Jump to content

Filmska revija

Drug Crni

Recommended Posts

Nemoj samo da očekuješ komediju :classic_biggrin: apsolutna preporuka s moje strane, Vilnev mi je omiljeni režiser a Arrival mi je njegov omiljeni film, ne znam ni sama koliko sam ga puta gledala.

Edit: htela sam da stavim trejler, ali nekako svaki trejler ima scene koje vuku na akcioni blokbaster što samo može da stvari pogrešnu sliku.

Edited by alcesta
  • Like 2

On 12/13/2024 at 12:10 AM, alcesta said:

Nemoj samo da očekuješ komediju :classic_biggrin: apsolutna preporuka s moje strane, Vilnev mi je omiljeni režiser a Arrival mi je njegov omiljeni film, ne znam ni sama koliko sam ga puta gledala.

Edit: htela sam da stavim trejler, ali nekako svaki trejler ima scene koje vuku na akcioni blokbaster što samo može da stvari pogrešnu sliku.

8.godina otkako je film izašao

• Like 1
  • Love 1

@Drug Crni Ray Liotta je bio izabran da glumi za ulogu koju je Quiad imao na kraju u The Substance

Vidim sad i Arrival se spominjao. Preporučujem da se pročita originalna priča, ima oko 50ak strana ako se dobro sećam. Jako je zanimljiva, nije puno drugačije u odnosu na film ali lepo upotpunjuje film

Edited by Nicklord
  • Like 1
  • WOW 1

"You do appreciate beauty, don't you Tom?"

Ne znam okle',ali dođe mi danas ovaj deo dijaloga između onog filmskog producenta Woltza i Toma Hagena.
Ja vama kažem: Kum je jedan životan film. Životan. I zato ga uvek treba gledati.

(nisam ga gledao već duže,časna pionirska)