Jump to content

Recommended Posts

Klivlend je prosle godine protiv timova sa zapada imao skor 15:15, odnosno 50% pobeda. Da su tim sa zapada i da igraju 52 utakmice protiv ekipa sa zapada, tu bi skupili 26 pobeda sa tim procentom.

 

Protiv timova sa istoka su imali skor 35:17. Da su igrali 30 utakmica protiv timova sa istoka, sa tim procentom bi imali 20 pobeda.

 

Ukupan skor bi im bio 46-36, isti skor koji je imao Denver koji je bio deveti na zapadu. Da ne pricam koliko bi umorniji bili da igraju veci broj utakmica sa timovima sa zapada.

 

Postovanje za celu Dzejmsovu karijeru, samo sam i dalje misljenja da je prosla sezona jedna od najvecih prevara u istoriji sporta, sto se ove godine i potvrdilo. Neverovatan splet okolnosti ga je doveo da kao vodi svoj tim do velikog finala gde se videlo da je Klivlend najobicnija ekipa koja na zapadu ne bi usla u 8. To ne umanjuje njegovu predjasnju karijeru, ali za mene proslogodisnje finalu mu nije nikakav plus u karijeri, a pricace se verovatno uvek o tome kako je u poznim godinama vodio grupu invalida do finala. Covek jednostavno vec dve sezone nije ono sto je nekad bio, sto je i krajnje normalno na kraju krajeva, ni plus ni minus.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...