Del Piero Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ma meni se ucinilo u prvom trenutku da je ovaj glavni proglasio pobedu kad je pokazao na Kineskinju. Javili mu kao u boksu i to je to. A onda se videlo po Jovani koja se okrece iza da vidi kako su glasali i njenoj reakciji da je pobedila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 14 minutes ago, dulematic said: Zene da brane, muskarci da radjaju! Video sam negde mim posle Milicinog zlata sa njenom i Jokićevom slikom i natpisom "on da rađa, ona da brani". 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 molim lepo, to je pravi mentalitet 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 4 minutes ago, Barkley#34 said: Video sam negde mim posle Milicinog zlata sa njenom i Jokićevom slikom i natpisom "on da rađa, ona da brani". Nije daleko od istine. :P 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 12 minutes ago, Cilemile said: Sutra i zadnja hrvatska prilika za medalju. Ivan Kvesić je aktualni svjetski prvak, i prema sustavu natjecanja polufinale bi moralo biti dostižno. Malo kad sam gledao ovoliko borilačkih sportova, i osim boksa jedva da išta razumijem. A Balkan se naosvajao medalja u svemu osim u boksu. po onim predekcijama, njemu predvidjaju zlato.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 JEBOTEEEE... skoknuo sam da jedem nisam ukapirao da je finale tako brzo... 😕 Al nema veze, ionako bih ugasio zadnjih 30 sekundi zbog zeluca i srcke. 😄 Bravo mala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Kreće dodela medalja na RTS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ne znam kako su išle kvalifikacije za karate, ali koliko vidim mali je broj natjecatelja po kategorijama, a nisu svi baš neke sile. Vjerojatno je tu bilo nekakvih kontinentalnih kvota, pa je dosta jakih moralo otpasti. Od Kvesićevih protivnika u grupi Saudijac ima dva nasloava azijskog prvaka i ništa sa svjetskih prvenstava, Iranac se čini najjači s 4 titule svjetskog prvaka (pd čega 3 u momčadskoj konkurenciji), a Kanađanin i Amerikanac samo po 1 naslov panameričkog prvaka. Ni u drugoj grupi nije bitno drugačije. Nijemac Horne je daleko najuspješniji s 8 europskih i 1 svjetskim naslovom prvaka, ali svi ostali tek tu i tamo ponešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 31 minutes ago, Barkley#34 said: Video sam negde mim posle Milicinog zlata sa njenom i Jokićevom slikom i natpisom "on da rađa, ona da brani". S obzirom kakve su tendencije u sudjenju, posebno u Evropskoj kosarci, sa nesportskim greškama za svakakve gluposti i milovanja ovo stvarno nije daleko od istine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 lepteebo, pa zuraba precednik rvackog saveza gruzije nabadao metalnom sipkom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 hours ago, mr clutch said: Imamo zlatne zene Imamo zene koje biju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Зураби 'ладно у "Олимпијском поподневу" рече "Јеботе" након што га је Стојановић питао које речи зна у српском, али не оне прве него оне друге. Фаце Косјерине и Стојановића на делић секунде још мало па као Страјнићева ономад кад се онај драо "Вучићу, педеру". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 samo je iskoristio zicer.. a i sta mu tesko pored dragane ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 ❤️ 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 7 hours ago, n4l1m said: verovatno sto 90% nije ni znalo da imamo predstavnika u karateu, a kamoli kad nastupa.. Ovo je po meni ključno... Čim je neka opštenarodna euforija što se sporta tiče i svi ga zbog nekog takmičara ili reprezentacije prate a ni pravila ne znaju, uvek bude mrka kapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Bugarka Krasteva uzela zlato u boksu. Tek drugo zlato i ukupno peta medalja za Bugarsku na ovim OI (u svim sportovima).Još gore su propali Rumunji - 1 zlatna i 3 srebrne medalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Evo ja koji nešto ne pratim Boks, sada sam se iznervirao kako je kvarnom borbom Brazilac dobio Ukrajinca. Kako ga je samo navukao provokacijama. Neverovatno. Ukrajinac bio 5-0 posle dve runde i samo rutinski da završi, ovaj ga isprovocirao, on se previše otvorio i nokaut. Edited August 7, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ne znam kako su išle kvalifikacije za karate, ali koliko vidim mali je broj natjecatelja po kategorijama, a nisu svi baš neke sile. Vjerojatno je tu bilo nekakvih kontinentalnih kvota, pa je dosta jakih moralo otpasti. Od Kvesićevih protivnika u grupi Saudijac ima dva nasloava azijskog prvaka i ništa sa svjetskih prvenstava, Iranac se čini najjači s 4 titule svjetskog prvaka (pd čega 3 u momčadskoj konkurenciji), a Kanađanin i Amerikanac samo po 1 naslov panameričkog prvaka. Ni u drugoj grupi nije bitno drugačije. Nijemac Horne je daleko najuspješniji s 8 europskih i 1 svjetskim naslovom prvaka, ali svi ostali tek tu i tamo ponešto. I trt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 17 minutes ago, Cilemile said: I trt. Gledao sam, nisam hteo da vam stajem na muku, ali neobjašnjivo je slab bio protiv Kanađanina. Kanađanin posle ispao samo sa tom pobedom, a vaš odrao Amera, ali kasno. Za jedan bod nije prošao u polufinale. Mada je meni i borba Iranca i Saudijca jako sumnjiva, ali šta je tu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Gledao sam, nisam hteo da vam stajem na muku, ali neobjašnjivo je slab bio protiv Kanađanina. Kanađanin posle ispao samo sa tom pobedom, a vaš odrao Amera, ali kasno. Za jedan bod nije prošao u polufinale. Mada je meni i borba Iranca i Saudijca jako sumnjiva, ali šta je tu je.Na kraju Iranac i Saudijac zlatni i srebrni. Jbg, ovo mu je bila jedinstvena prilika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 5 hours ago, Don Juan said: Mada je meni i borba Iranca i Saudijca jako sumnjiva, ali šta je tu je. Meni nije jasno generalno, šta sprečava slabijeg borca da padne kao pokošen i na slabiji udarac i pravi se da je nokautiran ne bi li protivnika diskvalifikovali? Pretpostavljam da se takvi slučajevi ne događaju često, ali opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 27 minutes ago, Cilemile said: Na kraju Iranac i Saudijac zlatni i srebrni. Jbg, ovo mu je bila jedinstvena prilika. Kažem, nejasan poraz protiv Kanadanina. To je razlog zašto nije prošao dalje. I plus nula nula u meču Iranca i Saudijca. Šteta. 13 minutes ago, alcesta said: Meni nije jasno generalno, šta sprečava slabijeg borca da padne kao pokošen i na slabiji udarac i pravi se da je nokautiran ne bi li protivnika diskvalifikovali? Pretpostavljam da se takvi slučajevi ne događaju često, ali opet... Bio je juče slučaj da je Azer pao kao pokošen posle udarca Italijana, ali nisu ni sudije veverice ima ih pet oko ringa i u samom ringu, plus žiri koji ima "video nadzor". Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Jel moze neko da objasni ovu diskvalifikaciju saudijca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 hour ago, AgroLaki said: Jel moze neko da objasni ovu diskvalifikaciju saudijca? Sudije su procenile da je udarac bio jak. Nije dozvoljeno udarati punom snagom u ovoj verziji karatea. Šteta Saudijac je bio mnogo bolji borac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Ono što je ipak značajno je da će za ovo srebro da dobije 5.000.000 rijala (tako se valjda zove novac u S.Arabiji), što je nešto više od 1.1 miliona evra. Edited August 7, 2021 by Don Juan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts