Oi! Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Prvo zlato za Filipine - Hidilin Dijaz! I to sve uz olimpijski rekord, dizanje tegova kategorija do 55kg, podigla je kombinovano 224kg. Spoiler Država "časti" 550.000e i kuća 👋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ja gledam finale u softbolu Japan-USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Vasic i Mackovic kao drugi u svojoj polufinalnoj grupi rutinski prosli u finale. Stvarno nerealan rezultat posle sve one muke sa kovidom i karantinom, prakticno bez treninga. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ona druga grupa je bila brza, nasi imaju 5. vreme ukupno. Ali ne mora to nista da znaci, bilo je verovatno cuvanja snaga kod svih, nasi su na kraju prilicno lagano prosli. Finale sutra malo posle 2 ujutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ustajem u 5 iako sam navio alarm za ranije i odem na rezultate veslanja misleći da sam propustio polufinale Sinkovića. Kad ono izbacuje mi Google da je upravo završilo polufinale dvojaca i među njima nema Hrvatske…sav se tresem,u nevjerici premotavam, pa je li moguće kad ono lightweight sculls Dobro je, sutra zlato za nas, srebro za vas, jel ok to? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Naravno da je OK, mada ni bronzu nećemo baciti u vodu.. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, bistru vodu mutim said: Dobro je, sutra zlato za nas, srebro za vas, jel ok to? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, bistru vodu mutim said: Dobro je, sutra zlato za nas, srebro za vas, jel ok to? Dodaj na to medalju u džudou i dogovorili smo se 😁. Samo da ne budu četvrti...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Rogla prvi na kraju prvog kruga... Ganna, Dumoulin i WvA svi u 10 sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 4 minutes ago, Darth Steva said: Rogla prvi na kraju prvog kruga... Ganna, Dumoulin i WvA svi u 10 sekundi. Još je ubrzao. Ne znam koje čudo treba da se desi da zlato ne ode u Sloveniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Sta radi Rogla... na nekih 7-8km do kraja ima 40+ sekundi prednosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Osvajači medalja u surfingu su se rodili s daskom. Mjesta rođenja: Italo Ferreira (m, z): Baia Formosa, Brazil Kanoa Igarashi (m, s): Huntington Beach, Kalifornija - njegov otac je bio surfer, i pred njegovo rođenje obitelj je preselila u Huntington Beach ("Surf City") s ciljem da odgoje dijete kao profesionalnog surfera. Owen Wright (m, b): Culburra Beach, New South Wales Carissa Moore (ž, z): Honolulu, Havaji Bianca Buitendag (ž, s): Victoria Bay, Western Cape, JAR Jedino malo odskače Amuro Tsuzuki (ž, b) koja je rođena u Tokorozawi, 50-ak km od mora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Rogla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ako mi je za ikoga drago, onda je to Roglič, pogotovo nakon svega što mu se događalo na prošlogodišnjem i ovogodišnjem Tour de Franceu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 WvA prodo pa da Jumbo pokupi sve medalje. Ala su se nakrcali od 2. do 5. mesta... razlika manja od 4 sekunde i kao epilog, Ganna bez medalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Al bih pukao da sam se kladio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Fiji odbranio zlato u ragbiju 👏 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ženski hronometar ... 1. van VLEUTEN Annemiek 2. REUSSER Marlen 3. van der BREGGEN Anna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Ženski hronometar ... 1. van VLEUTEN Annemiek 2. REUSSER Marlen 3. van der BREGGEN Anna kako se ovo čita "po srpski"? Van Flojten, van Vlujten...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 13 minutes ago, Stiletto said: kako se ovo čita "po srpski"? Van Flojten, van Vlujten...? Izgleda Floten Edited July 28, 2021 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kasnim ali moram da iskazem postovanje i radost zbog Roglicevog zlata, preteska godina i zasluzio je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Mini senzacija u dizanju tegova do 73. Ok to što je Kinez odbranio zlato i Rija i oborio svetski rekord u bijatlonu i nije. Međutim, Rahmat Erwin Abdullah, Indonežanin je osvojio bronzanu medalju, a da se takmičio u kvalitetnoj grupi B, gde su takmičari sa slabijim rezultatima. Dečko ima samo 20 godina i svetski je juniorski prvak. Niko, ali baš niko mu nije davao šansu za medalju ovde, ali..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Upravo krece 2. polufinale stonog tenisa - Ovtcharov protiv Ma Long-a. U prvom polufinalu Fan Zhendong (CHN) je pobedio Lina iz Tajpeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 I to kakav prvi mec. Ovaj mali iz Tajpeha ima samo 19 god, bice prava sila u buducnosti i najveci konkurent Fanu, uz Harimota koji je podbacio na ovom turniru. Dima pruza veliki otpor Ma Longu,bizu je odlucujuceg 7. seta. Ko bi rekao da cemo da imamo ovakva dva meca, gde su Kinezi na papiru bili ogromni favoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Mislim da je ovo bio jedan najboljih poena svih vremena! Nerealno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts