Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Quote

The fan favorite 6-foot-10 power forward has been engaged in a bitter custody battle with his ex-wife over their 6-year-old son. Allexis Holmes, who has been divorced from her husband since September 2019, has accused Richaun Holmes of domestic violence and of physically abusing their son. Allexis Holmes accused her former partner of “taking out his frustration” on their son and causing him to bleed from a blow to the head during a visitation on Feb. 6, according to court documents.
 

https://www.sacbee.com/opinion/article259668860.html#storylink=cpy

 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, Marko said:

 

Srećan 30-ti majstoru (i ravnozemljašu)

 

2018. za rodj, kupila mi zena Kajrijev dres, kae, nije bitno ko pobedjuje, on najlepse igra. :girl:

 

4 hours ago, uini said:

@AgroLaki,

 

De’Aaron Fox was sure he was in the middle of an elaborate prank. It was two days before the 2022 NBA trade deadline and he was about ready to wind down. Then, a text came to the Sacramento Kings’ team group chat.

“Y’all, I’ve been traded,” the text read. “I’m going to Indiana.”

Tyrese Haliburton, the team’s prized wing and sender of the text, had built a reputation as a prankster. “Everybody’s like, ‘Oh, you’re lying, you cappin’,’” Fox says. A few minutes later, the jokes were over. “Then Woj tweeted it, and we were like ‘Wow.’”

 

https://www.theringer.com/nba/2022/3/23/22990796/deaaron-fox-sacramento-kings-tyrese-haliburton-trade

 

 

 

 

Zanima me dal mu nisu verovali da je trejdovan uopste ili bas da ide u Indianu. Po reditu, trejd rumorima i sl nije bilo nekih naznaka ovog trejda. Samo je jedan lik na Kings subreditu napisao kako ce u Indijani biti rasprodaja i kako bas jeftino moze da se dodje do Sabonisa. :3 

Link to comment
Share on other sites

Koji odron od suđenja. Već dugo ne vidjeh slično na NBA terenima. Ali i to im je nije bilo dovoljno. Ayton 35/14. Shamet 19, 5/9 trojke, Booker 28. Bez dva bitna igrača protiv ekipe u uzletu i u borbi za 6. poziciju in their building. Not bad 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, uini said:

@freethrow, no klay - no draymond - no steph - no problem 😕

 

 

---

quote of the day 

Tom Thibodeau treats Alec Burks like the bus from Speed. Tom thinks if he plays Alec below 30 minutes the team will implode.

To ti kažem, Pul prva petorka i nema problema.

 

Mada ovo nije ni merodavno, ovi likovi se tuku međusobno...

Edited by freethrow
  • Like 3
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, freethrow said:

Ma objektivno je sjajan igrač, realno. Njega i Kumingu ne bih dao ni za tandem Mičel Gober u sledećih 5 godina.

Iskreno ne znam da li će doseći njegov level. Nadam se da hoće iskreno. Ali meni ga je milina gledati.

Link to comment
Share on other sites

Hoću samo da napomenem da je Wiggins juče sjajno odigrao i bio je efikasan. Freethrow nije protiv Kleja, heck, on mu je jedan od najmilijih igrača u poslednjih 10 godina, nego samo smatra da bi bilo lakše i bolje po ekipu da je ulazio sa klupe u drugoj četvrtini, pa makar u toj drugoj četvrtini ispalio celu kvotu od 18 šuteva po meču.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, freethrow said:

 nego samo smatra da bi bilo lakše i bolje po ekipu da je ulazio sa klupe u drugoj četvrtini, pa makar u toj drugoj četvrtini ispalio celu kvotu od 18 šuteva po meču.

 

(ne oponiram, više razmišljam naglas)

 

ja taj deo i dalje ne kapiram, mada sam ti to xy puta napisao; valjda je lakše proslavljenom šuteru u nevolji da bude sa proverenim opcijama, pa da njegovi promašaju ne budu presudni, nego da potopi tim kao vođa druge postave?

 

odnosno, možda si ti u pravu ako klay sada ima u predestinaciji zapisano da uzme 15ak šuteva, no matter what.

ja iskreno ne vidim razlog zbog kojeg on ne bi uzeo svega 6-7-8 šuteva u prvoj postavi kada mu ne ide a tih prepisanih 15ak ako mu krene?

 

u drugoj posadi bi morao da uzme 15+, jer jednostavno nema ko. da li bi to rezultatski doprinelo, nisam pametan.

 

ja inače ne verujem da se forma obavezno postiže mega-prangijanjem po 15 komada.

valjda bi i za njega bilo bolje da malo porazmisli, ponudi neki planB u datom kontekstu - pa ako mu krene u seriji od 4-5-6 tekmi, lako će da se vrati na taj alfa-šuter mode, to radi celog života.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa vidi, ja kapiram da su u pitanju dve stvari, ili tri koje se poklapaju. Prvo, Poolu očigledno nije svejedno da li je prva petorka ili nije. On igra dobro i sa klupe ali tek odnedavno, ali tada ekipa mahom gubi. Više mu prija da bude prva petorka i to sa Stefom pogotovo. Drugo Wiggins igra najbolje kada je sa Poolom i Stefom u ekipi. Eye test, nemam brojke da potkrepim, ali sam prililčno siguran da tada ima skandalozno bolje brojke. Treće, Klej, majkumujebem. Ušao je protiv Klivlenda, zakucao i od tada je krenuo da gruva. Zaista ne verujem da je vraćanje u formu samo i isključivo gruvanje 20 lopti. Klej ove sezone uzima 0,584 šuteva u minutu. Klej ove sezone uzima 0,584 šuteva u minutu.  Klej ove sezone uzima 0,584 šuteva u minutu. 

Najviše što je uzimao u karijeri do sada je bilo 0,530. Jednostavno nema potrebe.

 

Da ne davim, ova pobeda protiv ovih fantoma koji se biju i svađaju ne znači zaista ništa. Suština priče je da smo videli ekipu da radi na punom broju obrtaja samo nekoliko puta na početku sezone, protiv Finiksa, Mivokija ako se ne varam, a to ne daje baš neku nadu za plejof. 

Edited by freethrow
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, DameTime said:

Sviđa mi se kako su Sunsi konstantno "nakostrešeni" - i igrači i navijači. 😄 To vam je CP3 usadio 😛 

 

@Ta'verenexcluded 😛 

Kapim da si to napisala u šaljivom tonu kako bimo tu rekli bez kativerije. Ali da li je ovo primjereno ponašanje jednog sportiste. Čemu omalovažavanje i ponižavanje protivnika na terenu. Da se kapimo ja bim ovako reagirao i da je to učinio bilo koji igrač Sunsa ili da je na njihovom mjestu bilo koja druga ekipa. Book je bukvalno kiptio od bijesa u sebi a bogami i ostatak ekipe. A posebno mi je drago što je KAT kažnjen nakon ovog time što se više do kraja nije sastavio sa loptom pa neka dobro razmisli drugi put kako i šta. Meni kao bivšem sportisti ovo je naprosto neprihvatljivo i baš ono fuj. I da se za kraj još jednom ponovim, ne bitno od koga to proizlazi. Ja znam da ni naši nisu cvečke ali ovo baš prelazi donje  granice pristojnog ponašanja.

Edited by bodo
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...