Čvarkov Posted May 5, 2024 Posted May 5, 2024 48 minutes ago, Sector said: Ajd što je nesumnjivo goat nego je i najlepši. Šmeker! 1
deez nuts. Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 https://www.instagram.com/reel/C7KXzCqyVxX/?igsh=ZmVuMTR2cHhwY3Bz 1
Dracarys Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Još ga zakinuli da ne uđe u drugu postavu, a tamo se našao jedan Kavaj. Bron je ipak osvajač in season turnira, obezbedio plasman u plej of kao i jaka statistika. 20. jubilarni all NBA team. Gde je Uini da ga meri da Džabarom po pitanju longevity-ja koji ima samo 15. 4
Chaos Is Me Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Čestitam grofe, pretekao si delgada kao najveći bronsexualac na forumu. 4
neko me sabotira Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 7 hours ago, Dracarys said: Bron je ipak osvajač in season turnira 1 1
delgado Posted August 13, 2024 Author Posted August 13, 2024 Da zabelezimo da je King u svoj bogati legasi/CV/rezime dodao i MVP Olimpijade u Parizu 2024. godine. Prosecno je belezio 14.2ppg, 8.5apg i 6.8 rpg uz FG od neverovatnih 66% ! Uz to je postao jedini igrac koji je imao 2 Tripl Dabla na Olimpijadi, jer je protiv Srbije ostvario 16+12+10 u polufinalu, a prvi TD ostvario je jos 2012. Sada se tom klubu posle Doncica, pridruzio i Jokic. Zaista elitni klub... (Uz onog Nemca tamo posle rata) Nas Flag Bearer, Captain LeMerica... Isporucio jos jednom u odlucujucim utakmicama, doktor, najveci mag kosarke. 1 1
HAMMER Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 delgi, zaboravio si kup lilijane roketi od prosle godine! 1
Problem sa licnim greskama Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Meni je drago za LBJa iako smatram da je nagrada u najmanju ruku diskutabilna. Veliki je igrac i neka ostane zapisano da je uzeo MVP.
delgado Posted December 30, 2024 Author Posted December 30, 2024 Srecan najveci i najsvetiji praznik svima koji slave.. Eh... Da sam u NYC.. Ali proslavice se svakako. 3 2
DameTime Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 7 hours ago, delgado said: Srecan najveci i najsvetiji praznik svima koji slave.. Eh... Da sam u NYC.. Ali proslavice se svakako. SR, sve najbolje ❤️ 1 1
Урош19 Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 https://www.instagram.com/reel/DC2IT4ovWQd/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Određeni ljudi na ovoj temi
Dracarys Posted January 5 Posted January 5 On 12/31/2024 at 3:59 PM, Урош19 said: https://www.instagram.com/reel/DC2IT4ovWQd/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Određeni ljudi na ovoj temi Tom čoveku je to bio najbolji zagrljaj u životu.
Dracarys Posted February 2 Posted February 2 Koliki longevity ima LeBron, verovao sam da je Dejvis poslednji superstar sa kojim će igrati, ali u svojoj veoma bogatoj karijeri dodaje i Luku Dončića. Šteta je što ovakvog saigrača dobija tek na samom finišu karijere, posebno što je protraćio prvih sedam godina na Klivlend, neki drugi imaju sreće, pa budu vodonoše O Nilu i naprave ime. Verujem da ovaj duo može biti uspešan, jer se Luka već dokazao kao prva violina ekipe za razliku od Dejvisa. 1
delgado Posted March 5 Author Posted March 5 (edited) Samo da se nadovezem na bracu Edited March 5 by delgado 3
Poenter Posted March 6 Posted March 6 14 hours ago, Čvarkov said: Kao vino. Ima i više kose, neverovatan je! 2
Recommended Posts