Barkley#34 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Samo ne dozvoliti Lesoru da se raduje i Aleksi da kuca. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1 minute ago, djole said: oce stoka da nabije al cu da zazalim za ovo Ako izgubimo, ja te banujem iako nisam mod na basketu. Pa ti vidi. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Polako, vrlo smo mi sposobni da prospemo ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 3 minutes ago, Xpert said: Ako izgubimo, ja te banujem iako nisam mod na basketu. Pa ti vidi. 😄 Ne brini ništa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Boston Celtics day Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ovde mi ništa nije u redu... kao u igrici kad sebi podesiš da si najjači, najbrži i najlepši a protivnike smanjiš na minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ovde mi ništa nije u redu... kao u igrici kad sebi podesiš da si najjači, najbrži i najlepši a protivnike smanjiš na minimumPustilo nas, sve je jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Koliko ste ono bese najvise prosuli ove sezone na nekoj utakmici? OK, OK, sam cu da izadjem... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Daj sad da odigramo jednu treću četvrtinu u istoriji kao ljudi, da budemo bar u egalu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Izgleda vaši gledali nba sinoć. Svaka čast. Čestitam na ovoj fantastičnoj igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Bas me zanima na koga je trebalo da se igra ovaj nas poslednji napad?! Sumnjam da je trener nacrtao napad za Avrama.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Komentatori kao da prenose sahranu. Prebismo ih za sve pare. 68 poena a Panter samo 3. Neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Komentatori kao da prenose sahranu. Prebismo ih za sve pare. 68 poena a Panter samo 3. Neverovatno. Tri ali trojke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ovo Željko ne bi smeo da izgubi, pa makar mu igralo 5 Zagoraca do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Bez obzira na ovo nadrealno napadacko poluvreme, prelomni trenutak poluvremena je bio izlazak Trife kod nas i ulazak Markovica kod njih (iako je Markovic na kraju bio i najagilniji kod njih). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 9 hours ago, Gb92 said: Mogli bi da odigramo jednu stvarno dobru utakmicu ... red bi bio 🙂 Ajde bre .. sto veca razlika mora.. da im ubijemo volju za zivotom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Nisam siguran da bi im sto razlike ubilo volju za životom. Upravo očekujem da pokažu inat u petoj a mi da budemo na otprilike 16% šuta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Vi pricate o razlici, a jos uvek nisam siguran da cemo ovo dobiti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Dobro, sad opasno preteruješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Svaka cast za veceras. Nije to samo u razlici, ovakvu razliku moras da zelis da ostvaris. Dakle motivacija vam je na vrhuncu. To je za svaki respekt. Videcemo sta ce Covic da napise kao saopstenje, valjda nas pokrali opet. Jos jednom cestitam. Posto ne gledam utakmicu, nadam se da je i na tribini humano, koliko je to moguce. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1 minute ago, Edward Louis Severson III said: Svaka cast za veceras. Nije to samo u razlici, ovakvu razliku moras da zelis da ostvaris. Dakle motivacija vam je na vrhuncu. To je za svaki respekt. Videcemo sta ce Covic da napise kao saopstenje, valjda nas pokrali opet. Jos jednom cestitam. Posto ne gledam utakmicu, nadam se da je i na tribini humano, koliko je to moguce. Ima i do toga da se vi prakticno niste ni pojavili veceras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, jedibojan said: Ima i do toga da se vi prakticno niste ni pojavili veceras Pa to je to brate, motivacija. Sta drugo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 čestitke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Daj sad da odigramo jednu treću četvrtinu u istoriji kao ljudi, da budemo bar u egalu.Hvala ljudi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Kad Lessor odigra kao Ewing - lagano dobijamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts