Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Dracarys said:

Iznenadio me je ovaj poraz File. Svakako ovo je samo produžetak već rešene serije.

Doc kad bude video da je 3-1 ima da se usere 😄

• Like 3
  • Ha-ha 8
Posted

Ledja Deni Grinu drzi neko jako mocan i uticajan. Duboka drzava, Rotsild, Saudijci, nznm...
Drugog objasnjenja nema za njegove minute i opstanak u NBA, jer je vec godinama "prva cigla" lige.

Neverovatno je koliko dugo zaradjuje  i igra na konto reputacije koju je stekao u zlatno doba Sparsa.

Kako uopste neciji sut tako propadne uz redovan trening? Bukvalno jedva pogadja obruc. Poor mans Kidd-Gilchrist.

Ne znam zasto Fila tako brzo odustaje od 2-3 zone. Dva-tri napada i toeto. Ovaj Toronto je suterski jako limitiran.

• Ha-ha 2
Posted

Raspao se Dallas šuterski za razliku od prethodne utakmice gde je upadala bela tehnika pa je čak i kamenjar poput Josh Greena sipao. Sada iz istih situacija svi promašuju. Povratkom Luke stisnuli su se malo Brunson i Dinwiddie.

Posted

Green je samo onaj 3 mec pogadjao, ove ostale je mislim 1/9 za 3 sutirao. Niko ne moze nista za 3 da pogodi iz Dalasa al nije ni da Juta igra nesto spektakularno u napadu a opet dvocifreno vode.

Posted

Babu se pustilo da igra odbranu malo jace vs Brunsona jer koga god da su stavili u prve 3 utakmice na njega je covjek unistio. Kleber je i za manje 4 faula dobio Babo ne znam 2 faula ima li a po citavom terenu juri i Doncica i njega 😄 

• Like 1
Posted

Znao je Bojan da odigra jaku odbranu i na Kavaju prošle godine, ko se seća, samo što su iz Jute tutubani, pa su ispali na neshvatljiv način, primivši 80 poena za poluvreme bez Kavaja.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Dracarys said:

Znao je Bojan da odigra jaku odbranu i na Kavaju prošle godine, ko se seća, samo što su iz Jute tutubani, pa su ispali na neshvatljiv način, primivši 80 poena za poluvreme bez Kavaja.

Branio je i Lebrona onomad kad je bio u Indijani pa ih jedva u 7 utakmica dobise.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...