Darko Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 13 hours ago, freethrow said: Jednom sam pogodio slobodno bacanje. DobrodoĆĄao Simmons-e. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Rodjen sam ko vrlo mlad u decembru,draftovan za VJ u decembru,srecno se ozenio i jos srecnije razveo u decembru (ovo drugi put u septembru se ne racuna),Zvezda postala prvak sveta u decembru...ima neka tajna veza... P.S.Kronose opet si omasio, nije po ProsineÄkom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄuĆĄpajz Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 8 minutes ago, Decembarski said: Rodjen sam ko vrlo mlad u decembru, Â svi se rode vrlo mladi, hue hue 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Izvedenica od prezimena (BekriÄ), nastala dok smo u Studenjaku igrali FIFA-u. Jedan od drugara je iz ĆĄale krenuo naĆĄa prezimena da konvertuje u kontekst prezimena fudbalera iz Brazila, vremenom se su ti nadimci potpuno usvojili...  U originalu je nick "bekriño" ali je naravno na srpskom "bekrinjo" 25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Pa ustvari niĆĄta spec. Adriano mi bio omiljeni igraÄ dok sam bio klinac, a ovaj nadimak su njemu dali dok je igrao u Italiji.  On 8/27/2021 at 10:38 PM, Prijatelj Mitar said: Ja sam do sada bio:  1. Ludi Radonja 2. Salko Dinamitas 3. Butcher of Loverne 4. Prijatelj Mitar (vol 1) 5. Duh koji lebdi 6. Ruby Rhod koji lebdi 7. AntizemljaĆĄ koji lebdi 8. Prijatelj Mitar (vol 2)    Tito i Boki: "Hold my beer, bro"  On 8/27/2021 at 11:00 PM, Barkley#34 said: Rispekt, matori, ozbiljna referenca. Ć ta je golmana na forumu, starom i novom, ti, perkos, bio je i Janne ako se ne varam. Sad znamo koga da cimamo kad su goĆĄe u pitanju. đ  Bio sam i ja, al samo do petliÄa, pa neznam dal mogu u to eminentno druĆĄtvo đ. Na jednoj utakmici, tri golmana, a fali igraÄa. KaĆŸe trener, ajde ti ÄeĆĄ danas na desnog beka. Pobjedimo 5-0 (oni su bili krĆĄ), ja metnem 4 komada. Posle toga nisam viĆĄe bio golman đ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Â Kako Branko od MiloĆĄ :)Sent from my EML-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 54 minutes ago, oubrevo. said: Â svi se rode vrlo mladi, hue hue Ja sam posebno mlad bio.đ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 u trenutku dok sam se registrovao slusao sam nemacki simfo metal bend haggard, pa u nedostatku bolje ideje stavih to kao nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Omiljeno fudbalsko ime mi bilo Horhe Gordiljo, pa otuda Ne sam Safete 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 3 hours ago, bekrinjo said: Izvedenica od prezimena (BekriÄ), nastala dok smo u Studenjaku igrali FIFA-u. Jedan od drugara je iz ĆĄale krenuo naĆĄa prezimena da konvertuje u kontekst prezimena fudbalera iz Brazila, vremenom se su ti nadimci potpuno usvojili...  U originalu je nick "bekriño" ali je naravno na srpskom "bekrinjo" Mislio sam da si ljubitelj dobre radĆŸe ... reko, evo ga brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Ja pio jelen pivo dok sam se registrov'o na b92 forum,i eto,bezveze 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) Jedne davne godine sam uhvatio barakudu od skoro 2 metra. Otprilike:   Kasnije mi je postalo neĆĄto ĆŸao pa sam poÄeo da vraÄam svu ribu u more. Na kraju sam promenio i nick u Neme, skraÄeno od Nemanja. Edited August 29, 2021 by Neme 13 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Jbt sad sam tek skontao koliko sam mator.. SeÄam se recimo za pavijana u mom svetu to bilo pre godinu, dve a kaĆŸe Äovek 2014. Isto se i za Dropa seÄam jer smo se svi drogirali sa Tessie, ja da sutra odem oÄekivao bih najnormalnije tu pesmu ali izgleda da je proĆĄla neka godinica viĆĄe od oÄekivanog. Za Bojanu sam isto znao i seÄam se dosta ovih nikova... Meni to sve juÄe. Mister no, strip junak ali ne ono klasiÄan, Äesto izvlaÄio i deblji kraj ali na kraju pobeÄivao, pilot, bivĆĄi marinac, voleo cugu, ĆŸenske