Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

17 minutes ago, Del Piero said:

Simpaticna ekipa Proleter, napadali su i u zavrsnici pri neresenom rezultatu sa 4-5 igraca, ni traga od nekog bunkera.

Za nasu ekipu se slazem da nije sampionska. Nemaju glad za pobedom, iz nedelje u nedelju mucenje u ovoj poluamaterskoj ligi, uglavnom krecu da grizu i napadaju u talasima kad dogori do nokata. Po Evropi se vidi da smo bolja ekipa od Partizana, ali njihov i nas pristup u ligi su nebo i zemlja, pa i ne cudi da zaostajemo.

 

To je to, po imenima sigurno vise znanja i kvalitete ima u FKCZ, ali to nije uvek presudno. Tim deluje prebijeno, umoreno, iznureno, izcedjeno, demotivisano. Pisao sam vec da ce oni uzeti titulu jer je vise zele, nisu odavno uzeli titulu , kao sto je Zvezda sa Slavisom 2014 uzela i htela vise tu titulu. Ovo sto igraju , manje vise gledamo citave sezone, red odlicnog, red katastrofalnog. 

1/2 odlicno, 2/2 izasli na piknik, bez trunke odgvornosti za rezultat, bez osecaja sta ko gde i kad, koji je znacaj utakmice, bez icega. Za to su svi krivi, ali ponajvise Dejan i Uprava. Dejan jer on je taj koji zavodi red u svlacionici i on je taj koji mora da motivise i naspanuje ekipu, a Uprava jer je ona ta koja dovodi i odvodi , prodaje i kupuje. 

 

Ne bih se zacudio da derby dobijemo lakse od ocekivanog, ali titulu ovaj tim ove sezone nece uzeti, jer ce vec nakon derbija da kiksne mozda sa Vozdovcem, osim ako se ovi preko puta sami ne uniste, pa ih recimo neki poraz u derbiju uzdrma i resetuje same od sebe. 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Na poluvremenu pri rezultatu 0:1 zagrevanje pojacavaju Pankov, Srnic i Gajic. Znaci nas trener na 0:1 vec razmislja kako da se odbrani do kraja, umesto da razmisli kako da razdrma napadacke linije da damo drugi gol i zatvorimo utakmicu, posto smo u prvom poluvremenu osim uvodnih 15ak minuta sve ostalo igrali bledo. 

 

Svaka cast momcima sto su izvukli pobedu, nije lako gostovanje, a Proleter se posteno potrudio da nam otkine bodove. Medjutim nas pristup i igra protiv Nisa i danas poprilicno brinu pred derbi. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sramota treba da je trenera koji dozvoli da ovako napadacki potentan tim igra samo 45 min, a posle se vija sa raznim seljackim ekipama po ovdasnjim livadama.

Trenersku karijeru mister Deki nece napraviti, to je makar evidentno na osnovu onoga sto ovesezone gledamo u Zvezdi.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Rodic nam je najbolji igrac ove sezone. Nadam se da cemo ga produziti, jer ako budemo morali i startnog levog beka da trazimo na leto, zavrsicemo sa dva Picinija verovatno. 

 

Stankovic iz nedelje u nedelju sve gori. Ne znam sta bulazni o sansama, kad mi neke konkretne sanse sem ovih iz koje smo dali golove i nismo imali. Btw, mislim da su i vrapci na grani znali da ce Proleter da izjednaci. Uslo se u mrtvilo, mi nesigurni nazad, generalno i pri zdravoj logici ako imas 1:0, a tekma udje u mrtvilo, uvek je veca sansa da ce protivnik da izjednaci, nego da ti uljuljkan, ni iz cega, postignes drugi gol. Ako je tuzan sto nije otisao u Udineze, onda su trebali da ga puste, ali ako je vec ostao, onda nek uzme i nek radi posao, a ne da sa ekipom koja po kvalitetu treba da gazi sve, a kamoli 11 bisera Brodarca koji nose dres Proletera, igramo egal. 

 

Mi derbi moramo da dobijemo, onda ce se dosta toga otvoriti. Ako bude X ili poraz, bice bas tesko, jer je mnogo realno da cemo jos negde da kiksnemo. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ne bih se slozio da ne stvaramo sanse, danas je pocetak meca, pa i citavo poluvreme odigrano na protivnickoj polovini uz vise sansi, nije da ne postoji zelja, ali kako vreme odmice pada ritam i to nema veze sa fiz spremom. Trener tu mora da zahteva nastavak u tom tempu, prosle sezone igralo se na gol vise, a sad tim nije uopste slabiji niti napadacki u problemu. Problem je u nestvaranju sansi iz razlicitih akcija, suvise je tu oslanjanja na pojedinacne kvalitete igraca, sto moze do jedne mere da koristi, za konkretnu igru mora da se ukljuci citav vezni red i da se dosta trci.

Edited by Manoly
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tromo,bezidejno,ukratko nasa igra u vecini utakmica ove sezone.

Jedini sablon je trougao Rodic-Katai-Ivanic,a i to sve manje funkcionise,zato sto na tom delu treneri postave duple blokove.

 

Trener hteo da zatvara utakmicu na 0:1 sto je sramotno.Zvezda treba da napada svih 90 minuta i svima da daje minimalno tri komada.

 I ne treba vise da daje izjave,zato sto konstantno prica istu pricu i naravno nikad nema sta da zameri momcima.

 

 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, dekssy said:

Pa jedino realizacija, ekipa je pod velikim pritiskom, protivnici malo je reći ginu protiv nas, nije lako, jbga. 

Eh kad bi svi skinuli gaće još pre početka utakmice mogli bi i mi sa foruma da igramo za Zvezdu i pobeđujemo. Pritisak veliki? Valjda znaju da igraju u Zvezdi a bogami nisu ni mladi i neiskuni( sem Erakovica) pa to opravdanje ne priznajemo. Sem na JNA svuda se osećaju kao kod kuće i moraju mnogo bolje da igraju. Imaju kvalitet samo je nepotrebna nervoza ušla u ekipu a to trener treba da smiri.

Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, berti said:

Gledao je valjda Deki sinoc kosarku, pa da vidi kako izgleda igrati sa mudima protiv Partizana.

Nisu samo muda u pitanju, treba nesto i kapirati i znati, tek onda na red ide motiv, zelja, al pre svega takticka priprema za takav mec na psih planu je relevantna.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ostaje nada da i Dejan sa fudbala moze da spremi ekipu za derbi koji odlučuje prvenstvo. Zna protivnika i kako igra i ako se opet upeca kao som onda slobodno moze da trezi drugi posao. I nema vise nikakvog opravdanja, ni tezak i bezobrazan protivnik ni trener koji ih vodi ni sudije ni navijači ni milion drugih razloga. Samo totalni fudbal na svakom delu terena i dominacija sgih 90+ minuta mogu da dođu u obzir.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Redstar0356 said:

Dejan sa fudbala nikad ne moze da spremi ekipu kao Dejan sa kosarke, kod Dejana ne igraju beskorisni igraci tipa Srnic, Gobeljic i ostala drugarska ekipa. 

I od drugarà se pametnom taktikom moze izvuci neki benifit ali je lakše  prodavati šabanluk nego ozbiljno raditi.

Link to comment
Share on other sites

Баш сам се синоћ слично осврнуо након кошарке.

Дејан са кошарке потпуно контролише тим, играчи спроводе његове замисли шта год ко мислио о тој кошарци, тим играчима и Дејану са кошарке. Играчи се боре сваки меч до последње секунде.

Дејан са фудбала се тотално погубио, играчи не знају ђе ударају и због тога врло често отаљавају посао без пола муке док Дејан са фудбала као папагај хвали играче и навијаче.

 

Иначе имамо за српске прилике никад бољи тим са никад гором игром. Када бисмо играли као против Милана озбиљан тотални фудбал, згромили бисмо комшије као у кошарци. Нажалост то би што се тиче Дејана са фудбала, било прворазредно изненађење у рангу свјетског чуда.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...