MrTripleDouble Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 GOAT partija Buluta. Ne izgleda ovo dobro... Belgijanci koji su pretezno suterska ekipa su nas uveli u bonus za samo par minuta. Dosta otvorenih trojki su imali. Ratkov pogubljen, ne zna gde bije. Vaske djene djene. No i sa ovakvom igrom smo favorit jer ni ostale reprezentacije ne blistaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Bulut je zverina. Nema takvog igrača na turniru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) Jedna zanimljiva prica od pre 15-ak godina kada sam bas bio klinac i stariji burazeri koji obozavaju basket su mi pricali kako na Limanu postoji nepobediva ekipa i kako se tu igra najbolji basket u Srbiji, da li je tako ili ne, uglavnom bih se samo nasmejao. Jedan od tih momaka je bio i Bulut, sada se slatko smeju i pitaju me da li su bili u pravu. Edited July 25, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 dobra tekma bila, nisu losi ni belgijanci. prangijaju za 2 i imaju solidnu 2na2 igru ali bulut bas porobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ono što ja primećujem je da naši ne umeju da omaše slobodno bacanje, dok se svi ostali muče s tim ko grešan s dušom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ono što sam pogledao do sada, Holandjani ubedljivo najtvrdja ekipa, ragbi stajl, ostalo patka mekana. Letonci ako ih ide šut sipaju kao kiša, a ako ih ne ide prosek ekipa. A šut je kvarljiva roba, jelte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ispisuje dete sa košarke, upisuje ga na basket. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ispisuje dete sa košarke, upisuje ga na basket. Bulut > Jokić .. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Tako je to kad uzimaš robu od Kineza. Evo lijepe izolir trakom ove monitore za prikaz vremena. Što kaže komentator ništa bez štapa i kanapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Japanci prve dve gube u produzetku, sada 21:20. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Vrhunski meč Japana i Holandije. Imali japanci napad za pobjedu ali usrao sve Brown, prvo faul u napadu pa faul za slobodna bacanja. Mnogo su mi gotivni ovi Japanci, ako ih krene šut mnogo zajebana ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) 1 hour ago, Žulj said: Bulut > Jokić .. 🙂 Dečko nije otišao u USA i krenuo sa profi basketom, samo zbog ovih Olimpijskih Igara. Nema veze sa Jokićem, ali dečku naklon do poda. Edit. Dobro nije baš da je dečko, ali razumeli smo se 😁 Edited July 25, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Jedna zanimljiva prica od pre 15-ak godina kada sam bas bio klinac i stariji burazeri koji obozavaju basket su mi pricali kako na Limanu postoji nepobediva ekipa i kako se tu igra najbolji basket u Srbiji, da li je tako ili ne, uglavnom bih se samo nasmejao. Jedan od tih momaka je bio i Bulut, sada se slatko smeju i pitaju me da li su bili u pravu. Da i onda pre desetak godina dodje u Mitrovicu na turnir sa tom ekipom i moj ortak ga oduci od basketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Pa dobro, ali gde je sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 7 minutes ago, Oi! said: Pa dobro, ali gde je sada... Sad priča lovačke priče po kraju.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Mislio sam na Buluta, nisam sitni provokator 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Nisam ni ja sitni.. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Stao ti na žulj komentarom 😂 Kada igramo sutra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Pa dobro, ali gde je sada... U porto montenegro, somelier. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 1 hour ago, Oi! said: Stao ti na žulj komentarom 😂 Ma nije, šalimo se malo. Vidim da su modovi na moru i da im je spor internet, pa rekoh da iskoristimo to malo.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Neko upuceniji... sta se desava sa Amerima u ovom sportu? Pre neku godinu smo igrali finale sa njima, i ako se ne varam bio je jedan NBA igrac medju njima koji je igrao za Golden State. Usput, laicko pitanje, da li bi 3 NCAA ali NBA igraca imala ikakve sanse da se pojave ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ovo i kosarka su dva razlicita sporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ja bi poslao Fendera, Glimija, Mladju Durlansku Rdju i Delgada na turnir Ja, Boki, Veteran i Prtzn kao strucni stab, a Daba kao sluzbeni fotograf. Pa da vidimo kako zapomazu Japanke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) 39 minutes ago, diego said: Neko upuceniji... sta se desava sa Amerima u ovom sportu? Pre neku godinu smo igrali finale sa njima, i ako se ne varam bio je jedan NBA igrac medju njima koji je igrao za Golden State. Usput, laicko pitanje, da li bi 3 NCAA ali NBA igraca imala ikakve sanse da se pojave ovde? Amere su Holandjani izbacili u QF kvalifikacionog turnira. Mogli bi da se pojave, ali ne i da pobedjuju. Dva različita sporta su to.. 🙂 Šalim se. Ne bi mogli tek tako da se pojave, moraju da oforme ekipu i da ta ekipa igra po turnirima, itd, itd.. A već imaju ekipu i ona se nije kvalifikovala za OI. Edited July 25, 2021 by Žulj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) Znaci ne igraju kvalifikacije sa Portorikancima, Venecuelom, Kanadom... itd, nego Evropljanima? Ok, sad je malo jasnije kako su uspeli da se ne kvalifikuju, ali bi po tradiciji "basketa" trebalo da imaju jaku ekipu, ako se ne varam imaju oni neke oformljene street basket lige, mozda ne bas u ovakvom formatu. Pitanje vezano za koledz i NBA igrace je teoretskog tipa, da li bi neka tri jaka profi igraca uspela brzo da se presaltaju na ovaj vid basketa, tj. kad su vec ispusili za olimpijske igre, da li bi im takav plan doneo neku medalju u perspektivi. Edited July 25, 2021 by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts