Sector Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Ertel olupina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Kakva dominacija Ertela. Lorenzo opet dobar za Uniks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Bravo za Uniks. Jako dobru odbranu peglaju, a imaju i napadacki repertoar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 (edited) Koji bre napadacki repertoar? btw, Baskonia se opet raspade u Rusiji. Od vodjstva 30:21 u 14. minutu do 30:45 na poluvremenu... Edited October 29, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 29, 2021 Author Share Posted October 29, 2021 Baš čvrst Uniks danas. U napadu ne briljiraju ali danas su se Voroncevič i Spisu priključili iz drugog plana uz dežurne nosioce. Ertel prodao sa dve lopte bačene u ruke protivniku. U drugim vestima, Zenit napravio seriju 24-0 pred poluvreme protiv Baskonije kojoj očajnički fali još neki ozbiljan igrač u rotaciji, na ionako tanak roster baš se oseti odsustvo Gidraitisa i Petersa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Prilično loši procenti za tri ove sezone u EL, il mi se pričinjava ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 napred uniks, uniks kampjone...napred uniks, uniks kampjone na nanana nana na... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Realno ove sedmice sa 2 utakmice su teško sranje. Ekipe su iscrpljene nakon prvog meča, to je onako baš upečatljivo svake sezone. Neuporedivo je lakše ekipama koje igraju 2 kući što nije baš fer. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 (edited) Zenit-Baskonia 36:12 trenutno odnos u skokovima. Odavno nisam video ovakvu skakacku dominaciju u nekom mecu. EDIT: 7 poena Baskonije za 16 minuta! Edited October 29, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 29, 2021 Author Share Posted October 29, 2021 Ala lepi igrače PAO-a Kostas Antetokounmpo, po ugledu na starijeg batu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 29, 2021 Author Share Posted October 29, 2021 Koliko atletskih zverina na meču PAO Asvel, sve pipači vrha table. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Ne znam zasto Djokovic npr ne kupi KK CZV? kao npr sto je Tony Parker vlasnik Asvel-a. Sta je Djokovicu milion evra za jedam kosarkaski klub koji voli? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 38 minutes ago, Chaos Is Me said: Koliko atletskih zverina na meču PAO Asvel, sve pipači vrha table. I Okobo koji "plese" lagano po terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Dobra košarka u OAKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Monako se vratio protiv CSKA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Just now, Don Radonja said: Monako se vratio protiv CSKA. I to kakav povratak. Bacon odlican za sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 23 minutes ago, Tomiprunet said: Ne znam zasto Djokovic npr ne kupi KK CZV? kao npr sto je Tony Parker vlasnik Asvel-a. Sta je Djokovicu milion evra za jedam kosarkaski klub koji voli? Ne znam sto se uopste trudim jer ili se sprdas ili si... ali hajde da pokusam: 1. Parker kosarkas, postaje vecinski shareholder kosarkaskog kluba. Djokovic je teniser. 2. Ne mozes postati vecinski ili bilo kakav vlasnik necega sto je sportsko udruzenje gradjana. Ne znam da li bas svi imaju taj status u svojim statutima ali obicno je tako, mrzi me da proveravam. Prvo se udruzenje gradjana mora svojevoljno transformisati u privredno drustvo. 3. Milion kazes? 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 29, 2021 Author Share Posted October 29, 2021 Hardenovska partija Okoba, ne mogu mu ništa ovi iz PAO, ima taj nezgodan izbačaj. Baš takeover u njegovoj režiji. Nisam ni u snu očekivao da igra ovako dobro u EL, u NBA je uglavnom bio za sprdnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Nije da nisam najavio dobre sezone za francuske timove. Ušla je fina lova. Okobo je među boljim igračima u Evropi na svojoj poziciji. Monako ima roster za top8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Donta Hall je stvarno monstrum od igraca. Mozda mu u statistici stoji samo jedna blokada, ali ono sto ne pise je da su igraci CSKA jedno 10-ak puta promenili sut i luk pri izbacivanju lopte zbog njegovog prisustva u reketu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Drago mi je da je Andjusa dogurao dovde 8 minutes ago, MrTripleDouble said: Donta Hall je stvarno monstrum od igraca. Mozda mu u statistici stoji samo jedna blokada, ali ono sto ne pise je da su igraci CSKA jedno 10-ak puta promenili sut i luk pri izbacivanju lopte zbog njegovog prisustva u reketu. Panika Bolomboya na kraju kad prima loptu u reketu sve govori 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 zalgiris ce nasutirati zdovca pre nego se raspakuje.. zadnje vreme doslo, kad vrancuski klubovi briljiraju u el.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Nisam gledao utakmice danas,ali sudeći po komentarima biće to back to back championship. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 2 hours ago, n4l1m said: zadnje vreme doslo, kad vrancuski klubovi briljiraju u el.. Pa vi kazite opet nesto za Djordija... covek je sve znao unapred. Sprdnju na stranu, logicnije je da Francuska ima dobre timove u EL nego jedna Nemacka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 10 hours ago, Chaos Is Me said: Zenit napravio seriju 24-0 pred poluvreme protiv Baskonije Kulagin ih ubio u pojam za 5 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts