Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Razmišljam da skoknem na jna, al količina stresa koji nakupiš za 90 i kusur minuta gledajući naše fudbalere je neverovatna i to čini ideju odlaska lošom. 

Nadam se da se Miljković oporavio.

Posted
Povratak na domaće livade. Nadam se da smo se iole odmorili.

Danas protiv TSC-a bez Rikarda zbog kartona.
Uh...X u najavi. Sreća je pa igrate pre nas. Možda bi, u tom slučaju, i mi mogli da se "ogrebemo" za bod. U suštini, to je, što je babi milo, vi dobijate 2:0, mi sa njamanje toliko gubimo, i opet "jovo-nanovo"...
Posted
17 minutes ago, Barkley#34 said:

Tek jenupao u trening, kao i Fejsa, još nekoliko nedelja ništa od njih.

Ne znam kako ih nije sramota za ovaj prelazni rok. Imaš +5 na polusezoni posle milion godina, znaš da se oni pojačavaju gde im treba i ne dovedeš bar 2 pismena igrača da podigneš kvalitet ekipe i olakšaš sebi. Doživeo sam da plačem za Miljkovićem u 2022 godini, pa serem im se u usta redom. 

Posted
Lutovac... još nema srama i traži faul...
Potpuno nezasluženo vođstvo, nakon 20 minuta igre.
Zaista ne znam sta je nezasluzeno?! Nije bilo faula? Prevarili smo ih da zid pukne?

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Posted

Ne znam šta je lošije, dal naša rešenja u završnici napada, kada imamo izglednu situaciju, ili odluke ovog linijskog na zapadu.

Posted
4 hours ago, Constantin said:
6 hours ago, Barkley#34 said:
Povratak na domaće livade. Nadam se da smo se iole odmorili.

Danas protiv TSC-a bez Rikarda zbog kartona.

Uh...X u najavi. Sreća je pa igrate pre nas. Možda bi, u tom slučaju, i mi mogli da se "ogrebemo" za bod. U suštini, to je, što je babi milo, vi dobijate 2:0, mi sa njamanje toliko gubimo, i opet "jovo-nanovo"...

eto...

• Like 1
Posted

Zbog problema sa dugovanjima, FK Partizan suočavao se sa gubitkom UEFA licence za evropska takmičenja. Kako saznaje “Nova”, novac u iznosu od 1.000.000 evra, koliko je bilo neophodno za namirenje dugovanja, obezbeđen je u poslednjem trenutku, uz podršku vlasti, što su ljudi iz rukovodstva morali, kako navodi naš izvor, da oduže javnom podrškom vladajućoj stranci.

Oskudacija... Sto vam majki...

Posted

2-0 na poluvremenu, Rikardo i Markec. Mislim da imamo loptu tipa 85% vremena.

Kako je Stanoje prs'o sredinim poluvremena, Lalat style, nakon nesviranog penala nad Rikardom. :lol_2:

Sve se čulo u prenosu, a komentator sa Arene kaže "Stanojević u razgovoru sa _____ (valjda četvrtim sudijom). Baš razgovor. :classic_biggrin:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...