i pravdu. Onako dobar momak. Verovatno sam stavio zato ĆĄto se nik lako pamti. Da sad biram verovatno bi bio neki lik iz knjige, eventualno filma.. Sportski nik na sportskom forumu mi je nekako kliĆĄe, a i teĆĄko bi bilo odabrati od toliko voljenih sportista. A najbolji nikovi su mi ovi "ĆŸivotni" sa ozbiljnim bekgraundom kao Crni :)Â Â 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Meni je Mister No dugo bio na avataru, sve dok nisam nabavio psa. Na fb mi je i dalje na profilnoj. Omiljeni strip junak iz detinjstva a od nekoliko ljudi u jednom periodu ĆŸivota sam Äuo da liÄimo đ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 On 8/28/2021 at 12:18 AM, DameTIme said:  Ja sam se nadala da je osoba iza nicka Francis stvarno ĆŸena i onda bila u fazonu oopsie...  Hahahahaha  A covek dozivao za forumasicom. Mozda ste vas dvoje match made in heaven â€ïž  -----  augustin delgado, ekvadorski fudbal koga sam zapazio na SP 06. nikad nisam promenio nadimak za 12 punih godina na forumu. Sada je to istorija i nadimak je priznat u internacionalnom forumskom svetu kao jedan od najvecih poznavalaca nba kosarke u regionu  7 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 8 minutes ago, delgado said:  Hahahahaha  A covek dozivao za forumasicom. Mozda ste vas dvoje match made in heaven â€ïž  -----  augustin delgado, ekvadorski fudbal koga sam zapazio na SP 06. nikad nisam promenio nadimak za 12 punih godina na forumu. Sada je to istorija i nadimak je priznat u internacionalnom forumskom svetu kao jedan od najvecih poznavalaca nba kosarke u regionu   Hahaha Äuti, malo veÄi blam. đ  Ma ne budi toliko skroman. đ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 On 8/27/2021 at 9:30 PM, JoĆŸe Kuralt said: JoĆŸe Kuralt je bio najloĆĄiji skijaĆĄ  reprezetacije u kojoj su bili KriĆŸaj, Jure Franko, Boris Strel. OdliÄno si uklopio i avatar u priÄu.  (moj cale je jednom Blazica nazvao skijaĆĄem) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) On 8/28/2021 at 11:02 PM, gggggggg said: kako ide trudnoca. jel se zna pol deteta  On 8/28/2021 at 11:35 PM, Satan said: vaznije pitanje je zna li se ko nije Äale?  Mada bi najbolje bilo da se zna ko je dete, mama da promeni pol a da se Äale ne meĆĄa.  @Kooineeperk Kao prastari ĆĄtovalac finskog hardcore stvaralaĆĄtva, zapamtio sam neku pesmu od 35 sekundi, Koira on parempi poliisi (i ker je pametniji od policajca), u izvoÄenju plemenitih Kansan Uutiset. Od prvog dana me je kopkao tvoj nick, uz to ĆĄto si daveĆŸ. Edited August 29, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Kacam bio mladunac stalno sam kupovao fiba basket magazin i tu su se dobijali do jaja posteri, omiljeni mi je bio ovaj simpaticni basketas. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 7 hours ago, Neme said: @Kooineeperk Kao prastari ĆĄtovalac finskog hardcore stvaralaĆĄtva, zapamtio sam neku pesmu od 35 sekundi, Koira on parempi poliisi (i ker je pametniji od policajca), u izvoÄenju plemenitih Kansan Uutiset. Ne znam ja nista finskog đ guglao sam sad ovo, vidim neki fini momci đ Ali volim tu severnu muziku, Finska, Norveska, Svedska itd.  7 hours ago, Neme said: Od prvog dana me je kopkao tvoj nick, uz to ĆĄto si daveĆŸ.  Davez? Aaaaaa moderacijooooo?! Report! đ  1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Abba, A-ha ... da pretpostavim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 16 hours ago, Neme said: Jedne davne godine sam uhvatio barakudu od skoro 2 metra. Otprilike:     4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 42 minutes ago, Ne sam Safete said: Abba, A-ha ... da pretpostavim  Da...   Ali ne đ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 49 minutes ago, Kooineeperk said:  Da...   Ali ne đ  Rokset? đ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄuĆĄpajz Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 rok - set!  https://youtu.be/xCorJG9mubk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts