Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 hours ago, Bugl Khan said:

Kako se Diaz uklopio u Liverpool. Kao da je godinama tamo.

Zaboravih ovo da prokomentarisem.

Ja sam konsterniran cinjenicom kako brzo i kako kvalitetno se uklopio tamo. Dakle,konstatacija ti je 100% na mestu. Ustvari - uopste se ne secam gde je to i kada jedan igrac ovako uspeo da se uklopi..a dosao je usred sezone..dakle,bez ikakvih priprema i prijat.utakmica on je odmah poceo da gazi. Sinoc,po meni,igrac preokreta i igrac utakmice.

• Like 1
Posted

Kakvo govedo Laporte. Crveni ko kuća. Zbog njega ću navijati za Real. Benzema ne može bazen da pogodi večeras.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Posted (edited)

Šta, počeli su već sa izležavanjem?

Odličan gol Cityja. Kako si ih navukli na jednu stranu, Mahrez ostao sam na drugoj

Edited by Bugl Khan
Posted
22 minutes ago, Bugl Khan said:

Šta, počeli su već sa izležavanjem?

Odličan gol Cityja. Kako si ih navukli na jednu stranu, Mahrez ostao sam na drugoj

I loša postavka i reakcija Kurtoe... poluvisoka u svoj bliži ugao.  Vrhunski golman to ne sme da dozvoli...

Dapače,  odlicna akcija MC  I pas Silve.

Posted

Opet se Real vraća iz mrtvih. Zaboravio sam u trenutku Real ovog drugog gola da je ukinut gol u gostima i proslavljao sam prolazak dalje kraljevića. 

Posted

Siti bolji bar za dve klase… kako ovaj dvomec nisu dobili bar 5 razlike mislim da nikome nije jasno.

Sto je najjace od svega onaj veseli Rodrigo je mogao dati i treci u nadoknadi.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, L0shMi said:

Kakvo govedo Laporte. Crveni ko kuća. Zbog njega ću navijati za Real. Benzema ne može bazen da pogodi večeras.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

I kako se bacio na pod odma i počeo glumatanje. Klasična Guardiolina škola.

Penal čisti

Edited by Bugl Khan
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...