Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Don Juan locked this topic
  • Don Juan unlocked this topic
  • 4 weeks later...
Posted

Bergval je poklonio Alkmaru gol i pobedu od 1-0 u prvom mecu, a sada su AZovci uzvratili i Odober se upisao.

Ostaje poluvreme + eventualni produzeci da vidimo mozemo li spasiti ovu sezonu do sada.

Posted

Izbacismo 3-1 AZ Alkmaar, vratili su nam neverovatnom greskom za prvi gol Odoberta, onda magija Maddisona, Bergval drugi put zestoko kiksa i daje sansu Alkmaru, medjutim Odober kao igrac meca resava prolaz. Vracaju nam se polako igraci, pre svih su prebitni Romero i VDV posle duzih odsustava. Sledi nam Frankfurt u 1/8, ekipa po meri pa cemo videti. 

• 4 weeks later...
Posted

^i za nekoliko nivoa slabije u gostima, nego li na svom terenu, jos od kako su krocili na euro scenu pre par godina.

slicno kao Rozenborg krajem 90-ih i pocetkom 00-ih kada je bio relativno redovan ucesnik grupne faze LS. Niko nije mogao da racuna na tri boda u Trondhajmu, ali kad odu van Norveske, kao 11 Omega Robertsa da izvedu na teren.

Diskrapenca kakvu ces tesko gde sresti, osim kod njih i kod bolivijskih klubova, dok je kod potonjih razlog jasan.

Eventualno (predratni) Dinamo Kijev, neki moj utisak.

Dobro, i neke africke lige (nigerijska npr), ali nznm ima li svrhe smatrati te lige relevantnim za ikakvu raspravu i usporedbu sa nivoom (ne)regularnosti koja tamo postoji, i gde se veruem i dalje igra 3 za 3

Posted
1 hour ago, RatzenStadt said:

i za nekoliko nivoa slabije u gostima, nego li na svom terenu

Mislim da će im se ta nonšalancija obiti o' glavu u gostima. Mogli su sve da reše večeras.

Posted

Rastavili su i vrlo jak Olimpijakos u prošloj rundi. Još jedan dokaz koliko je Milojević dobro spremio taj dvomeč, uništio ih je sa prekidima.

Posted

Bode igra sjajan fudbal. Iz ove perspektive mi nismo uopšte loši bili u Norveškoj kad se zna koliku prednost im donosi vještak i da je jako teško da im pariraš.

Nisu tako dobri, ruku na srce, u gostima, što smo imali priliku da se uvjerimo. Imaće Lazio dobru šansu da ih izbaci.