Jump to content

Premier League 2021/22  

64 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

2. 2. Za koga navijate?

Recommended Posts

Posted

Opasno samoubistvo Arsenala. Jedan je Xhaka kapiten.

Sto se tice penala za Tobdzije nisam siguran da je. Izgledalo mi je ko da je Odegaard zagazio Edersona. Voleo bih da vidim situación iz boljeg ugla.

• Like 1
Posted

Ah...onda nisi gledao WHU prošle sezone. Tri puta smo od tri nula došli do toga da branimo pobedu, jednom je čak nismo uspeli odbraniti. 

• Like 1
Posted

Posto mi je poslodavac robovlasnicka korporacija radio sam prvog januara i nisam uspeo da pogledam moje timove koji su pod srecnim okolnostima izvojevali pobede

- Ipak mora se pohvaliti Ake za ono neverovatno spasavanje autogola, kakva munjevita reakcija i krajnjim naporom je uspeo da pomeri loptu s gol linije i onda + promasaj Martinelija.. zatim dosta srece i kod gola Rodrija u nadoknadi za pobedu... 

- Sanchezu svaka cast za reakciju u poslednjim sekundama meca maltene i ovo je velika pobeda za Tottenham..

fino su mi legli i ovi rezultati u mecevima liverpul-chelzi i drago mi je za jos jedan poraz UTD-a, tako da s nestrpljenjem ocekujem neradni vikend i da se pogleda nesto od PL-a

Posted

Ja sam napisao da će se 03.januara znati ko ostaje u trci za titulu, ali iskreno nisam očekivao da će će City već sada da ima ogromnu prednost i u odnosu na Čelzi i Liverpul. Sve u svemu čudo treba da se desi da City ispusti ovu prednost do kraja. Borba za LŠ i opstanak, međutim, biće krvava.

• Like 1
Posted

I skaj objavio za Šolaka.

Ne znam mnogo oko upravljačke strukture PL i oko prava na prenos ali me ne bi čudilo da Šolak pored direktno komercijalnih razloga od poslovanja Sautemptona ovde može nešto da uradi i povodom prava koja mu je telekom marnuo

Posted
17 minutes ago, Don Juan said:

Kakav kontra napad. MTS kupi prava za Premier ligu za 600 miliona, Šolak kupi klub za 100 miliona.

Koji se zapravo novac vrti oko TV prava jebote.. 

A ovo u vezi Šolaka i Sotona, ja bih voleo, neka se malo i naši biznismeni pojave na ovo velikoj sceni 😄 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...