Barkley#34 Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 3 minutes ago, Kooineeperk said: Ovo ce se resiti trojkom u poslednjoj sekundi. Kako drugačije sa Huventudom? 3
realno *w Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Madar ostane sa nepokretnom peticom od 215 na 7 metara od koša i nema ideju šta da radi.
greenenvy Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 To je to. Nismo ih slomili i thats it. Bas nismo zasluzili da dobijemo ovo.
Kooineeperk Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Just now, realno *w said: Madar ostane sa nepokretnom peticom od 215 na 7 metara od koša i nema ideju šta da radi. Nisu mu ispraznili reket cini mi se.
mfmilan Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Just now, Kooineeperk said: Nisu mu ispraznili reket cini mi se. Nijedan mismeč nismo eksploatisali. Loši smo večeras. Baš.
realno *w Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Just now, Kooineeperk said: Nisu mu ispraznili reket cini mi se. On njega treba da probije na 3 metra prostora, potpuno je nebitan reket. Ribas od 35-26 godina ostane sa Smailagićem koji je duplo pokretljiviji od ovog drveta i svaki napad kreira iz toga.
Xpert Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Losa utakmica i gotovo svakom segmentu. Naisli smo na protivnika koji je znao da iskoristi sve nase greske. Odnos asistencija najbolje pokazuje odnos snaga.
Kooineeperk Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Just now, mfmilan said: Nijedan mismeč nismo eksploatisali. Loši smo večeras. Baš. Da, par puta je Smailagic imao dobre missmatch prilike a nije dobijao loptu. Generalno prilicno losta timska igra veceras u odnosu na ono sto ste ranije prikazali.
Patriota iz kauca Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Odbrana nam je opet bila dobra, u napadu smo promašili par zicera, oni nisu i to je razlika.Nije baš da smo bili katastrofa.Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 1
Kooineeperk Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 (edited) 4 minutes ago, realno *w said: On njega treba da probije na 3 metra prostora, potpuno je nebitan reket. Ribas od 35-26 godina ostane sa Smailagićem koji je duplo pokretljiviji od ovog drveta i svaki napad kreira iz toga. Ribas iskusan, Madar nije. I guess. Konkretno za tu situaciju mislim da se premisljao da li da igra na Ledeja koji je bio u missmatch-u, a konstatovali smo iznad da ste to bas lose veceras igrali. Jos 3min moze da se spusti na 1 posed. Evo iskoriscenog missmatch-a - Ledej. Edited November 2, 2021 by Kooineeperk
SteveFrancis#3 Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Ne vidim razlog da se izgubi gajbi od ovog Jovea, no dobro, najvaznije je da se ne zuri sa kompletiranjem ekipe. Mora to dobro, jos par meseci da se pretresa, pa ako nesto bude... 2
realno *w Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Da mi je neko rekao da neću videti jedan organizovan napad za 40 minuta...
Recommended Posts