Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

Šta se to Gajić istripovao kao da je Filip Lam? Profitirao je samo zato što mu je konkurencija amater Gobeljić, a Pićini stalno povrijeđen. Zna ponekad da odigra Gajić, ali imao je ogroman broj loših mečeva na kojima nije izgledao nešto bolje od Gobeljića.

Edited by Sjećaš li se Rum kasato
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, berti said:

Rang Vukanovica... Taj se bese po Slovackama mota vekovima.

Pravi igrac za najavljene velike ambicije.

 

Cavric je ozbiljan talenat bio, ali nije odskocio. Daleko bolji igrac od Vukanovica. Obzirom da je slobodan igrac moguce da ce ga dovesti, ali mislim da on vise nije krilo vec centralni špic. Sigurno nije za 11, ali ne smeta da bude u 18. Samo ako je zdrav. 

 

Randjelovic je vec klasicno krilo i treba nam jedan takav igrac, posto imamo previse ovih koji igraju u mestu i dave loptu.

 

A zbog Gajica i takvih polu igraca bih voleo da trajno promenimo formaciju i da predjemo na 3 6 1, u potpunosti ukinemo poziciju beka u timu i igramo samo sa krilnim igracima. Onda bi Randjelovic bio ono sto su Lazovic i Radonjic u reprezentaciji.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Profesor said:

Jebi ga, da je starter bilo gde u Evropi ne bi se vracao kod nas. Ne znam kako ocekujete da dovodimo igrace koji vrede milione na trzistu i koji su trazeni 🤷‍♂️

 

Pa ono dali smo 2 miliona za nema leba bez Motike koji i ne igra, valjda mozemo nekom slobodnom igracu onda da ponudimo milion. Plus idemo da igramo u Sochiju da bi nam povecali sponzorski ugovor.

Link to comment
Share on other sites

Mocart pise da smo blizu da dovedemo desno krilo. Bukari iz Genta, igrao pre dve godine protiv nas u Ligi Evrope. Proslu sezonu bio na pozajmici u Nantu.

 

Sta znam, okej igrac, mada sam ocekivao nesto bolje. Ako nista drugo, bar je mlad, moze da napreduje.

 

Evo klipa,da se podsetite. Broj 20. Pravio nam je bas dosta problema, a li s obzirom na to da ga je cuvao Gobelja, nije ni cudo.

 

Edited by Venger
Link to comment
Share on other sites

Almerija i zvanično otkupila Babića ... 1M i 100 000 + 100 000 na ime pozajmice ....

Solidan posao obzirom da Stanković nije računao na njega,a koliko znam ni njemu se nije vraćalo iz Španije ...

Taman para da pokrijemo troškove za Pankova i Gobelju ... 😈

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...