Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

3 minutes ago, Xpert said:

Zanimljiva grupa. Put na sve strane Evrope

Za promenu. :classic_biggrin:

 

Da se potpuno ostvarila želja @dekifisherto bi već bilo preterano, ali ok je i ovako. Trebalo bi se potući za prvo mesto pa šta bude. Bar će biti zanimljiva jesen.

 

Nadam se da će papanima u upravi doći do pameti da se fine pare mogu zaraditi pobedama i prolećem u LK da ne srljaju u neku ishitrenu prodaju. Za učešće smo dobili oko 3,9 M, svaka pobeda nosi 500 K a prvo/drugo mesto još 600/300K evra. Na to ide i popravljanje klupskog i nacionalnog koeficijenta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako smo ruže, procvetaćemo u ovom kupu Lilijane Ronketi.

 

Nego, nema veze, možemo do sutra da se zajebavamo sa jačinom takmičenja. Samo bi bilo nepravedno prema ekipi da se brzo zaboravi koliko su odrali guzice da bi ušli u grupe i koliko im je to značilo sinoć. Za to, kapa dole našim igračima.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Ivica:

Quote

Reći ću vam šta mi je naš poznati trener Dragan Okuka rekao tokom zagrevanja pred meč sa Santa Klarom. Stajali smo i posmatrali ekipu i čoveku se otelo onako neposredno: "Pa, vi imate dva tima, klupa vam je jednako jaka kao i ovi što počinju utakmicu...". To vam je jasan pokazatelj kvaliteta koji posedujemo. Da se razumemo, sportski sektor je pripremio rešenja ukoliko bilo kod od igrača napusti ekipu do kraja prelaznog roka, ali mimo toga nećemo angažovati nove igrače, jer smo popunjeni na svakoj poziciji i svako angažovanje bi bilo samo bespotrebno nagomilavanje. Ako imate na krilnim pozicijama Markovića, Pantića, Jovića, Holendera, Terzića, Lutovca, gde onda da uklopite novo krilo?

 

Popunim ti mamu narkomansku govno jedno !

Dovedite pojacanaj djubrad !!!

  • Like 6
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Flora je najveći Estonski klub, imaju zadnje dve titule , ove sezone su 4 ali sa tri meča manje od vodeće Levadije. Krenuli su u sistem razvoja estonskog fudbala, bio sam u Talinu pre 5 meseci i cuo priču da su uložili u školu fudbala i ne dovode strance zadnjih par godina, vratili su legendu Vasiljeva,  Zenjova,  nekad velika nada Sapinen je takođe tu, ko prati zna ga i iz epizode u Domzalama, a tu je I sin legendarnog golmana Puma koji je napadač.  Mladi su i nezgodni kući, ali je Partizan apsolutni favorit.  Famagusta je vratila pre par godina Kecbaju, legendarnog Gruzijca sa kojim je osvajala titule pre više od deceniju ali bili su tek četvrti prošle sezone, iskusan tim, golman Lorija, par A i mladih reprenzentativaca kipar kao i Egipcanin Amr su najveća opasnost. Gent kao najzvucnije ime je godinama u krizi, pokušavaju sa manje ulaganja ali ne ide bili su tek sedmi, izbacili su do grupe poljski Rakov koji je u prethodnoj rundi bio bolji od Rubina, i dalje je tu Odjidja ofoe, a  otišao je sjajni Jeremcuk, brzi su ali ako prime gol uglavnom se pogube.

 

  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...