Jump to content

UEFA Europa Conference League


Xpert

Recommended Posts

1 minute ago, Don Dusko said:

 

 

Verujem, samo taj narativ kako su stranci losi po nase klubove...Jednostavno Vojvodini fali bolji trener a i da bolje bira strance...

 

Nisam protiv stranaca

 

Samo mora da se radi mnogo bolji skauting(da se dovedu neki mladji stranci iz manjih liga), ekipa mora da igra brze, dinamicnije, pogotovu sto je Vosa relativno mlada ekipa... 

 

Problem trenera i fudbalu, kao i u svakom nasem sportu, jednostavno nemamo cak ni dobre trenere

 

I da Vojvodina ima jako tezak raspored na pocetku sezone, dvomec Apoel, izmedju toga Zvezda, sad sledi Partizan 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Uz Crnogorce, opsti potop i Madjara osim nesrecnog Ferencvarosa. Bosanci poispadali casno, Hrvati pokidali, 4 utakmice 4 pobede. Vojvodina je Vojvodina, a Maribor i Celje pred ispadanjem. Od Makedonaca jedino Skupi prosao Buducnost. 

 

Ali zato Kosovari kidaju 😁 Balkani prosli, a Drita igra 111-i minut (bez produzetaka, bio neki prekid) protiv Plzena i ide ka produzecima. No, Krasnici je upravo dobio crveni karton i otezao im. Jedino Dukadjini ispao od Rijeke.

 

edit: Maribor izjednacio, a penal i gol za Plzen, steta

Edited by pantelia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nije Shkupi prosao Budućnost nego Struga. Balkani je i prošle godine bio u ligi konferencije pa neće biti iznenađenje ako opet to uradi. Što se Voše tiče oni su prodali sve što vredi i normalno je da ne mogu da prođu ni prvu prepreku.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, pantelia said:

a Maribor i Celje pred ispadanjem.

 

Maribor ne vredi komentarisati. Ne zaslužuju da se izvuku ovde.

 

Dok je Celje odigralo sasvim solidno poluvreme tamo, i mislim da još ima života u njima. S obzirom kako su brzo prihvatili Rierin sistem i da imaju dobar tim, meni su oni glavni favoriti za prvaka Slovenije ove godine.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, L' Imperatore said:

 

Maribor ne vredi komentarisati. Ne zaslužuju da se izvuku ovde.

 

Dok je Celje odigralo sasvim solidno poluvreme tamo, i mislim da još ima života u njima. S obzirom kako su brzo prihvatili Rierin sistem i da imaju dobar tim, meni su oni glavni favoriti za prvaka Slovenije ove godine.

 

Ma dobro, neka prodju, ''nasi'' su.

 

Sledece nedelje Hajduk - PAOK, to ce biti zanimljivo

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, vlaDixXx said:

Slicno ko i Rastavac pre njega, ali takvi su 99 posto nasih trenera 

 

Rastavac je korektan, za Bataka prajm Murinjo. Ovaj je tipican slucaj bivseg igraca koji je iskoristio kontakte i poznanstva da radi kao trener na solidnom nivou, a ima stofa za taj posao koliko i prosecan taksista. Nemam ni najmanju dilemu da bi nasumicni navijac sa Vosinog foruma bolje spremio ekipu za veceras.

 

Baraj klasicna raga koja igra preko one stvari i vuce se po terenu, za Jelicica, Milosavljevica i Vukica je diskutabilno da li se mogu uopste nazvati fudbalerima. Sva cetvorica u 11, pa bukvalno kriminal...

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Don Dusko said:

Verujem, samo taj narativ kako su stranci losi po nase klubove...Jednostavno Vojvodini fali bolji trener a i da bolje bira strance...

 

Fale im jedno 6-7 dobrih igraca, ovo sto imaju je sve stari dobri superligaski krs.

 

Njima su otisli Nikolic, Simic, Topic, Kabic, Milosevic - dakle, 3 dobra igraca i dva supertalenta. Dosli su neki anonimusi, lik iz TSC koji je tamo bio rezerva, Kajevic iz Cukarickog... stranci bi morali da budu dobri, a oni na nivou likova iz prosecne CG ili BiH ekipe.

 

Jos sam procitao da predsednik kao najavljuje neku titulu - pa to je smehotres, pa dovedi bar 4 stranca u napadu kao sto to radi Partizan, ulozi nesto. Samo se prodaju igraci i novac zavrsava u dzepovima naprednjacke uprave, a dovode amateri.

 

Ni u ostatku lige nije nista bolje, Cukaricki i TSC su iskocili samo zato sto su ove drzavne ekipe teski amaterizam, ali ne verujem ni da ce se nesto proslaviti u Evropi.

Link to comment
Share on other sites

Borac je klasična neiskusna ekipa koja je pokušala nešto na srce. Imali su finih šansi (uglavnom iz kontri) i katastrofalnih promašaja nakon čega logično sledi kazna. Lep drugi gol Austrije.

 

Onako na prvu loptu, nije loš onaj crni Kolumbijac (valjda?) po levoj strani.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, fradler said:

Prodje Celje na penale bar duplo bolju ekipu od Apoela. Svaka cast.

 

Možda čak jedna od boljih ekipi u ovoj fazi takmičenja.

 

Videlo se od starta da je Celje došlo sa pravim mindsetom u ovu utakmicu. Odigrali su hrabro i zasluženo prošli. 

 

Vidi se da Riera ima štofa kao trener. Lani je radijo odličan posao sa Olimpijom. A sad nema 10 dana otkako je preuzeo Celje, odma se vidi ta njegova fudbalska filozofija. Pre svega u mentalitetu, gde nema sakrivanja i čekalica, nego se igra fudbal pa šta bude.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Par crtica pred trece kolo kvalifikacija za sva takmicenja (tako je, cak i jedina dva kola kvalifikacija za LE se zovu 3. i 4. kolo kvalifikacija):

 

- San Marino, Vels, Crna Gora i Severna Irska su prve zemlje koje vise nemaju predstavnika u daljem toku evropskih takmicenja (uz Lihtenstajn ciji je jedini predstavnik Vaduz eliminisan protiv Nemana iz Belorusije)

 

- Gibraltaru je ostao jos sampion Lincoln u trecem kolu kvf za ECL (imali su srece u zrebu da, zajedno sa Florom preskoce 2. kolo kvf, nisu prosli nikoga)

 

- Severna Makedonija, Albanija, Estonija, Luksemburg, Litvanija, BiH, Kosovo, Finska, Moldavija i ... Svedska su ostali samo na po jednom predstavniku, u pitanju su sampioni svojih zemalja. Gruzija (Dila Gori), Jermenija (Pyunik) i Rep.Irska (Derry City) takodje imaju po jednog predstavnika, ali su njihovi sampioni ispali.

 

- Najprijatnija iznenadjenja su:

Andora - Santa Coloma je u prva dva kola kvf za ECL eliminisala velski Penybont i crnogorsku Sutjesku.

Malta - Hamrun je eliminisao Dinamo iz Tbilisija, dok je Gzira prosla dalje u duelima sa Glentoranom (S. Irska) i Dudelangom (Luksemburg). Takodje, Balzan je eliminisao Domzale

Farska ostrva - KI Klaksvik eliminisao i Ferencvaros i Hacken i jos uvek su u kvf za LS, B36 Torshavn eliminisao Paide (Estonija) i Haverfordwest (Vels)

Island - Breidablik je prosao i pretkvalifikacije i eliminisao Shamrock u 1. kolu kvf za LS, KA Akureyri je prosao u 3. kolo kvalifikacija za ECL

Letonija - imaju dva predstavnika, Valmieru i Rigu (koja je eliminisala Vikingur i Keczkemet)

 

- Od zemalja cije se lige nalaze u vrhu po ukupnom koeficijentu u poslednjih pet godina, 7. Portugal je ostao bez Vitorie Guimaraes,                  11. Svajcarska bez Bazela, 13. Srbija bez Vojvodine, 14. Ukrajina bez Vorksle, 15. Izrael bez Beitara, 16. Danska bez Aarhusa...

 

- Sto se tice zemalja iz ex SFRJ:

 

Hrvatska je ubedljivo najbolja - Dinamo je prosao Astanu i igrace u 3. kolu kvf za LS protiv ekipe AEK Atina, Hajdukov rival u ECL bice ekipa PAOK iz Soluna, Osijek je oba puta dobio Zalagaerseg i igrace u 3. kolu protiv ekipe Adana Demirsspor, dok je Rijeka lagano prosla Dugadjini i ocekuje je lak posao protiv B36 Torshavn.

 

Srbija ima Crvenu zvezdu u grupama LS, TSC je apsolutni autsajder protiv Brage u kvalifikacijama za LS, Cukaricki ocekuje zreb za 4. kolo kvf za LE, Partizan ce igrati protiv azerbejdzanskog Sabaha, Vojvodina je eliminisana

 

Kosovo je ostalo samo na sampionu, ekipi Ballkani u ECL, ali je i Drita zamalo eliminisala Plzen u 2. kolu kvf za ECL

 

Crna Gora je prava katastrofa - Buducnost je razbijena protiv Breidablika (1:5) i Struge (0:1, 2:4), Sutjeska je jedva prosla ekipu Cosmos iz San Marina (1:0, 1:1), ali je eliminisana od Santa Colome, dok je Arsenal iz Tivta ponizen protiv Alaskerta iz Jermenije - 1:6 kod kuce.

 

Severna Makedonija - Shkendija eliminisana od Havefordwesta (Vels), za Shkupi je Levski bio prejak

 

BiH - Borac eliminisan od Austrije tesnim rezultatom, Zeljeznicar eliminisan od Neftchija - realno, ovo se i ocekivalo

 

Slovenija - Domzale se obrukalo protiv Balzana sa Malte, Maribor dva puta jedva protiv Birkirkare i Differdanga, Celje proslo Vitoriu Guimaraes nakon pobede u gostima, Olimpija eliminisala Ludogorec u kvf za LS.

 

 

 

 

Edited by goldberg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vidim ovde se analizira Vojvodina kao da je to neki ozbiljan klub, verovatno pod utiskom hajpa od strane režimskih medija  i botova, a sve u paketu oni Tsc i Čuka to je kao neki novi kvalitet koji treba da poklopi FKP, i plus imaju SNS upravu 1/1 lojalni su tamo gde treba da se sklanjaju i daju igrace bez pogovora, al ne vredi brt smešni su za medalju i ostaće smešni sve dok budu sluge režima a biće večito.Zna se ko je osvajao bodove za srpski fudbal u euro kupovima Partizan pa Zvezda i to je to, sad sto se neki nadaju da ce tu da uskoče Tsc Čuka Vojvodina haha uzalud vam trud svirači

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Don Dusko said:

 

 

Verujem, samo taj narativ kako su stranci losi po nase klubove...Jednostavno Vojvodini fali bolji trener a i da bolje bira strance...

 

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/vojvodina-prodala-defanzivca-u-saudijsku-arabiju-za-400000-evra-dok-se-bori-za-ostanak

 

 

 

Ima u nasoj ligi novca,sto se plata tice 

u Zvezdi igraju do 1mil evra

Partizan do 500 000 evra

Vojvodina Cumic ima 20 hiljada mesecno ,u Cuki toliko ima Owusu

 

A pazite ovo Levski kad je hteo da dovede Popovica,rezervnog golmana

nije mogao da mu da vise od 10 000 evra mesecno,

to je najveca plata u Bugarskoj,osim Ludogoreca,mozda je sad veci budzet Cska Sofiji

 

Ferencvaros ,najskuplji tim Madjarske,najskuplji igrac igra za 150 000 Tocmac Nguen

izasla vest kad su dobili Zvezdu

 

Planic u Steaui,bio najskuplji igrac lige sa 250 000 evra godisnje

 

A nama Gobeljic igra za 300 000 evra

 

Link to comment
Share on other sites

Otkad se to mogu "preuzeti koeficijenti" drugog kluba? :classic_blink: Verujem da je žreb za sledeću rundu bio obavljen zajedno sa prethodnom pa je bilo pobednik dvomeča Gimaraeš/Celje - Neman.

Pretpostavljam da Celje,ako prođe ove,u poslednjem kolu neće biti nosilac..

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Drug Crni said:

Otkad se to mogu "preuzeti koeficijenti" drugog kluba? :classic_blink: Verujem da je žreb za sledeću rundu bio obavljen zajedno sa prethodnom pa je bilo pobednik dvomeča Gimaraeš/Celje - Neman.

Pretpostavljam da Celje,ako prođe ove,u poslednjem kolu neće biti nosilac..

Nema preuzimanja, nego je žreb pre završetka kola, pa će dobiti rivala iz slabije polovine. Samo to ne mora mnogo da znači. Sećam se da je Suduva izbacila Apoel (valjda), pa su naleteli na nas. U suštini nama au olakšali prolaz.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Drug Crni said:

Otkad se to mogu "preuzeti koeficijenti" drugog kluba? :classic_blink: Verujem da je žreb za sledeću rundu bio obavljen zajedno sa prethodnom pa je bilo pobednik dvomeča Gimaraeš/Celje - Neman.

Pretpostavljam da Celje,ako prođe ove,u poslednjem kolu neće biti nosilac..

 

To se tako kaze, kao sto si napisao, zreb za 3. kolo je bio izmedju meceva 2. kola kvalifikacija (koliko se secam), pa je zato Celje "preuzelo" koeficijent Vitorie za to trece kolo. Naravno, ovo znaci i da sigurno nece biti povlasceni u PO. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...