Jump to content

Recommended Posts

Posted

1627387857079_2021-07-26T134815Z_1785624

Prvo zlato za Filipine - Hidilin Dijaz!

I to sve uz olimpijski rekord, dizanje tegova kategorija do 55kg, podigla je kombinovano 224kg. 

Spoiler

Država "časti" 550.000e i kuća 👋

• WOW 1
Posted

Vasic i Mackovic kao drugi u svojoj polufinalnoj grupi rutinski prosli u finale. Stvarno nerealan rezultat posle sve one muke sa kovidom i karantinom, prakticno bez treninga.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Ona druga grupa je bila brza, nasi imaju 5. vreme ukupno. Ali ne mora to nista da znaci, bilo je verovatno cuvanja snaga kod svih, nasi su na kraju prilicno lagano prosli.

Finale sutra malo posle 2 ujutru.

Posted

Ustajem u 5 iako sam navio alarm za ranije i odem na rezultate veslanja misleći da sam propustio polufinale Sinkovića. Kad ono izbacuje mi Google da je upravo završilo polufinale dvojaca i među njima nema Hrvatske…sav se tresem,u nevjerici premotavam, pa je li moguće kad ono lightweight sculls :classic_biggrin: 

Dobro je, sutra zlato za nas, srebro za vas, jel ok to?

• Like 2
Posted
1 hour ago, bistru vodu mutim said:

Dobro je, sutra zlato za nas, srebro za vas, jel ok to?

Dodaj na to medalju u džudou i dogovorili smo se 😁.

Samo da ne budu četvrti......

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Darth Steva said:

Rogla prvi na kraju prvog kruga... Ganna, Dumoulin i WvA svi u 10 sekundi.

Još je ubrzao.

Ne znam koje čudo treba da se desi da zlato ne ode u Sloveniju.

Posted

Osvajači medalja u surfingu su se rodili s daskom. Mjesta rođenja:

Italo Ferreira (m, z): Baia Formosa, Brazil 

Kanoa Igarashi (m, s): Huntington Beach, Kalifornija - njegov otac je bio surfer, i pred njegovo rođenje obitelj je preselila u Huntington Beach ("Surf City") s ciljem da odgoje dijete kao profesionalnog surfera.

Owen Wright (m, b): Culburra Beach, New South Wales

Carissa Moore (ž, z): Honolulu, Havaji

Bianca Buitendag (ž, s): Victoria Bay, Western Cape, JAR

Jedino malo odskače Amuro Tsuzuki (ž, b) koja je rođena u Tokorozawi, 50-ak km od mora.

Posted

Ako mi je za ikoga drago, onda je to Roglič, pogotovo nakon svega što mu se događalo na prošlogodišnjem i ovogodišnjem Tour de Franceu.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Kankkunen said:

Ženski hronometar ...

1. van VLEUTEN Annemiek

2. REUSSER Marlen

3. van der BREGGEN Anna

kako se ovo čita "po srpski"? Van Flojten, van Vlujten...?

Posted (edited)
13 minutes ago, Stiletto said:

kako se ovo čita "po srpski"? Van Flojten, van Vlujten...?

Izgleda Floten

Edited by Don Juan
  • Thanks 1
Posted

Mini senzacija u dizanju tegova do 73. Ok to što je Kinez odbranio zlato i Rija i oborio svetski rekord u bijatlonu i nije. Međutim, Rahmat Erwin Abdullah, Indonežanin je osvojio bronzanu medalju, a da se takmičio u kvalitetnoj grupi B, gde su takmičari sa slabijim rezultatima. Dečko ima samo 20 godina i svetski je juniorski prvak. Niko, ali baš niko mu nije davao šansu za medalju ovde, ali.....

• Like 2
Posted

Upravo krece 2. polufinale stonog tenisa - Ovtcharov protiv Ma Long-a. U prvom polufinalu Fan Zhendong (CHN) je pobedio Lina iz Tajpeja.

Posted

I to kakav prvi mec. Ovaj mali iz Tajpeha ima samo 19 god, bice prava sila u buducnosti i najveci konkurent Fanu, uz Harimota koji je podbacio na ovom turniru.

Dima pruza veliki otpor Ma Longu,bizu je odlucujuceg 7. seta. Ko bi rekao da cemo da imamo ovakva dva meca, gde su Kinezi na papiru bili ogromni favoriti.