadanje samo iz bazicnih kretnji i hand offa ne moze da prodje protiv Memifsa, ocigledno ne funkcionise i ne bi bilo lose da se posle 2 utakmice malo prilagodi i krenu da napadaju iz p'n'r vise...

Posted

ne valja kada ima 250 poena jer onda nema odbrana, dodje utakmica na mali broj poena onda ni to ne valja zbog 'cigli'...ne moze vama ugoditi

• Like 7
Posted
2 minutes ago, Darko said:

Iznenađen sam suđenjem, bilo je par grešaka na štetu GSW. Očekivao sam suprotno.

Jeste pogotovu ovaj faul u napadu JJJ koji bi mu bio drugi.

No ovo vise nije nikakvo iznenadjenje. Sudjenje je sustinski  katastrofalno u svim serijama, videli smo samo pre par sati koliko gresaka...

• Like 1
Posted

i meni se cini da je klej u napadu na visokom nivou, dribla, sutira, ulazi pod kontaktom, radi sve.

Sad je Oto Porter imao nekoliko ukradenih, blokada, otpadaka, sve u nekoj seriji i GS se vraca,

uz uzasnu seriju promasaja Memfisa.

Posted

Spava mi zena, ja jedem neke splacine da smrsam, Morent daje kos sa centra, i ja ko da je pola 4 popodne vrisnuh ko snajka na seoskoj svadbi.

• Like 3
  • Ha-ha 6
Posted

Sramotno izdanje Memfisa, Morent se jedini pojavio, ostatak tima ne zna gde bije, odbrane ni u tragovima (da li toliko fali Dillon ? )

• Like 1
Posted (edited)

Vredi gledati utakmicu samo zbog spektakularnih poteza Morenta, odavno je gotova

Bas tanko deluje Memfis bez Brooksa u odbrani (a gurali bez njega skoro celu regularnu) + vidi se da Bejna jebu ta ledja/sta vec, nestao je onaj igrac iz serije sa Sotom

-nie dobro..

Edited by delgado
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...