Darth Bane Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Pa dobro, drugo mesto nam je zagarantovano!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Povratak na domaće livade. Nadam se da smo se iole odmorili. Danas protiv TSC-a bez Rikarda zbog kartona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Razmišljam da skoknem na jna, al količina stresa koji nakupiš za 90 i kusur minuta gledajući naše fudbalere je neverovatna i to čini ideju odlaska lošom. Nadam se da se Miljković oporavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Tek jenupao u trening, kao i Fejsa, još nekoliko nedelja ništa od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Povratak na domaće livade. Nadam se da smo se iole odmorili. Danas protiv TSC-a bez Rikarda zbog kartona.Uh...X u najavi. Sreća je pa igrate pre nas. Možda bi, u tom slučaju, i mi mogli da se "ogrebemo" za bod. U suštini, to je, što je babi milo, vi dobijate 2:0, mi sa njamanje toliko gubimo, i opet "jovo-nanovo"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 17 minutes ago, Barkley#34 said: Tek jenupao u trening, kao i Fejsa, još nekoliko nedelja ništa od njih. Ne znam kako ih nije sramota za ovaj prelazni rok. Imaš +5 na polusezoni posle milion godina, znaš da se oni pojačavaju gde im treba i ne dovedeš bar 2 pismena igrača da podigneš kvalitet ekipe i olakšaš sebi. Doživeo sam da plačem za Miljkovićem u 2022 godini, pa serem im se u usta redom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Terzić, Natho, Menig – Holender.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Stegli nas kao da su Barsa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Sad sam se tek ukljiučio, lep gol Uroševića, baš je raspalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 2, 2022 Author Share Posted April 2, 2022 Lutovac... još nema srama i traži faul...Potpuno nezasluženo vođstvo, nakon 20 minuta igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Lutovac... još nema srama i traži faul...Potpuno nezasluženo vođstvo, nakon 20 minuta igre.Zaista ne znam sta je nezasluzeno?! Nije bilo faula? Prevarili smo ih da zid pukne?Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Ajde Caki het-trik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Zasluzio je ovaj decko nov ugovor. Nije najkvalitetniji, nije najskuplji, ali daje 101% sebe. Hocemo hettrik![emoji16]Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 2, 2022 Author Share Posted April 2, 2022 Sad smo već uspostavili ravnotežu, a lepo je i što odlično koristimo prekide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Urošević u Katar 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Posle ove utakmice jos vise ga volim. Ziveo VAR.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 2, 2022 Author Share Posted April 2, 2022 Ne znam šta je lošije, dal naša rešenja u završnici napada, kada imamo izglednu situaciju, ili odluke ovog linijskog na zapadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Završnica nam je tragično hronično loša. Samo u ovih pola sata normalan tim bi dao pet golova kolika je promaja bila, mi smo uspjeli da ne stvorimo krštenu šansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 4 hours ago, Constantin said: 6 hours ago, Barkley#34 said: Povratak na domaće livade. Nadam se da smo se iole odmorili. Danas protiv TSC-a bez Rikarda zbog kartona. Uh...X u najavi. Sreća je pa igrate pre nas. Možda bi, u tom slučaju, i mi mogli da se "ogrebemo" za bod. U suštini, to je, što je babi milo, vi dobijate 2:0, mi sa njamanje toliko gubimo, i opet "jovo-nanovo"... eto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 59 minutes ago, Constantin said: eto... Ko smo mi, a ko ste vi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Ko smo mi, a ko ste vi?U bre, pa znamo se 100 godina...vi sa JNA, mi sa Čaira...ja nisam menjao nick 20 godina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Quote Zbog problema sa dugovanjima, FK Partizan suočavao se sa gubitkom UEFA licence za evropska takmičenja. Kako saznaje “Nova”, novac u iznosu od 1.000.000 evra, koliko je bilo neophodno za namirenje dugovanja, obezbeđen je u poslednjem trenutku, uz podršku vlasti, što su ljudi iz rukovodstva morali, kako navodi naš izvor, da oduže javnom podrškom vladajućoj stranci. Oskudacija... Sto vam majki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Ma da, dali podršku zato što su morali a ne zato što bi prodali buljsona za šaku pasulja svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Mi to kanda igramo neku utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 2-0 na poluvremenu, Rikardo i Markec. Mislim da imamo loptu tipa 85% vremena. Kako je Stanoje prs'o sredinim poluvremena, Lalat style, nakon nesviranog penala nad Rikardom. Sve se čulo u prenosu, a komentator sa Arene kaže "Stanojević u razgovoru sa _____ (valjda četvrtim sudijom). Baš razgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts