Perkos2 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Nedostaje Brankica za tuču sa Amerikankama. Ne treba previše tugovati nego se okrenuti borbi za bronzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Baš su se nudile Amerikanke u trećem setu, ali naše izgleda nisu htele da se cimaju više. Terzićev potez sa Bušom je stvarno WTF. Čovek je čekao ceo meč, totalno nerezonski. Ali i da je zamenio, ne bi se ništa promenilo, jer mi nismo ličili na sebe danas. Izašli smo da izgubimo. Bilo bi dobro sa psihološke strane proučiti kvalitetne raspade naših sportista na OI u završnicama... Bilo je već reči o tome... Možda bude od koristi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Nema ni za čim da se tuguje. To je jedina dobra stvar iz ova dva polufinala. Rutinski su izgubile i košarkašice i odbojkašice, nema za čim da žale pa će lakše da prebole i uđu u meč za bronzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 3 hours ago, Cilemile said: Karch Kiraly - jedini odbojkaš s olimpijskim zlatom u dvoranskoj i odbojci na pijesku. Ja ga se sjećam još s OI 1984. Zvanično od strane FIVB proglašen za najboljeg odbojkaša XX veka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ne može se dobiti utakmica sa užasnim prijemom. Napadi su bili nekako previše predvidljivi. USA je svela greške na minimum. Mora se priznati da im je blok odličan, zaustavili su i Bošković u više navrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Jbg, zaboravio sam da imamo SNS uhleba za selektora. Koliko je taj covek srecan, razjebao je pola onog originalnog tima, kostao nas bar 5 medalja i i dalje jase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Brazilka dopingovana izbačena sa Igara. Uzorak od pre mesec dana. Sada da vidimo šta će biti dalje. Ne razumem da toliko kasne uzorci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 17 minutes ago, McLeod said: Jbg, zaboravio sam da imamo SNS uhleba za selektora. Koliko je taj covek srecan, razjebao je pola onog originalnog tima, kostao nas bar 5 medalja i i dalje jase. Imamo li nekog boljeg strucnjaka u zenskoj odbojci? Meni je Terzic i van te SNS price odbojan i antipatican. Znam da imamo sjajne mlade kategorije i da odbojkaski savez generalno fino radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 12 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Imamo li nekog boljeg strucnjaka u zenskoj odbojci? Nemamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 To oko Terzića je davno ispričana priča, meni je drago što čovek uprkos svim kritičarima 20 godina vodi reprezentaciju i što je jedan od glavnih šrafova u toj mašineriji, pa se reprezentacija održava skoro dve decenije u samom vrhu, uz osvojenu titulu na SP, srebro u Riju, zlata na EP....Nisu propustile ni jedne OI od Pekinga. Od uvek ga neko ne miriše iz nekog razloga, i uvek su objašnjenja druga i različita, nekad je to bio Tadić, pa onda činjenica da je oženjen tetkom Novaka Đokovića, pa sad eto čitam da ga eto i SNS drži na mestu selektora. Znaš, Srbija je mala zemlja generalno, kada se uzme recimo ženska odbojka koja se igra na skoro svim kontinentima i kada se boriš protiv mnogo bogatijih i organizovanijih država, svaki postignuti rezultat je uspeh, bikvalno svaka medalja. Onda dođeš u situaciju fa pogledaš sve unazad i vidiš da samo muška vaterpoko i zenska odbojkaškansu stalno ili na samom vrhu ili pri vrhu. Pa ko je još ostvario takve rezultate u Srbiji, pa i u bivšoj SFRJ? Samo još hrvatski rukometaši i niko drugi. Ali otići će jednom i Terzić, pa onda ćemo videti. Nema veze. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Sve ste rekli za Busu, bila je očajna, a do sada na turniru su i ona i Milenković igrale napadački iznad svog reprezentativnog standarda te se tako donekle nadomestio Brankicin nedostatak a sa Tijane je skinut sav teret i pažnja protivnika. Čak da je Busa samo u napadu bila katastrofalna, a na prijemu dobra,opet ne bismo imali puno šansi. Ali ovako sa ocajnim prijemom, lošim servisom pa i lošim srednjacima, Rašić je bila katastrofa, bukvalno nije bilo ni malo neizvesno. Ne sećam se da sam gledao skoro da je neka ekipa bila bez sansi, ako ne računamo mečeve protiv levata. No dobro, glavu gore i u borbu za bronzu. Jedina dobra stvar ovako ubedljivog poraza je da lakše mogu da se okrenu toj utakmici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 Korejanke u polufinalu nece preci 16 u setu, bilo bi cudo da ne osvojimo bronzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Gde je Stefana Veljkovic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 Porodila se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 44 minutes ago, MrTripleDouble said: Gde je Stefana Veljkovic? Srećni tata Srećko Lisinac. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Lose tempirana 'forma' Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Nisam ispratio to oko Brankice Mihajlović. Šta se dešava sa njom? Malo je na terenu na ovim OI. Bez nje smo napadački okrnjeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 49 minutes ago, Stiletto said: Srećni tata Srećko Lisinac. I ovo malo ce da bije na OI sve redom, da ostane zapisano za potomstvo na ovom ili nekom drugom forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Brankica je bila polomila prst pre par meseci i imala je neku tešku operaciju. Mislim da se ona nije ni oporavila ali su je vodili na OI jer je deo ove ekipe. Još jedan "Turista" među našim olimpijcima ali ona je bar važna za atmosferu pa nije za zameriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 ARGENTINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Svaka cast Argentini, neverovatan uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 pravi derbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ipak nisu zalutali, od onog meča sa nama sam prepoznao kvalitet u toj reprezentaciji. Svaka čast Argentincima, sam plasman u 1/2 finale je bio ogroman uspeh. Pobediti Italiju i Brazil, sjajno. Kritikovao sam ih za izgubljene mečeve u 5. setova, ali onda dobijaju 2 najvažnija meča upravo u 5 setova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Rusi ispustili 22:18 u prvom setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) 1 hour ago, Del Piero said: Rusi ispustili 22:18 u prvom setu. Kakav pad u igri, a tek 2. set. Znaju Rusi da okrenu ovakve mečeve, za sada egal u 3. setu. Šta sam rekao, 23-20, ide ovo u 4. set. Moooože as, ajmo Baćuške. Edited August 7, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts