ćušpajz Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 1 minute ago, Igor_ said: Sve sto si napisao samo povecava vrednost moje konstatacije da je govno od aplikacije. Polovina igraca nisu vise u ligi pa ih ima, ne secam se bas da Dilejni,Meli,Barea... igraju. nije poenta u tome, vec ti samo skrecem paznju da ne mozes ni jednog novog igraca uzeti zato sto si se prvi setio, svi su takvi na waiveru dva dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 40 minutes ago, Igor_ said: Espn je kurac od aplikacije. Trazim ludu glavu Lance da ga dignem i naravno da ga nemaju u aplikaciji, i da ce ga dici neko drugi kad ga ubace. On prvo ide na vejver kad se pojavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 1 hour ago, uini said: nije poenta u tome, vec ti samo skrecem paznju da ne mozes ni jednog novog igraca uzeti zato sto si se prvi setio, svi su takvi na waiveru dva dana Da razumem te, ali opet ti kazem da su glupo odradili, da se tipa Dilejni vrati danas u Nba, ne bi bio na Vejeveru vec bi ga uzeo ko se prvi seti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 12 minutes ago, Igor_ said: Da razumem te, ali opet ti kazem da su glupo odradili, da se tipa Dilejni vrati danas u Nba, ne bi bio na Vejeveru vec bi ga uzeo ko se prvi seti.. ni meni nije jasno zašto sezonama drže neke likove na spisku. mislim da je freakin rade zagorac još uvek tamo. kontam da neki klinja može to da pobriše za pola sata. ali mi je super što ove koje dođu iz g lige bace na waiver. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 12 minutes ago, uini said: ni meni nije jasno zašto sezonama drže neke likove na spisku. mislim da je freakin rade zagorac još uvek tamo. kontam da neki klinja može to da pobriše za pola sata. ali mi je super što ove koje dođu iz g lige bace na waiver. Da to je okej pravilo, nisam ni znao za njega. Ma ja mislim da su do prosle sezone imali Garneta u minesoti😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 (edited) Taman se OG vratio nakon povrede, sad u protokolu Edited December 22, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 A sta si mislio, da ce da porobi sa 40-8-8 u onoj g ligaskoj ekipi??? U protokol bajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Draki opet glumis muvu zunzaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 120 minuta mojih igrača u ovom duelu. Protivnik 326. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Na konstataciju o aplikaciji. Da je krs, krs je. Ali makar su se poboljsali sa labeliranjem igraca u O. Valjda koliko sam skontao, svaki igrac koji ne igra taj dan automatski na par sati dobije O sto omoguci da se stavi na IR listu i da se digne igrac bez problema. Prethodnih godina znalo se desiti da igrac bude Out tek nakon mesec dana sto ubije slot u bukvalno 4 nedelje protiv 4 protivnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Sto takvi nisu bili prosle sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Makso pa zar Monka da bacis,cccc... Zar nisi pisao bajke o njemu, nakon sto sam ga dropovao. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 Quote Tyler Herro scored 29 points on 11-of-21 shooting (3-of-5 from deep) to go with four rebounds, four assists, a steal, and a turnover in 34 minutes off the bench during Thursday’s win over the Pistons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 7 out igraca i 1Dtd.. Sreca pa makar danas nemaju utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 17 hours ago, Zvezdinho said: Makso pa zar Monka da bacis,cccc... Zar nisi pisao bajke o njemu, nakon sto sam ga dropovao. Reveal hidden contents Nemam ja takav lukzus kao ti da cuvam igrace. Krivo je i nama ali mora da pokusamo da dobijemo ovo ako se vec otvorilo. Bacamo se u opasan difens i tranzisn ofens kao Radonja u Stambolu pa kako bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 Ja napravih dobru zalihu inače bi posle ova tri kola bio na rubu ispadanja iz lige. Jos da izguram i sledeću nedelju i posle toga ce mi preko 50 posto ekipe biti sa prelezanim kovidom 😎 i biću miran pred plej of... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 @propolis, mi smo draftovali horforda, koji je u vreme drafta upravo zavrsavao sa koronom. eto ga opet u protokolima. edit to je bilo pre dva meseca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 32 minutes ago, uini said: @propolis, mi smo draftovali horforda, koji je u vreme drafta upravo zavrsavao sa koronom. eto ga opet u protokolima. edit to je bilo pre dva meseca Uf to jos nisam čuo, da se neko razboli dva puta u dva meseca. Znači sezona će biti neizvesna do samog kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 Squabbit draftovao samo ove sa superiornim imunitetom. Covek nije imao nijednog igraca u protokolu dok ostali ne mogu da se skupe za petorku 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Meni je Richardson 2 puta bio u covid protokolu u cini mi se manje od mesec dana, ali necu se zaliti. Ostatak ekipe, pupu se drzi veoma dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Meni Maxey isto usao u protokol opet, a pre mesec i po dana bio. Sad je tek sesti Out igrac, milina jedna u odnosu na 9 od prosle nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Sto Maxa baci , ti pokupi. Mucas gracias senjor Maxo za senjor Monka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Just now, Zvezdinho said: Sto Maxa baci , ti pokupi. Mucas gracias senjor Maxo za senjor Monka Upravo mu pisem kako ne verujem sta je uradio, iako sam mu izricito zabranio da dira Monkicha Maxo pobogu... 😡 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 (edited) Pa sto ga niste vratili ? Pa nije valjda da je Maxa spucao sve izmene jos u petak? Spoiler Jeste Edited December 26, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 @maXa88 jel moze Hiro i Monk za Ejtona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts