Don Juan Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Japanke izbaciše Belgiju....Ovo je ja mislim dobra vest za nas.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 I Japan i Belgija su prangijato ekipe, ako ulaze trojke razbiće sve redom, ako počnu da maše razbiće ih svi redom. Kad igraju dve takve ekipe između sebe, odluči jedan poen Evo gledam statse, Japan trojke 33/14, Belgija 23/11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Devojke igraju u petak u 6:40 protiv Amerikanki. Moglo bi to da se pogleda, vidim da Amerikanke imaju baš jak tim, čak sam čuo za više od pola njihovih igračica iako ne pratim žensku košarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Just now, Chaos Is Me said: Devojke igraju u petak u 6:40 protiv Amerikanki. Moglo bi to da se pogleda, vidim da Amerikanke imaju baš jak tim, čak sam čuo za više od pola njihovih igračica iako ne pratim žensku košarku. Realno šansa da se malo odmore neke naše devojke. Znam da nije sportski ovako da se priča, ali realno treba se spremiti za meč za bronzu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 1 minute ago, Don Juan said: Realno šansa da se malo odmore neke naše devojke. Znam da nije sportski ovako da se priča, ali realno treba se spremiti za meč za bronzu. Tako je Marina već uradila pre pet godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Najveci problem ce nam praviti Brittney Griner, tesko cemo parirati njenoj visini od 206 cm. Ne bih se unapred predavao, ako postoji i promil sanse, dajte da ga ugrabimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Tako je Marina već uradila pre pet godina.Pa nije bas da je Spanija isto sto i SAD.Nase su tada iznenadile Australiju i podbacile protiv Spanije koju smo tek nekompletnu dobili prvi put sada na EP.A one su tu videle sansu za finale jer im se ocistio put do finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Ma nema nikakvog odustajanja. Ako nas istamburaju do poluvremena već, onda ubaciti rezervistkinje, do tad - na nož, bez obzira koliki su favoriti. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 Francuskinje izbacile Spaniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Sve tri ekipe iz B grupe idu dalje i Srbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Nase jedine A pozitivna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Jedno je sigurno, nikako imati sve pobede u grupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Posle ove utakmice sam još sigurniji da ništa nije radjeno na psihološkoj pripremi ovog leta, sto naravno ide na dušu Maljkovicevoj i njenom stručnom štabu. Devojke imaju veliko srce i pobednički karakter pa su još jednom izvukle pobedu ali opet neshvatljivi padovi, skoro svaka treća četvrtina je katastrofa. Prod Amerikanki se ne treba svesno i taktički predavati, treba pokušati maksimalno dokgod postoji šansa, bez ikakvog pritiska pa možda nam se “otkaci” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 KD za sada pravi dar mar u odbrani. Ipak drze se Aus mada su Millsa bas fino zatvirili za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ovo što igraju Ameri je sprdnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Bila bi fora da muška reprezentacija Australije nosi iste dresove kao ženska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Aus samo treba da pusti ove da se ispucavaju za 3, koji promasaji jujuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 klinika australije. exum je locked in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) Kod Amera samo KD moze izmislit poene. Spacing ocaj sa Greenom, zalutao decko Edited August 5, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) Školuju kenguri za sada ovu škvadru - Kd i grupa građana. Edited August 5, 2021 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 41 pts za 15 min. Bas loša odbrana Usa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 1/11 za 3 poena jujuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Sareni opet drvi o prerano napravljenoj velikoj razlici 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Gluposti Australije u zavrsnici, prosuli su prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Meni se uopšte ne sviđa košarka koja se igra na ovoj utakmici. Sve nešto divlje sa improvizacijama. 10 puta mi je zanimljivija i lepša bila Slovenija - Španija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts