Shunsuke Nakamura Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 (edited) Murray je odličan igrač. Nije uopšte tačno da je samo koristan u jednom pravcu, može i ofanzivno dosta toga da ponudi. Tip igrača kao Jrue Holiday, njegova mlađa verzija. Edited December 21, 2021 by Betolingar Misdongard 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lav93 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Pozdrav 🙂 Posle dugogodisnjih pokusaja da se registrujem :D, cini mi se jos od babla, konacno sam uspeo :D. Iz nekog razloga mi nije stizala poruka na mejlu kako bih potvrdio registraciju, sve do juce. Pratim nba koliko mi vreme dozvoljava, simpatisem Sparse jos iz ranijih i slavnijih vremena i nadam se prijatnoj pisanoj konverzaciji 🙂 . 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Dobro je, drzali su se jedno poluvrijeme. Cvetaju ruze bez AD, grof ponosan👍 Summa summarum, Deandre Jordan je najneupotrebljiviji igrac ikada. Lesina jedna najobicnija. Nevjera da je jos uvijek u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 kao što rekoh za john wayne ellingtona, ko ga je video kao pojačanje, grdno se zajeb'o ne znam ni šta lakersi mogu da očekuju od kendrick nunna, koji je u napadu sličan horton-tuckeru (lone gunman) a u odbrani, čini mi se, ni blizu dobar. melo se totalno oladio, ariza je ispucao tu jednu svoju partiju kada sve pogađa.. baš nevesela situacija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 (edited) 35 minutes ago, uini said: kao što rekoh za john wayne ellingtona, ko ga je video kao pojačanje, grdno se zajeb'o ne znam ni šta lakersi mogu da očekuju od kendrick nunna, koji je u napadu sličan horton-tuckeru (lone gunman) a u odbrani, čini mi se, ni blizu dobar. melo se totalno oladio, ariza je ispucao tu jednu svoju partiju kada sve pogađa.. baš nevesela situacija. Baš skromno izgledaju Jezerđije. Osim Brona i jedne dobre sekvence Arize i na refule Brooka ama baš nitko nije vredan spomena. THT i IT imali suterski trening ali izgleda ko da su u teretani bili prije toga. Phoenix generalno loša utakmica ali i takvi su trenutno prejaki za danas loše Lakerse. Edited December 22, 2021 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Ne moze da igra EL, zasto ne bi mogao da igra NBA ligu Quote The Kings will sign Emmanuel Mudiay to a 10-day contract, according to ESPN's Adrian Wojnarowski. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Bron na nivou, cak je i Vesbtruk odigrao solidnu utakmicu, van toga jad i beda, znao sam da ce THT biti promasaj i jos kao Lejkersi nece da ga daju u trejdu, lolcina, dao bih ga za dzak paprike i jos bih rekao da sam pokrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 @Dracarys, meni se sviđa to što sam malo gledao THTa ovih sezona. lik uopšte nije naivan igrač, pogotovo kada se uzmu u obzir godine. mislim da je veći problem to što je on lik kojem treba solidan usage, treba mu lopta u rukama a pored lebrona, wbrooka i generalno nakaradno skrojenih lakersa, on treba da bude igrač koji cepa difens i rešava nešto adhoc, u prilikama u kojima ova dvojica nisu na parketu (a tada ti zapravo treba neko ko će nahraniti šutere promenljive forme). na stranu moji utisci, ja sam kenjator ali sam svojevremeno, tj još u ruki sezoni, čitao solidne pohvale na njegov račun, od etabliranih igrača u ligi. sećam se da ga je čavo ledeni odnma' nahvalio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Ma, sasvim je jasno da Lejkersima trebaju zdravi i u formi LBJ, AD i RW, plus da se neko sa klupe uključi, da bi bili faktor. Previše je tu "if"-ova, ali ok videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 1 minute ago, uini said: @Dracarys, meni se sviđa to što sam malo gledao THTa ovih sezona. lik uopšte nije naivan igrač, pogotovo kada se uzmu u obzir godine. mislim da je veći problem to što je on lik kojem treba solidan usage, treba mu lopta u rukama a pored lebrona, wbrooka i generalno nakaradno skrojenih lakersa, on treba da bude igrač koji cepa difens i rešava nešto adhoc, u prilikama u kojima ova dvojica nisu na parketu (a tada ti zapravo treba neko ko će nahraniti šutere promenljive forme). na stranu moji utisci, ja sam kenjator ali sam svojevremeno, tj još u ruki sezoni, čitao solidne pohvale na njegov račun, od etabliranih igrača u ligi. sećam se da ga je čavo ledeni odnma' nahvalio. Bilo je perioda igre i kada su Bron i Vestbruk bili na klupi, a THT na terenu, znaci da je imao slobodu da radi sta hoce. Imao je i 13 suteva uz samo jedan pogodak, bilo ga je i sramota da sutira vise, kada je bio truba nocas. Sto se tice nakaradno sklopljene ekipe, za to si debelo u pravu, Karuzo bi ovde seo kao kec na deset, a jos mi vise dize pritisak sto su bas THT-a izabrali umesto Karuza. Pokazao je on dobre partije, necu da sporim oko toga, ali je cinjenica da je on dosta nekonstatan i kao takav on ne moze da pomogne u borbi za titulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 https://wwwmajamacesic.wordpress.com/2021/12/21/na-kafi-sa/?fbclid=IwAR2jQTs4DaTUZIHmZFOsf3nS7lyP5rsBvdApgMS02yKQl83TSj9X4nu1N7I Jokićeva tašta sa Nikolom 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Steta sto ovaj klip nije osvezen ovo je bilo posle 15 utakmica 😆 Samo da ga zdravlje posluzi i da odigra sto vise utakmica do kraja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Vidi, ja se slažem da je on štetočina, ali klip je smešan realno, uzmi bilo kojeg igrača i napravi mix njegovih izgubljenih lopti i to će izgledati tako 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Za 15 utakmica je uspeo da omasi barem 20 cistih zicera, bacio 10+ lopti na vrh table, 3 puta omasio kucanje o izgubljenim loptama i ciglama da ne pricam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Lik ima skoro 5 izgubljenih po utakmici. Kapiram da je nova ekipa, svako voli malo drugačije lopte, nije navikao... nije to problem. Nije problem ni što je telo počelo da se malo usporava. Mene iznenađuje što su kod Rasela neke košarkaške veličine koje po prirodi igračima preko 30te godine postaju bolje kod njega postaju sve gore i gore. Selekcija šuta, razmišljanje na terenu, u krajnjoj liniji i mehanika šuta... Čudan lik, u najmanju ruku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 14 hours ago, Lav93 said: Pozdrav 🙂 Posle dugogodisnjih pokusaja da se registrujem :D, cini mi se jos od babla, konacno sam uspeo :D. Iz nekog razloga mi nije stizala poruka na mejlu kako bih potvrdio registraciju, sve do juce. Pratim nba koliko mi vreme dozvoljava, simpatisem Sparse jos iz ranijih i slavnijih vremena i nadam se prijatnoj pisanoj konverzaciji 🙂 . Dobrodošao. 🙂 P.S. I ja sam se svojevremeno jedva registrovala. 😆 Srećan povratak svima koji slave. Dakle, meni. 🥳 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Noćas osim fenomenalnog Brona jedino je Westbrook nešto i odigrao i Ariza je dobro iskoristio svoje minute. Ostali baš, baš loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 @DameTIme odlicno, taman se vraca u formu i da se odradi trejd Lebron-Lillard. Moze💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Pa ovo ce biti fiya. Ima obe komplet garniture da pazarim... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 2 hours ago, Miki28 said: @DameTIme odlicno, taman se vraca u formu i da se odradi trejd Lebron-Lillard. Moze💪 Neće Dame niđe. Btw, on i Kornjača nikako zajedno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Prosle godine mi je ispunjena novogodisnja zelja, e ove od djeda mraza trazim 1 naslov nba prvaka 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 (edited) 27 minutes ago, DameTIme said: Neće Dame niđe. Btw, on i Kornjača nikako zajedno... Malo LA, svijetla velikog grada i tako to. Da uziva coek malo i usput igra sa legendama Melom, Dwightom, Rondom, Wbrkom. Kud ces bolje? Moze i neki 3way trejd, pa nek zavrsi Lebron u Klivlendu😀 Lillard sa 9m a Wbrk napada obruc. Odbrana se ne igra sto znaci da se nist ane mijenja ali ce bar Wbrk i THT imati vise loptu u svojim rukama pa da moze Wbrk da zabavi Lorda sa novim highlightsima. Edited December 22, 2021 by Miki28 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts