Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Just now, Del Piero said: Bas se lose baca disk. Sada malo bolje je bacila Nemica, ali je namerno prestupila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Just now, Don Juan said: Sve lošije bacaju diskašice.....ako neko ne izvuče na neku inspiraciju, teško će ovde doći do promena. Gde pratis rezultate? Ja slusam nesrecnog Raleta kako objasnjava koja ima pundjicu a koja kosicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Kubanka isto dobra, ali nedovoljno za prvo mesto. Just now, Prijatelj Mitar said: Gde pratis rezultate? Ja slusam nesrecnog Raleta kako objasnjava koja ima pundjicu a koja kosicu. Eurosport player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 minute ago, Don Juan said: Kubanka isto dobra, ali nedovoljno za prvo mesto. Eurosport player. Pih...Burzuju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) Indijski trener je hit dana 😁 Kao guru. Edited August 2, 2021 by Don Juan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Izgleda da će Sandra ostati bez medalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Opa....Pudenz sada druga. Just now, alcesta said: Izgleda da će Sandra ostati bez medalje Videćemo. Sandra zna da baci zadnji hitac jako dobro. Moris 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Nije mi ova Moris presimpatična, ali ovo je baš teško gledati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 U stvari više kao Veliki štrumf Ajmo Sandra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Kraj za Sendi Morris. Kako je krenula u trk videlo se jedva trci, a Mijaljevic prica o nekom psihickom padu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Završila je era Sandre Perković. Nema se za čime žaliti, već neko vrijeme nije broj 1. Čertvrto mjesto je najgore, ali nije da joj je medalja zamalo izmakla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Novaka ubila zega, Sandru kisa. Ali sampioni ostaju sampioni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Da li je moguće da zlato ide u USA i to Almanovoj 😁. Pa bravo devojko 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Pa kakvo je ovo pravilo da u finale ne idu i one koje su preskočile istu visinu kao i finalistkinje??? Neverovatno da se gledao broj pokušaja, pa što su skakale onda???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 25 minutes ago, Cilemile said: Završila je era Sandre Perković. Nema se za čime žaliti, već neko vrijeme nije broj 1. Čertvrto mjesto je najgore, ali nije da joj je medalja zamalo izmakla. Quoteat ću ovo svaki put kad bude potrebno. A biti će dovoljno prilika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 10 minutes ago, svi pjevaju said: Quoteat ću ovo svaki put kad bude potrebno. A biti će dovoljno prilika. Misliš ako još nešto osvoji? Pa ne kažem da neće, možda još i narednih pet godina, ali vrijeme dominacije je gotovo. Prije nekoliko godina bilo je dovoljno da se pojavi i zlato je već bilo upisano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ok, ali onda ne napišeš završila je njena era. Osjećam da će trajati još dugo na najvišem nivou, barem do Pariza. A tamo očekujem zlato, ni manje ni više Osim ako se ne umiješa Marija Tolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ovo sa Perkovićkom mi je iznenađenje u rangu sa Novakovim. Ako sam za nekoga mislio da ima siguricu kod komšija, to su braća Sinković i Sandra. Doduše, nije baš da pratim ovu disciplinu da bih mogao da uporedim njeno trenutno stanje u odnosu na konkurenciju. Nažalost, ovako nešto bi moglo da se dogodi i našoj Španovićki. Jbg. vreme teče... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ivana treća posle prve serije sa 6,71, sviraj kraj 6,91 u drugoj seriji, ali i rivalke pojačavaju Malaika - 6,95 tako da se vraća na drugo mesto. Brume je slabija nego u prvoj, ali 6,97 iz tog prvog pokušaja je još drži na #1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 6.91 u drugoj seriji, i dalje trece mesto. Inace Sara Kolak nije upisala rezultat u kvalifikacijama, nista od bar pokusaja odbrane zlata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 6.91 u drugoj seriji, i dalje treća... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Reese 6.97, skocila na prvo mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 15 minutes ago, Del Piero said: Inace Sara Kolak nije upisala rezultat u kvalifikacijama, nista od bar pokusaja odbrane zlata. Nisam puno više ni očekivao, s obzirom na sve probleme koje je imala. Žao mi je što po svemu ispada da je u Riju slučajno došla do zlata. Ipak, ima još dovoljno vremena za nju, nadam se da će demantirati dežurne dušobrižnike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Prvih pet u 9cm, meni deluje da Mihambo ima najviše rezerve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Izuzetno izjednačena konkurencija u dalju, nijanse će odlučivati završni raspored. Bilo bi stvarno lijepo da Ivana ''uhvati'' postolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts