Ta'veren Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 59 minutes ago, Bugl Khan said: Čekaj, neko od vaših je ispao od Gzire 🤣 Gdje sljeću alieni 😂 ? Medjurovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 1 hour ago, Bugl Khan said: Gdje sljeću alieni 😂 ? Na Čair ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Gzira nerešeno u Austriji ... 😄 Počeću da simpatišem ove likove .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Sleteće vanzemaljci i u Austriju 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 2 minutes ago, mare80 said: Gzira nerešeno u Austriji ... 😄 Počeću da simpatišem ove likove .... Kod nas su legendarni 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Ako, ako...kod nas u Niš kažu "magare se j.be kad je u blato" kad ne može da mrda 😔 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Twente rutinski preko Cuke. Imao sam utisak da su mogli i petardu da uvale,da su hteli..malo su prikocili u drugom poluvremenu. Doduse,mogao je i Cukaricki do mozda jos jednog gola,ali razlika u kvalitetu velika i evidentna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 14 hours ago, Constantin said: Ako, ako...kod nas u Niš kažu "magare se j.be kad je u blato" kad ne može da mrda 😔 Ja sam iz Nisa, al se kaze tovari magare dok je u blato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 (edited) Kakvu golcinu prima Hajduk od Vitorije Gimaraes, 0-1 na Poljudu, kao Dejo drugi gol protiv neprezaljenog Kelna, mozda i lepsi edit: 1-1 Edited August 4, 2022 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Jel "Poljud" pun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoznalko Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 2 minutes ago, Drug Crni said: Jel "Poljud" pun? Pun stadion, a Hajduk ih gazi ko plitki potok 3-1 Prijatno sam iznenađen igrom bilih, ipak su ovo Portugalci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Ja ih gledah na startu HNL..malo je reci da su pokazali blede partije..veceras nisam gledao utakmicu,ali za mene je ovaj rezultat malo iznenadjenje. Kazem - zato sto su protiv Istre i Varazdina igrali bangavo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Jel je broj 40 u Cukarickom Lucic ovo Zvezdino dete koje je sad na pozajmici? Lepo je igrao, prodoran, lopta mu se lepi za nogu. Bas fino izdanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoznalko Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 3 minutes ago, Drug Crni said: Ja ih gledah na startu HNL..malo je reci da su pokazali blede partije..veceras nisam gledao utakmicu,ali za mene je ovaj rezultat malo iznenadjenje. Kazem - zato sto su protiv Istre i Varazdina igrali bangavo.. Prvo poluvrijeme je bila tvrda, dosadna utakmica, ali u drugom su ih rasturili. Baš kad je Hajduk uraganski napadao ovi dali gol sa preko 25 metara. Ali bili su nastavili da napadaju i to im se isplatilo. Ima nekoliko dobrih igrača, a onaj Livaja je bolji od svakog Zvezdinog igrača, mada mislim da je Zvezda jača kao tim. Odavno nisam gledao neki klub sa naših prostora da ovako jaču ekipu razvali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 53 minutes ago, Crni said: Ja sam iz Nisa, al se kaze tovari magare dok je u blato. Znam bate, al ne razumu oni "niški književni jezik" pa modifikujem malo....🥱 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Hajduk je bio na Max sport tv mislim. Ko ima kodi moga je da gleda. Drugo poluvreme znatno bolje od prvog. Poljud pun. Komentator vileni zbog atmosfere citav mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 15 minutes ago, suptil said: Jel je broj 40 u Cukarickom Lucic ovo Zvezdino dete koje je sad na pozajmici? Lepo je igrao, prodoran, lopta mu se lepi za nogu. Bas fino izdanje. Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Za Tvente je mogla izazov biti Zvezda a ne Čukarički. Rutinska razlika u kvalitetu. Ovi se nisu ni oznojili a u drugom još manje. Ipak čestitke Čukaričkom na želji da postigne i taj jedan gol. Jbg znali su sa kojim šansama ulaze u ovaj dvomeč i jurili bar taj jedan gol. Ovi im dospustili da se malo razigraju i uspeli da ga umuvaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 12 minutes ago, suptil said: Hajduk je bio na Max sport tv mislim. Ko ima kodi moga je da gleda. Ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 (edited) Nekako su zanimljivije ove utakmice na "stazi sampiona" jer tu bukvalno svaka zemlja ima neke sanse da ima predstavnika u grupama. Vikingur (Island) je dobio Leh iz Poljske 1:0, ako prodju dalje idu na Dudelange (Luksemburg). RFS (Letonija) i Hibernijans sa Malte su igrali nereseno, 1:1 i pored toga sto je letonski klub imao igraca vise. Pobednik ovog dvomeca igrace u PO protiv Linfielda iz Severne Irske. Ballkani, predstavnik Kosova je pobedio sampiona Farskih ostrva Ki Klaksvik sa 3:2 (vodili su 3:0). U PO pobednik ovog dvomeca ide na Shkupi iz S.Makedonije, dok je Shamrock napravio veliki korak ka obezbedjivanju grupa ECL. Zrinjski (BiH) i nije imao toliko srece, igrace u PO protiv Slovana ako eliminise Tobol (dobili ih 1:0 kod kuce). Veliko iznenadjenje napravio je HJK Helsinki koji je dobio 2:0 Maribor u gostima i jednom nogom je u PO EL. Edited August 4, 2022 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Nešto ne vidim bombastične naslove po portalima, kao onomad "treba li Srbiji 5 predstavnika u Evropi" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 9 hours ago, goldberg said: Nekako su zanimljivije ove utakmice na "stazi sampiona" jer tu bukvalno svaka zemlja ima neke sanse da ima predstavnika u grupama. Vikingur (Island) je dobio Leh iz Poljske 1:0, ako prodju dalje idu na Dudelange (Luksemburg). RFS (Letonija) i Hibernijans sa Malte su igrali nereseno, 1:1 i pored toga sto je letonski klub imao igraca vise. Pobednik ovog dvomeca igrace u PO protiv Linfielda iz Severne Irske. Ballkani, predstavnik Kosova je pobedio sampiona Farskih ostrva Ki Klaksvik sa 3:2 (vodili su 3:0). U PO pobednik ovog dvomeca ide na Shkupi iz S.Makedonije, dok je Shamrock napravio veliki korak ka obezbedjivanju grupa ECL. Zrinjski (BiH) i nije imao toliko srece, igrace u PO protiv Slovana ako eliminise Tobol (dobili ih 1:0 kod kuce). Veliko iznenadjenje napravio je HJK Helsinki koji je dobio 2:0 Maribor u gostima i jednom nogom je u PO EL. Ako ne izbace Olimpijakos 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 https://pbs.twimg.com/media/FZWVcBMXoAA1sGc?format=jpg&name=small 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 16 hours ago, goldberg said: Nekako su zanimljivije ove utakmice na "stazi sampiona" jer tu bukvalno svaka zemlja ima neke sanse da ima predstavnika u grupama. Vikingur (Island) je dobio Leh iz Poljske 1:0, ako prodju dalje idu na Dudelange (Luksemburg). RFS (Letonija) i Hibernijans sa Malte su igrali nereseno, 1:1 i pored toga sto je letonski klub imao igraca vise. Pobednik ovog dvomeca igrace u PO protiv Linfielda iz Severne Irske. Ballkani, predstavnik Kosova je pobedio sampiona Farskih ostrva Ki Klaksvik sa 3:2 (vodili su 3:0). U PO pobednik ovog dvomeca ide na Shkupi iz S.Makedonije, dok je Shamrock napravio veliki korak ka obezbedjivanju grupa ECL. Zrinjski (BiH) i nije imao toliko srece, igrace u PO protiv Slovana ako eliminise Tobol (dobili ih 1:0 kod kuce). Veliko iznenadjenje napravio je HJK Helsinki koji je dobio 2:0 Maribor u gostima i jednom nogom je u PO EL. Pa od kog je Lech ispao već u prvom pretkolu? I Maribor isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 On 8/3/2022 at 5:23 PM, McLeod said: Mamicev legacy je generalno los, ali ako se stavi na stranu ta prica o navijacima i namestanju (koga zapravo zabole organ za to, van navijaca u HNL?) on je izbacivao igrace (pa makar ih prethodno otimao od drugih), poslovao neverovatno za klub sa Balkana (gde su posle isle te pare je druga prica) i pokazao kako treba da izgleda jedini odrzivi model i na koji nacin klub treba da se razvija, cisto u tom ekonomskom/odrzivom smislu, ne ulazeci u zakulisne radnje kojih je bilo. Apsolutno nijedan drugi klub na Balkanu nije to uspeo, makar sporadicno, osim njega. Da nije bilo lopov bio bi legendarni Dinamov direktor. Za sva vremena, jer, realno, Dinamo nikad nije bio ovo što je sad. Uz to mu je i brat dobar trener. Ali su lopovčine i legacy im je to, za sva vremena. Nitko s mozgom ne spori da je sposoban, ali na žalost, previše pohlepan je bio. Ali ovo sve su 100x ispričane priče... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts