Cilemile Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Evo gledam baš pažljivo ovo finale Jelić, kužim da je napeto, ali ništa drugo ne kužim. Evo ga! Zlato za Mateu Jelić! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Komšije kako srčka 😁. Čestitam 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Baš neobično za gledanje. Samo pratim rezultat, a nemam pojma kako se bodovi osvajaju. Ali svejedno sam shvatio da ju je dobro zviznula nogom u glavu za odluku 🙂 Inače, ovo je treća medalja za Splićane na ovim igrama. Mikec, Kanaet i Jelić 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 20 minutes ago, Cilemile said: Baš neobično za gledanje. Samo pratim rezultat, a nemam pojma kako se bodovi osvajaju. Ali svejedno sam shvatio da ju je dobro zviznula nogom u glavu za odluku 🙂 Inače, ovo je treća medalja za Splićane na ovim igrama. Mikec, Kanaet i Jelić 🙂 Zezaš 😄. Pa ono je bio epski preokret. Ne samo fa je zveknula u glavu, nego je uspela i da ima dodatne poene, pa bila je tri poena pozadi 9 sekundi pre kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 3 minutes ago, Don Juan said: Zezaš 😄. Pa ono je bio epski preokret. Ne samo fa je zveknula u glavu, nego je uspela i da ima dodatne poene, pa bila je tri poena pozadi 9 sekundi pre kraja. Pa stvarno je bila luda završnica. Ja se već pripremio na proslavu srebra zlatnog sjaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 On 7/26/2021 at 2:48 PM, Don Juan said: Komšije kako srčka 😁. Čestitam 😁 Sad je dobro Gledao do 45 sek prije kraja na +5 za Britanku kad na vrata zvoni komšinica -"el vam radi internet?" pa onda u priču s njom dok pokušavam krajičkom uha čuti kako se stvari odvijaju. Vraćam se taman na ključni poen, ništa mi nije jasno jer sam ju već bio otpisao kod -5 samo zato jer mi je djelovala nekako umorno, nije ličila na sebe iz ranijih rundi. Drago mi je da sam pogriješio Da dodam da Matea Jelić nema mobitel i ne koristi društvene mreže Rispek' 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Da dodam da Matea Jelić nema mobitel i ne koristi društvene mreže Rispek' (mislio sam da će se mergeat) 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Fun fact: Matea Jelić i Toni Kanaet su nekad su bili u vezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) 30 minutes ago, bistru vodu mutim said: Da dodam da Matea Jelić nema mobitel i ne koristi društvene mreže Rispek' (mislio sam da će se mergeat) Gluposti, ima instagram. https://www.instagram.com/mateajelic/ Edited July 26, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 39 minutes ago, bistru vodu mutim said: Da dodam da Matea Jelić nema mobitel i ne koristi društvene mreže Rispek' (mislio sam da će se mergeat) 8 minutes ago, Zvezdinho said: Gluposti, ima instagram. https://www.instagram.com/mateajelic/ Prestpostavljam da je pitao nekad da mu da broj mobilog i ona mu rekla nemam, a onda je pitao za Insta i ona mu opet rekla nemam. Desilo se to svima nama u životu, ništra strašno 🙂 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Sta imamo sutra, dzudo i tekvondo? Moze li Milica do medalje, sta kazu poznavaoci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Sta imamo sutra, dzudo i tekvondo? Moze li Milica do medalje, sta kazu poznavaoci? Ako prođe četvrtfinale, ima. Prvo kolo ne bi trebalo da bude problem, ali Poljakinja sa kojom bi trebalo da se bori u četvrtfinalu je nezgodna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Just now, Don Juan said: Ako prođe četvrtfinale, ima. Prvo kolo ne bi trebalo da bude problem, ali Poljakinja sa kojom bi trebalo da se bori u četvrtfinalu je nezgodna. Hvala, znam da su prognoze u borilackim sportovima nezahvalne, ali eto, valjda ima i kvaliteta i iskustva za neku od medalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Just now, Prijatelj Mitar said: Hvala, znam da su prognoze u borilackim sportovima nezahvalne, ali eto, valjda ima i kvaliteta i iskustva za neku od medalja. Evo, još jedna Anja Obradović u džudou, ako prođe prvo kolo osvaja medalju, to je moja hrabra prognoza. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 1 minute ago, Don Juan said: Evo, još jedna Anja Obradović u džudou, ako prođe prvo kolo osvaja medalju, to je moja hrabra prognoza. Neka bude tako, tu se i od muskaraca po meni mozemo nadati odlicju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 3 hours ago, Don Juan said: Prestpostavljam da je pitao nekad da mu da broj mobilog i ona mu rekla nemam, a onda je pitao za Insta i ona mu opet rekla nemam. Desilo se to svima nama u životu, ništra strašno 🙂 Hahahaha, ma kad sam vidio da nam je jedna od uzdanica googleao sam malo i naišao na neki (čini mi se) nedavno objavljeni članak o njoj gdje je to spomenula. Ali očito se u međuvremenu to promijenilo ili je možda mislila na to da kad su velika natjecanja da miče mobitel i društvene mreže od sebe a ja krivo shvatio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 16 godina olimpijsko zlato. Ja sam sa 16 gledao kako ću se napit, s kim igra Dinamo i jel ima za pušit 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Just now, Bugl Khan said: 16 godina olimpijsko zlato. Ja sam sa 16 gledao kako ću se napit, s kim igra Dinamo i jel ima za pušit 😂 Takođe, sem deo za Dinamo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Ne, pogriješio sam. Ima 22-23. Ali nema veze, ima ih što su sa 13 uzeli zlatne medalje jučer 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 3 minutes ago, Bugl Khan said: Ne, pogriješio sam. Ima 22-23. Ali nema veze, ima ih što su sa 13 uzeli zlatne medalje jučer 😂 Pa jutros ova Japanka sto osvojila zlato u skejtu - 13 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 1 minute ago, Don Juan said: Pa jutros ova Japanka sto osvojila zlato u skejtu - 13 godina. Ma i neka plivačica isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) 3 minutes ago, Bugl Khan said: Ma i neka plivačica isto Mislim ok, ali to već postaje malo smešno. Posebno mislim da su žestoko fulali sa skejtom na Igrama, ali možda sam samo mator. Sada kada ubace breakedance i e sport biće kao u obdaništu. Edited July 26, 2021 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 e sport je pitanje vremena. Neka predviđanja su da će kroz 50ak godina to bit 2. najgledaniji sport. Iza nogometa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Esportovi (ovi glavni Lol, dota, csgo) su trenutno ozbiljniji sportovi nego 50-60% olimpijskih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 48 minutes ago, Nicklord said: Esportovi (ovi glavni Lol, dota, csgo) su trenutno ozbiljniji sportovi nego 50-60% olimpijskih Prvo, to je sport samo u nazivu. Drugo, ne preteruj. Moze neki sport da ti se ne sviđa, ali vecina ovih sportova su ozbiljni sportovi sa ozbiljnom bazom. Surf i skejt su dodati samo zbog raje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts