maXa88 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 14 minutes ago, Zvezdinho said: Ma opsteno Makso, no sikiriki , prolazimo ovo dalje , dobijamo 1-0 na Marakani P.S. Sto je najgore Kairat nas je dobio sa igracima od kojih neki imaju 19 i 20 godina. Duvaj ga zveki. popizeo sam ako mi verujes. Sve mi lici na onu sezonu protiv Rendzersa. imamo sve ali napadaca nam igra Djordjevic tako da vise od jedne i po sanse necemo stvoriti. publika navija, igraci su nabrijani do jaja i taman da se izduvamo u prvih pola sata. posle uspavanka i to je to... uostalom videces. iskreno mi je zao dekija, ali deki igrac i deki mister prosto nisu isti ljudi. bezmudasa bez stava, kome moze da ga stavi ko hoce nikad ne moze biti trener za Zvezdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 1 minute ago, Misterija Organizma said: Ipak, optimističan je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković pred revanš: - Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren - zaključio je Stanković. Da je skautirao kako treba znao bi i pre ove utakmice. Jbt kad sam se posle Milana ponadao da ce ipak biti nesto od njega.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 12 minutes ago, Dragan Mićić said: Wtf? U prevodu: Mislio sam da sam jedini koji je to primetio pa sam mislio da sam pogresio ali očigledno je istina cim su i drugi to videli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Sramotan start sezone, izgledamo kao izduvan balon u ova dva meča... Ovo ako se ne prođe, neko mora da odgovara ali pošto smo tu gde jesmo, u zemlji dembeliji, mrka kapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 A Dragovic: "Deda, deda, bas si..." 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 36 minutes ago, Dropkick Murphys said: To je naš rezultat u ovim fazama takmičenja dok nismo uigrani. Da prostiš, koje ste to tačno tektonske promene napravili u timu pa bi trebalo da ih uigrate? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Da li je Dragoviću uopšte jasno gde je došao i da mu je parnjak jedan od dvojca Babić- Pankov. Njih dvojicu ni Maldini iz najboljih dana ne bi mogao da pokrije. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Koliko je Terzic bulaznio o Zvezdinoj strasnoj spremi "koja ce da melje protivnike" a pola tima na skrge disalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 27 minutes ago, Misterija Organizma said: Ipak, optimističan je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković pred revanš: - Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren - zaključio je Stanković. Zvuci ko Ana Ivanovic. Jos mu samo fali kako je to bilo zanimljivo iskustvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 24 minutes ago, Barkley#34 said: Da prostiš, koje ste to tačno tektonske promene napravili u timu pa bi trebalo da ih uigrate? Dok nismo ušli u formu, bolje rečeno. Apsolutno ne ličimo na tim iz prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Dobijamo 3-0 u Beogradu. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 59 minutes ago, City said: Žao mi Dragovića. kad sam ja jos to kazao.. malo je reci da ni seoski klubovi ne prave takvu sprdnju sa trazenjem napadaca, a tek ponasanje prema degeneku, malo je reci sramno.. uglavnom, nema ovde sta da se komentarise.. ako ne prodju ove, stankovic komotno pod ruku tvorzana i pravac island.. peske.. ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Izgleda da je Milos Milojevic bio alfa i omega strucnog staba i da je tu mister samo kupio kajmak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) 22 minutes ago, suptil said: Dobijamo 3-0 u Beogradu. To. Ne mora ni 3:0, ima da prođemo dalje i ćao. Jbt, koliko me nerviraju oni bilmezi kojima ništa ne smeš ni da napišeš na par foruma, toliko me nervira i ova "u qratz" priča. Zvezdi trebaju još tri igrača ranga Dragovića da bi ičemu vredeli u LŠ. Možemo mi i ovakvi tamo, ali da se provedemo kao pre 2 i 3 godine. Ispadanje u LE je već drugi par rukava. Podržavam inicijativu da to ne bude, ako baš pojebe, od realno ispodprosečne ekipe kao što je Kairat. Već sam napisao post i videh da sam ispustio da dam komentar za Kataija, kao jedinog iz blamaže od pre 5 godina. Trebalo ga je menjati već u poluvremenu ali pretpostavljm da se računalo na individualni aspekt, koji je danas izostao. I da, no Kanga - no futebol. Edited July 21, 2021 by Neme typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Sad se vidi koliko smo nula bez onog Milojevica. Borjan Gajic Degenek Dragovic Rodic Sanogo Kanga Falco Ivanic Katai NORMALAN SPIC E sad, normalan spic nema ga, hm, Fratelo mio je mozda bio los sa realizacijom al' sad se vidi koliko je oslobadjao prostor za Kataija i Ivanica da plesu po terenu, sa Pavkovim i ovim Diionijem nam je sve zatvoreno jer nisu nikakva pretnja po gol, muceni Pavkov je jedan od najgorih spiceva i najsrecniji jer ga je munuo Milanu i Liverpulu. Da nema para za spica je teska NEBULOZA. Ben, Bakajoko, Krsticic, Srnic, Gobeljic, Pavkov ili Babic, Dioni, Krstovic, Petrovic i Vukanovic su apsolutni VISAK. Znaci visak, ne sluze NICEMU. Svi ovi igracu mogu da se pokrpe igracima iz omladinske skole. Bena i Bakajoka mogu da pokrpe Radulovic I Gavric, Pavkova i Diona moze Lazetic lagano. I taman ostaje para za jednog pravog napadaca koji zna i da se otvori i da da gol. Al' jbg, ne moze onda lepo da se ugrade svi koji zele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) 1 hour ago, Misterija Organizma said: Ipak, optimističan je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković pred revanš: - Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren - zaključio je Stanković. Овога са клупе како су увукли у некретнине изгледа да је легао на руду и за комбинације а слуша глупане и хоштаплере око себе. Са оваквим играчима у 4-2-3-1 онако ниско стојати против Каирата у пп коме су странци за скаутирање Дугалић, Микановић и Косовић, може само неко ко је сконтао да је лакше бити батађористичка 3,14ка него засукати рукаве, расти и борити се. Ако овако настави двомеч против Милана испашће инцидент… Да се разумијемо бољи смо од ових и мислим да ћемо проћи некако, али багра из управе колико је навукла негативне карме са Дегенеком, јебеним лијевим беком и нападачем (који је узгред мање спреман од старца Вагнера од стотину љета), ух боље да не изговорим шта ме не би изненадило што се среће тиче а које нам хвала Богу раније није мањкало… Edited July 21, 2021 by Константин 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 To se zove pilićarenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 2 hours ago, Misterija Organizma said: Alaskert, da, izbacimo li Kairat ili Jermenija u trećoj rundi lige Evrope imamo u džepu grupu lige konferencija. Mi dok uspemo da se uguzičimo u grupu nekog takmičenja ima ceo exSSSR da obidjemo ... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 21, 2021 Author Share Posted July 21, 2021 Sramotno postavljena utakmica, sramotan pristup = sranmotan rezultat Rodic se u 60 i nekom hvata za zadnju losu. Gobeljic je spreman da nas siluje ako zatreba. Borjan se ukrmio lepo. Sreca pa ga je kurban masio Nice ovo na dobro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Nema veze, bitno je da se na pripremamo bijemo sa austrijskim nizeligasima, ne dao bog da smo imali 2-3 ozbiljna protivnika. Mozda bi jos tad videli gde skripi. Sve sam skloniji mišljenju da je u glavurdama dvojca bez kormilara Milan Rodić endemična vrsta, ne postoji više niti jedan levi bek na svetu. Ovo između nas i Rodića se pretvorilo u ples smrti, mi kao ne mozemo dovesti boljeg, a on bi kao isao u inostranstvo. Kakvo kurceco inostranstvo kad jednu utakmicu nije u stanju da sastavi, sramota za celi klub. Nismo u stanjj prodati vodu žednom, a kamo li igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) Jebiga Božović isti ovaj rezultat postigao sa Rendulićem i Anđelkovićem. Mada ja mislim da je Katai baksuz za Kairat. Elem, Kairat i Sumgayit - pravo lice srpskog fudbala, a mi hoćemo dva tima u LŠ. Kako da ne. Edited July 21, 2021 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Borjan ima veći stomak od mene, a ja nijesam izašao iz kuće dvije godine. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Vidi se da u ekipi nešto ne valja, sad nam i igrači koji znaju fudbala ne igraju kako treba. Sa pojačanjima se kao po običaju maši( sem Dragovića ali on je posebna priča) a bogami su i postavke i izmene dosta čudne. Da li se sve moze pod tepih ili će biti drastičnih promena treba da se odluče a ne da imamo višak i na klupi a manjak na ključnim pozicijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Da je Falćineli igrao, probili bismo ih već u prvom poluvremenu, a rutinirali u drugom. Ali, jebiga. Falćineli nije napadač za Zvezdu. A Pankov na štoperu će nas uvesti u Ligu Šampiona. I Borjan sa stomačinom. I dvojica levonogih centralnih veznih. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 I šlag na torti Bakajoko na levom krilu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts