Son_of_a_gun Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Ladan nešto bi ovaj pozdrav Željka i Saleta na kraju… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 3 minutes ago, Gb92 said: Nerealno koliko je tuzno izgledala kontra Zakuruca .. videla se nemoc... Čovek kreće na koš sa takvim "intenzitetom", da je blokada i aut za nas jedino pozitivno što može da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Pa prethodne sezone imao je 1 realizovanu kontru na 10 pokusaja. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Dokle ovo domaćinsko suđenje?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 32 minutes ago, realno *w said: Sad bi Uini rekao da džinksuješ... Primetio sam tendenciju daunplejovanja ociglednih nedostatnosti ovog rostera, samo na racun toga sto se ocukala banka za 2 igraca. Do sada je ovaj tim sve samo ne izbalansiran. Mozda je ovaj horor od rotacije na trojci, odsustvo petice i kriminal u skoku (koji ni 101% spreman Mozzy nece popraviti jer mu je to od prvog dana prakticno jedini element defanzive koji ne prati ostale i ne moze se nazvati ni prosecnim) moguce pokriti sa Punterovih 30ppg i Ledayovim td prosekom, ko zna. Meni deluje bas ono verovatno, da ne kazem izvesno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 45 minutes ago, realno *w said: Sad bi Uini rekao da džinksuješ... koliko ja znam, vi ne idete po final four, nego po eurocup i aba trofeje. možda tripujem, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Koji f4, pa ovo sto se zove Fener i sto je igralo vcrs protiv nas nije ni podrumcina EL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Pustice ovo Sale da ne bude +20, ali sto kaze realni, odlicne su ove tekme da se vidi sta ne valja. Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 2 minutes ago, oubrevo. said: koliko ja znam, vi ne idete po final four, nego po eurocup i aba trofeje. možda tripujem, Da, a u Evrokupu nas čeka Nimburg, Ostende i Avtodor Saratov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 2 minutes ago, realno *w said: Da, a u Evrokupu nas čeka Nimburg, Ostende i Avtodor Saratov. jel' ja sad treba da kažem da vas ne čeka ni 20x fenerbahčea ili bi to bio overkill od odgovora? 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Koji f4, pa ovo sto se zove Fener i sto je igralo vcrs protiv nas nije ni podrumcina EL... tipa, sedmi tim jadranske lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 1 minute ago, oubrevo. said: jel' ja sad treba da kažem da vas ne čeka ni 20x fenerbahčea ili bi to bio overkill od odgovora? tipa, sedmi tim jadranske lige Uini, sprdala se sa nama treće postava Fenera i pobedila nas 30 razlike. Da je ostavio Veselog i Nanda po 25 minuta, bilo bi 45 razlike. A i igrali su bez Gudurića i Bukera. Ne čeka nas 20 Fenera, ali u polufinalu neće biti ekipe koje su 30 razlike slabije od kraja klupe Fenera. Niti mislim da je Zvezda u ABA ekipa koja može u tu priču. Juče 30 razlike protiv Paoa, danas okretanje Bajerna. U ovom trenutku 2 nivoa iznad ovog smeća od igre. Naravno, uvek možemo da se uzdamo u napredak u toku sezone, naročito kada su Zagorac, Dangubić, Miletić i ostali u pitanju. Samo što nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 najjače mi je ovo merenje snage rostera u pripremnom periodu kao referenca za polufinale eurocupa. dotle ko živ, ko mrtav. realni, znam da ti razumeš bolje basket od ovoga, nemojmo zarad jinxa i tih zvezda - partizan siromaštva furati te logike. mislim, možda i mojmo ali meni je tarme bezveze to Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Nisam gledao. Jel ovo kompletan sastav Fenera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Just now, oubrevo. said: najjače mi je ovo merenje snage rostera u pripremnom periodu kao referenca za polufinale eurocupa. dotle ko živ, ko mrtav. realni, znam da ti razumeš bolje basket od ovoga, nemojmo zarad jinxa i tih zvezda - partizan siromaštva furati te logike. mislim, možda i mojmo ali meni je tarme bezveze to Koji crni jinx. Ovo mi je bio utisak na prvo gledanje i samo se pojačava svakom novom tekmom. Čak i pre gledanja uopšte sam rekao da mi nije jasan naš plejmejkerski par. Ok, pripreme su, ali treba da me teši da mogućnost da će ipak u toku sezone Mur postati plej, što nije bio nikad u životu, da će Zagorac odigrati dobro nakon 4 godine "traženja sebe" i neigranja ničega. Da će Dangubić da nađe sebi neko mesto, Miletić isto i slično. Meni bi sve bilo mnogo jasnije da imamo ekipu za dobru defanzivu, pa da kažeš da ćemo se poklati, u napadu ova dvojica šta urade. A ono defanzivni krater do kratera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 @realno *w pa vidi, uvek može da se postuje worst case scenario, to je win-win situacija; ako ode sve u tri lepe, esam vam rek'o. ako ne ode, onda je željko mađija (kao i dule, radonja, rob pelinka) ja volim da vidim kako tim raste kroz par meseci, ovo je, valjda je svima jasno nov sastav, koji pri tome nije ni odigrao puno tekmi ili niti jednu u punom ..sastavu. nema potrebe za bedakom ali uvek ga je lako umetnuti u narativ. partizan ima fore da sagradi neku logiku igre, ispravi aktuelne greške, kao uostalom i svaki tim u evropi 15ak ili više dana pre prve bitne tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 16 minutes ago, Hugo Punch said: Nisam gledao. Jel ovo kompletan sastav Fenera? nisam ni ja, al koliko vidim po onim statsima, nisu igrali gudura i booker.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Trčanje za šampionima...skupila se ekipa mjesec dana prije, odigrali tri produžetka juče, dali im fore 10 razlike sa onom prvom postavom ...polako ne bi valjalo da smo šampioni pripremnih utakmica. Nedostaci se vide na sve strane ali se daju riješiti ali ne preko noci. A sledeća baš trčanje sa šampionima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Jel i dalje niste nezadovoljni? 😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 16, 2021 Author Share Posted September 16, 2021 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Izgleda da ovo i nece biti toliko ozbiljno s obzirom da ekipe jos uvek nisu izasle na zagrevanje.Sent from my SM-G970F using TapatalkMadar i Mur nisu u protokolu.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Nije lako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Kakva rotacija u odbrani malopre Od mismeča, do isteklog napada bez šuta, sa dve brze rotacije. Željkov tm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Dangubica i Zagorca ni na mapi. Me like. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Ovaj Madarov šut za tri iz ćoška... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts